16.48

Idag va jag och Flisan på Överby, vi skulle bara till H&M och köpa "finskor" till henne och kolla på en långklänning och ett par shorts till mig. 1 timma tog det. Haha :) Flisan skulle ju prompt gå själv! Och hon gick ju överallt verkligen. Och skulle titta på precis allting och prata med alla hon stötte på. Hahaha, jag garvade oavbrutet alltså. Satan va söt hon är min lilla pussgurka! Skor och långklänning fick vi iallafall med oss hem. Och en kanin som hon vägrade släppa. Så den har hon gått och kramat sen hon fick :) (en mjukis kanin alltså) Haha.. Sen har vi väl inte vart på så mycket fler utflykter idag.

Funderade på om jag skulle åkt till U-valla och gått på den där tjejkvällen på HairX, men struntar nog i det. Tar mig en jogging/powerwalk tur istället. Och en sväng till solariumet :) Sen ikväll ska jag ha mys med Camilla hemma hos henne, vi har ju inte träffats sen igår!? Say whaat? ;) Haha.. Men de ska bli trevligt iallafall. Prata lite strunt och prata lite gott om sommaren. Nää, nu ska jag dra på mig lite andra kläder, stoppa hörlurarna i öronen och bege mig ut. Ha de spade







Ett par år yngre, jag och mina bröder samt kusiner! Så söta vi e

Morning

Får väl säga god morgon till herrskapet! Skall göra iordning lite frulle till mig och den lilla galningen, sen ska vi nog försöka ta oss ut så fort som möjligt, är ju kanon väder. Men kanske ska vänta någon timma tills de blivit lite varmare ute? Ja det återstår att se. För övrigt har vi inga planer, funderar på att åka och handla grejer till Flisans kalas på Söndag. Men men, nu drar jag. Ha de gott!

20.40

Precis haft en jätte trevlig kväll på Blåsut tillsammans med familjen och Hanna, som var värd :) Det bjöds på en god wok och trevligt sällskap! Sen spelade vi ett frågespel resten av kvällen. Hade jätte mysigt verkligen! Efterrätt blev det också, så jag är så mätt så mätt. Så nu blir det horisontalt läge i soffan resten av kvällen! DH börjar ju 21 och sedan kommer BB kl 22! Bra TV-kväll med andra ord :) Mjaa, vad finns det mer att skriva? Tycker faktiskt att jag är grym på att blogga om man får lova att säga så. Skit många uppdateringar på en dag! Och faktiskt med bilder i de flesta inläggen. Jag är ju riktigt bra ju! Hahaha :) Borde satsa helhjärtat på det kanske? Njaaa.. Skriver mest när jag har kollat allt på nätet och inte har något att göra. Så det kanske inte är så helhjärtat kanske. Nää, nu har jag inget mer att skriva. Ha de flott och må bäst! Frida










Där är dom 3 fönstrena var för sig, är nästan klar med dom :)

16.09

Flis sover och jag har satt mig framför datorn. Funderar på om det finns någonting jag "måste" göra, men kan inte komma på något. Så det känns som att jag kan sitta här med gott samvete :) Läste precis en kommentar jag fått av någon falafell, eller vad h*n nu hette? På förra inlägget då jag la upp 2 bilder på mig och Flis, h*n tyckte jag inte skulle hänga ut henne så mycket för det va inte bra för hennes uppväxt. 2 bilder? Shit, då kan vi ju inte gå ute bland folk för då kan ju faktiskt någon se oss. Shit pommes. Jag får maskera hennes ansikte så som Michael Jackson gjorde på sina ungar tror jag. Aa så får det bli. Så inte hennes uppväxt blir förstörd.

Nog om detta. Nu kom min gubbe hem, honom ska jag nog krama sönder nu. Annars är allt fint. Ha de gott allihopa, och glöm ej, lägg INTE ut några bilder på era barn, deras uppväxt kan bli skadad då!








Sittplats i hallen, en gammel piratkista och 2 kuddar! :)





Vardagsrumsfönster, dålig bild men lite syns det iallafall :)

BFF's

Jag och min raring är BFF's, hon är den roligaste jag känner!!!! :)











Frida <3 Flis
= SANT

Plantera?

Jag undrar när det är dags att börja plantera utomhus? Tex. blommor? När är det dags att så liksom? Jag googlar på det, men det ända som kommer upp är plantering för cannabis eller gojiträd? BLOMMOR TACK! :) Jag vill ju börja rensa i trädgården va tusan. Men men, det får la bli ett senare projekt.

Camilla och Thea har precis gått och Flis ligger nu och sover. Vad skall man göra sen då? Ikväll har vi blivit bortbjudna på middag till Hanna, det ska bli mysigt. Undra vad hon har hittat på för mat? Mmmm maaat... Hahaha.. På torsdag ska min mormor passa Flis i några timmat för då ska jag åka med Camilla tilt Gbg en sväng. Jag skall vara chaffis igen :) Men men, det va la vad jag hade och skriva idag. Ganska tråkig info antar jag. Nu skall jag gå in och se om jag kan hitta mig en OnePiece som jag tänkt göra i typ 1 år! Haha :) Seg? Mjo.. Men dom är ju så förbannat dyra och det är en speciell jag vill ha, men antingen är den slut eller så finns den inte i min storlek. så ska se om den ska komma in igen. Ja ja, ha de flott!

123

sitter hos mamma i uddevalla nu, satan va grå den här staden är alltså. Den är verkligen grå! Super grå. Det va det första jag tänkte när vi kom, va grått det är. Och dystert. På söndagar dör liksom en hel stad. Sjukt ändå. Inte ens i vbg är det så! Haha.. Ja ja, skitsamma. Vet inte vad jag ska hitta på. Väntar på att Torra ska bli klar hos sin pappa så vi kan åka ut till min pappa och äta. Tänkte jag skulle ta mig en springtur där ute. Men har så jäkla ont i hela kroppen. Känns som att träningsverken kom imorse. Orka. Ja ja, så är det ibland. Skulle va fint om den försvann snart dock. Men ska inte klaga, sånt är tråkigt. Jag e tråkig idag. Jag passar in i uddevalla idag, jag e grå och dyster. Haha. Frida goes Uddevalla. Näää, nu driter jag i detta. Ha de bra gott folk. HEJ DÅ

No pics

Fick inte till några bra bilder alls när jag skulle fota, så jag skiter i det. Får la försöka förklara istället. Kör på vitt och gammalt möter nytt. Är ju inte färdig för 5 öre, har fortfarande möbler som skall köpas så det är lite svårt att fota en helhet. Har bara vissa delar klara än sålänge. Men nu när det börjar bli vår vill jag ha mycket ljus så allt går i stort sätt i vitt. Med gröna växter. Mycket gröna växter! Vill att det ska vara ljust. Och det är det ju :) Har alltid kört på det lite mer "indiska" "bohemiska" stuket när jag inrett, men nu har jag helt bytt! Så det ärmycket nytt och många saker som jag gjort mig av med. Men det känns mycket ljusare och fräshare såhär. Klädkammaren är inte heller färdig ännu, känns som att det börjar bli lite jobbigt att inte ha någon garderob.. Letar efter en snygg stor palloch en hög vit byrå, än sålänge har jag inte hittat något som fallit mig i smaken. Sen skall det ju in en kristall dit också, och det är ju inte det billigaste.. Men men, det kommer när det kommer. Man ska inte stressa, för då köper man bara för att köpa. Och då blir det inte som man tänkt sig. det har jag lärt mig med åren iallafall :) Så det får ta den tid det tar. Golvet är klart iallafall, bara lister som skall målas och sedan sättas upp. Ja ja, nog om det. Någon gång ska jag väl lyckas fota bra :)

Idag skall vi på middag hos min far, gryta tror jag att det skulle bli. Gott! Men innan dess ska vi in till Uddevalla, T skulle rensa ur något förråd. Jag åker till mamma och chillar under tiden. Hmm, va väl inget mer för denna gången. Må bäst!






Sommar i Skeppsviken -08

Natta

Snart är det natta igen.. Dagarna bara rusar förbi! Blev ingen mer joggingrunda idag, fick änna räcka med en imorse. Känner att jag börjar bli stel i ryggpartiet, axlarna, armarna och magen igen. Har även träningsvärk i hakan och kindbenen. Kan man ens ha det? Haha.. Kanske spände det mycket igår när jag boxades? Ja jag vet i tusan faktiskt, har aldrig haft träningsverk där förr. Ja ja, vad har vi mer gjort? Vi har suttit ute och myst mycket, grillat och annat gott. Fick gjort iordning mina fönster i v-rummet också, blev skit bra! Tänkte jag skulle dela med mig av min inredning någon dag. Undrar hur ni tror att jag inreder? Ibland kan jag tro att någon har en helt annan stil än va den har när jag kommer hem till den första gången. Rätt kul ändå. Ja ja, det får jag fota imorgon när det är ljust, det blir bättre bilder då. Nu ska jag nog köra några sit-ups, rygg sit-ups, armhävningar och ben 90 grader. Sen kan jag slappa med gott samvete, joggat och powerwalkat har jag ju redan gjort :) Imorgon blir det motion igen! Nu ska här banni mig tas tag i det där med träningen! Så jag kan slippa grina över det. Jäklamupp man är ibland alltså! :) Nää, ha de gottmina vänner! Så höres vi imorgon! MÅ BÄST, för det är ni värda!

26 mars

idag har det ju varit stråååålande väder! ljuvligt! Startade dagen med en powerwalk runda med jogging intervaller. Konditionen måste bli bättre, det märker ju jag. Igår va jag och tränade med Camillas kille, han håller på med MMA och boxning och sånt. HARREGUD, snacka om att jag va gryyyymt stel idag! Haha.. Det är grym träning de där alltså! Men inatt drömde jag dock att jag bryt näsbenet och att Paolo Roberto hjälpte mig! HAHAHAHA.. Men men, jag ska hänga med honom lite då och då och träna, det va riktigt kul. Även fast jag var urusel på att boxas! :) Bra träning är det iallafall. Men men, idag skall jag vara chaufför åt fina flickor! Camilla med systrar + lite fler skall nämligen ut på galeij. Så då ställer jag upp som chaffis! :) Blir kanske liiite sugen när det är sånt här väder, men orkar nog inte ändå. Va ju ute en sväng förra lördagen.. Räcker med någon gång då och då känner jag. Blir helt slut :) Vad har jag mer att berätta? Vi skall precis tända på grillen, årets första grillning! Lööövely! Så idag blir det grillat till middag.. allt bra underbart att ha hus! Det rekommenderar jag! :) Nää, ha de nu gött folk! Bye bye





Såhär ser man ut när man vart på Havsbadet....

Morning!

Vilket fint väder det är ute idag minsann! Imorse när Flis väckte mig blev jag super stressad, för jag upptäckte att T låg kvar i sängen! Men så visade det sig att han va ledig idag.. Gött mos! :) Så nu är han och Flis ute och går med vovven. Själv satte jag mig framför datorn en stund, ska snart börja göra mig iordning. För jag ska iväg och handla lite blommor och sådant med Camilla sen. Btw, jag och T kom på världens grej precis, så j*vla bra verkligen! :) Lite sjuk kanske, men j*vligt bra! Om det är lagligt, men det tror jag. Ja ja, vi får la se. Natten har varit sådär, Flis vaknade när vi la oss och va as pigg. Sånt är alltid lite halvjobbigt. För då är man ju så jäkla trött. Men men, nu drar jag. Hejråå






















Lite minnen ifrån min resa på tu man hand till Thailand -08 :) looovely

At home

Så då vart man hemma.. Eller ja, kom hem vid 3, men vi stannade kvar utomhus. Släppte ut hunden och lekte lite i trädgården. Satan va gött med egen trädgård! Flisan spatserade runt och inspekterade alltmöjligt. 45 min senare kom pappsen hem, efter en liten stund gick vi in. Och nu sitter jag här och T är inne och ska lägga Flisan. Funderar på när vi ska få vårt skattebesked. Hörde att försäkringskassan drar för lite skatt så att man får betala tillbaka. Det suger ju. Har faktiskt aldrig betalat tillbaka skatt någon gång. Har alltid fått tillbaka. Oftast ganska mycket. En gång fick jag tillbaka 9000 kronor. Dom satt som ett smäck!:) Måste iallafall be om hjälp för att fylla i den där blanketten, är ju en massa som skall fyllas i när man har hus har jag förstått. Men men, det återstår att se vad det blir. Hoppas hoppas inte att man behöver betala tillbaka någonting iallafall. Please...

Ikväll står ingenting på schemat, myskväll med T. Men ska nog smita iväg en halvtimme och sola.. :) Det gör nog ingenting... :) Nu drar jag. Ha de gott!












Jag och Maaaaria hade mustasch-fest en ångestfylld söndag för lääängesedan :)

Hos Camilla

Nu sitter jag här hemma hos Camilla.. Flisan sover och Camilla hämtar Bellan på dagis. För en liten stund är det alldeles tyst, helt sjukt ;) Haha.. Annars brukar det vara full rulle med alla ungar! Men de är la gott det med. Idag vet jag inte vad som händer, inget speciellt tror jag. Imorgon däremot ska jag och C (Camilla) åka och handla blommor, krukor och lampkjolar. Så ska jag fixa iordning fönsterna i vardagsrummet. Ska bli muucket trevligt! Nu har jag inget mer att skriva, hade jag haft några bilder hade jag bjudit på det, men nu är jag inte hemma. Ha de gott. Hörs säkert senare


P.S, idag när jag loggade in på FB blev jag alldeles överlycklig, en bebis hade precis kommit till världen och sedan fick jag även se att en liten va påväg! Önskar dessa familjer ett STORT grattis! <3 D.S

Handla

Idag var jag på Ljuspunkten, hittade sååå mycket fina grejer jag vill ha! MEN, jag höll i kortet och lät bli att handla någonting! :) Jag stod emot frestelsen och gick därifrån tomhänt! :) Meeen, jag ska dit imorgon eller senare kanske.... ;) Haha. Håller ju på att greja i mina vardagsrumsfönster, så ska handla lite lampskärmar och sådant. Hittade även en snygg gardin (rullgardin i tyg) som jag antagligen skall köpa och ha i mitt lilla köksfönster. Men vi får se, än får ju inte handla ihjäl sig :) Ja ja, vad har jag mer hunnit göra idag då? Umgåtts med Camilla och Thea, nu blir det lunch med mamma och Flis. Har inte så mycket mer att skriva nu. Vi ses. Hej då






När jag va 15 år........... jäää jäää jäääääääääääää :)

Moorning

Nu är det morgon igen, härligt. Idag vaknade vi 07.45, då kom Flisans mormor in och hämtade henne, jag låg och drog mig till 8. Sen steg jag upp och bäddade sängen och lite sånt. Nu ska jag snart åka hem till Camilla och käka frulle och sen ska vi till Ljuspunkten och kika. Härliga onsdag :) Solen ville inte titta fram idag, vi får se om den kommer senare. Men men, nu får jag gå och göra mig iordning! Vi hörs

peace



Och här gick det bara utför... Haha

Sommar

Ja mina vänner, då går vi emot ljusare tider och med stormsteg emot sommaren. Underbart. Men innan sommaren är här får vi chansen att njuta av en alldeles underbar vår. Att för första gången känna doften av vår, det är ju alldeles alldeles underbart. Att få känna doften av regn-blöt asfalt, ännu mer underbart. Och sist men inte minst, att känna doften av nyklippt gräs och grill, FY SATAN VA UNDERBART! :) DÅ är sommaren här. Så ja, jag ser nu en ände på vintern och en inte alltför långt borta sommar. Så nu ska här slutas klaga och börjas njuta istället! För tiden går fort, ibland alldeles för fort. Så gör som jag, passa på att njuta istället, man vet aldrig när det är sista gången för det. Ha de gott, nu ska jag dra och njuta av ett solarium! :) Ha dee

Tuesday

Idag är det tisdag, har haft en bra dag än sålänge :) Vid 08.00 ringde Camilla och fråga om dom kunde komma bort, självklart kunde dom det :) Så blev lite frukostmys och töt fram till halv 1 :) Och nu kommer Emmy och Linnea hit, men nu får jag dra för nu vaknade Flis.. Haej då

ohoy kamrater

Va visst ett par dagar sen jag skrev, men har haft och göra hela helgen. I Lördags va vi hemma hos Brandt och umgicks, va jätte trevligt! Sen åkte jag, Brandt och Hellberg ner till Kullgrens i nån timma, hade verkligen skit kul! Träffade massa människor jag inte träffat på jätte länge! Vi avslutade natten i Barndts spabad, med en alldeles utomordentlig utsikt över byfjorden! Sen tog jag och Torra en taxi hem till mamma. Hade en toppen kväll med andra ord! Igår va vi ute hos Foffen, Alida och Selda. Där bjöds det på söndagsmiddag, stek! Otroligt gott! Vi hade det jätte mysigt! Sen framåt kvällen åkte vi hem och hade soffpäs framför TV:n.. En härlig söndag! Och idag är det måndag.. Jag och Flis har inte gjort något vettigt alls. Skickade in en "grattis" annons till Bohusläningen förut, Flisan fyller ju snart. Så nu e det gjort, då behöver jag inte tänka på det. Synd att hon fyller på en söndag bara, så annonsen kommer synas på lördagen.. Säger man annons? Haha, låter ju helt fel iallafall.. Skitsamma. Det ända vettiga vi antagligen skall göra idag är att åka till Blomsterlandet, eller Blomsterhallen som det heter i Trollhättan. Ska leta efter en skit snygg "hylla" som jag såg hemma hos en bekant. Får se om den finns kvar. Nu börjar Flis bli otålig så nu får jag sluta knappa.. ha de

solar sönder..

.. mig! Är så sjuuukligt trött på att vara blek att jag smäller av. Förra sommaren var jag ju inte direkt brun heller, så det va ungefär 2 år sedan jag hade en riktigt fin brun färg. Orka. Men nu har jag iallafall bestämt mig för att inte slösa mer energi på att gå runt och känna mig blek så jag har börjat sola. Solar som en j*vla dåre gör jag. 3 gånger i veckan! Hör och häpna! Men så ska jag ju inte hålla på i all evighet, ska ju bara bygga upp en bra grun. Sen ska jag sluta sola mycket, bara någon gång då och då. Så det så! Nu får det ta mig f*n vara nock! ;) Men tycker det går förbannat segt med färgen, känns inte som att det händer ett jota. Men men, säkert inbillning, vad vet jag. Det va väl vad jag hade att säga om det antar jag...

Idag har vi inte gjort så mycket.. Mest tagit det lugnt, ätit tacos. Ikväll blir det inte många knop heller, antagligen horisontalt läge i soffan. Imorgon däremot ska vi käka middag hos mamma. Kanske kanske ta en öl med Bella, får se. Är inte apsugen på att gå ut och ta en pilsner i uddevalla faktiskt.. Men men.. Det får återstå att se helt enkelt. Nu ska jag lägga mig. Hoppas jag inte får liggsår. Ha de gött





cp

ligger i soffa, T är ledig imorgon så vi har uppesittar kväll på en torsdag, göööttt :) Har egentligen inget att skriva så kanske ska bojkotta detta.. Jag mår förövrigt bra, har ingen feber, ingen magsjuka, ingen hosta, inget snor i näsan och inga könssjukdomar. Jag är med andra helt pure! Vi hörs en annan dag. baj kaj

Asså vaaa?

Redan torsdag idag.. Fy fan, för varje dag som går så kommer jag en dag närmre dagen då jag inte ska vara hemma med Flisan mer. Fy fan. Jag gillar't inte! Men men.. Det är ju bara för 2 månader, sen ska jag va hemma med henne över sommaren. Och tobias med typ.. Så det kommer bli en bra sommar!! Och sen är det höst och då ska hon börja på dagis. Jag gråter ihjäl mig. Hittade tt privat dagis jag ville ha henne på, men det va fullt i höst. Ska dit på fredag och titta och sätta henne i kö. Jag vill verkligen att hon ska gå där. Dom hade så himla bra prioriteringar. Och aktiverade verkligen barnen. Och så va dom ute mycket. Satan att det skulle va fullt då. Men men, tills hon får en plats får hon la gå på kommunalt dagis. Eller hos dagmamma. Vi får se hur det blir. Jag får iallafall panik. Nu ska jag äta lite frulle. Ha de spade

snurrpelle

Va helt bombsäker på att jag uppdaterat bloggen idag, men de hade jag visst inte.. Undra vad som försigår inne i miin skalle egentligen? :) ja ja, just nu håller T på att göra mat, Flis sitter och kastar ut alla våra bestick på golvet och jag surfar nätet. Gött än har det ändå! Har precis kommit in efter en promenad, Flis skulle promt gå själv och hålla i vagnen, så det tog evigheter att gå en liten kortis. Under tiden vi gick sådär sakta som vi gjorde kom jag att tänka på hur bråttom man har hela tiden. Allt ska gå så himla fort, fort fort fooort. Men Flisan hon gick så sakta så sakt, böjde sig ner och tittade på ett löv, gick en liten bit till, stannade, tittade, gick lite till, böjde sig ner och tittade på en sten osv. osv. Så när i ens liv börjar allt det där att allt ska gå så otroligt fort? Varför stannar man inte upp sådär som ett barn gör, ser sig om, och går sakta framåt. Bara undersöker allt runt omkring än. Nää, vi har för bråttom helt enkelt. Vi vill att livet ska rusa förbi. Glömmer allt det viktiga runt omkring oss, bara det går fort. Det är helt sjukt va man lär sig av ett litet barn. Utan att dom medvetet vill lära oss, vi bara granskar dom, ser och lär. Iallafall jag, med mitt eget bran. Jösses vad jag synar henne, ifrån topp till tå, 1000 gånger om dagen! :) Haha.. Så på denna korta lilla promenaden fick hon mig att börja fundera över denna stress och detta tempo jag lever med. Kanske ska lugna ner mig ett par hekto och bara ta det lugnt. Får väl se hur det går :) Nu ska jag kolla FB, älskart. Ha det spade

Lovely day

Har vart en kanon dag! Förutom en grej, annars har allt vart super!! Det dåliga med dagen var att Flis kastade iväg våra hemnycklar i bilen (mmm, i bilen) och jag kunde inmte hitta dom!!?? Dom bara försvann! Jag vände ut och in på hela bilen 2 gånger, men nycklarna var väck! Så jag fick ringa T och säga att han fick komma hem.. En trött unge efter 2 timmars bad + hungrig, de är inge kul att vara utelåst då... Fick improvisera och åka och köpa nappflaska och välling och börjamata henne i bilen. När vi kom hem igen va T som tur va hemma! Så då kom vi in :) Det va en lustig men irriterande insident! :) Men bada, de älskar hon iallafall!! :D Satan i gatan va galen hon är! Baby bassängen är ingen hit, men äventyrsbadet, det är tydligen grejer det! haha :) Hon blir helt galen verkligen, får hålla stenhårt i henne för hon kastar sig och ska dyka under vattnet hela tiden! Min lilla pudding! <3

Nu på kvällskvisten tog vi oss en promenad, de va härligt. Till middag blev det spenatsoppa, alla tiders! Och nu nanar ungen så då blir det soffmys med karl framför TVn! Nu är det inte långt kvar tills Flis fyller 1 år.. Har redan börjat planera kalaset! Haha.. Funderar på att baka en tårta som är 1*1 meter.. Jag gillar inte tårta så alla andra får äta den! Det blir ju en grymt stor tårta, men va tusan, man fyller ju bara 1 år en gång i livet! Och då ska man väl slå på stort? 1 år är ju det häftigaste att fylla enligt mig. Men men, det är jag det.. Nu ska jag hoppa ner i soffan, det förtjänar faktiskt jag tycker jag. Ha de spade

Baaada

Idag ska jag och ungen bada! Det ska bli skoj! Vi ska åka efter att hon vaknat, för då är hon en pigg liten skrutt istället för en trött liten argbigga! ;) Så nu nanar hon och jag passar på att göra allt klart för take off! Skulle gå in och ansöka till en utbildning precis, tänkte ju passa på att göra det medans Flis sov.. Men näääää, då öppnar inte det förens kl. 13! skit också.. Men ska iallafall ringa angående dagis/dagmamma till Flis nu.. Efter sommaren är det ju dags.. Fy satan va jag hatar det! Jag vill verkligen inte det egentligen. Men för att kunna gå i skolan så måste vi ju. Känns sådär faktiskt.. Men men, det är långt kvar........ Ja ja, nu ska jag ringa om det iallafall.. Vi hörs

Monday

Jag försöker börja gilla måndagar. Har alltid tyckt at tmåndagar är en väldigt trög dag. Men nu har jag börjat träna på att gilla måndagar. Jag har dessutom kommit på trixet! Man ska ALLTID ha någonting man ska göra! Tex. åka till badhuset, träffa någon kompis, åka till IKEA, ja nånting helt enkelt. För då har man något att se fram emot på söndag kväll. Idag hade jag dock inget planerat på schemat, vilket resuterade i att dagen känns trög och oerhört långtråkig.. Det ända jag ska göra är att sola, men det är ju ikväll. För övrigt har vi nada planerat med andra ord.. Men men, funderar på att kasta in Flis i bilen när hon vaknat och åka till Uddevalla.. Men vet inte, får se. Annars åker vi nog bara till affären och handlar ingredienser till en kladdkaka eller nåt. Vi får se helt enkelt.

Imorgon hade jag tänkt att åka till vattenpalatset med Flis igen.. Hon tycker ju det är så kul att bada. Dock är det ganska dyrt att bada där tycker jag. 35 kronor för Flis och 65 kr för mig.. På helgerna en 10:a mer per person.. Och så länge badar vi ju inte.. Men men, skitsamma, det är ju kul iallafall! :) Har nog inget mer att berätta faktiskt.. Hörde att Sanna åkte ut ur BB igår, hon va rätt lame så det spelar ju ingenr oll.. Tråkigt för Roddan dock.. Men men, skit i det.. Nu ska jag kolla DH! Ha deeee

Mördar-Frida

Jag hatar slagsmål verkligen, jag kan inte fatta vad meningen med att slåss är? Ärligt talat, det är ju så otroligt löjligt och onödigt att det nästan är pinsamt att skriva om det!  Jag är rädd att något ska hända mina bröder tex. Och nu har en australiensare slagit KF, jag hatar australiensare nu. Jag hatar folk som slår andra. Hur fan kan man göra det? En vuxen människa? Har inte deras föräldrar lärt dom någonting eller? Eller är dom bara efterblivna? Dom måste vara efterblivna eller otroligt bekräftelsesökande. För dom måste ju tycka att det är skit coolt att slåss! Yeah...... Shit, man får veeeerkligen respekt för dom. Ärligt, hur kan sådana folk ens tro att andra respekterar dom? Man kollar ner på dom och tycker synd om dom. Har dom inte kommit längre i utvecklingen än så, ja, då är det fan synd om dom! Dom kommer ju aldrig bli nånting, bara en j*vla luffare. Aa, så är det! Så från och med nu, så hatar jag australiensare. (eller inte, kanske bara dom som gjorde så, men jag är arg nu, så då skriver jag alla, det känns liksom bättre) Hoppas dom ramlar och slår sig när dom surfar. Nu ska jag återgå till att hata australiensare fram för CNN istället. ha de spade. Alla som slåss är efterblivna och kommer aldrig bli nånting! J*vla pack!!!!

Pust

Ingen tsunami på Bali, gött! Hoppas att det inte blir några efterskalv. Skönt att Bali blev skonat, desto värre för Japan. Hemskt! Alla dessa människor som blev drabbade. Man undrar lite vad som håller på att hända. Den ena naturkatastrofen efter den andra. Men men, jorden måste få skaka på sig ibland också antar jag.

Idag har vi varit på Vattenpalatset, det va super mysigt och roligt! Flisan bara älskade att bada bubbelpool :) Och att "simma" runt och skvätta vatten i äventyrsbadet! :) Min lilla rilta, hon börjar bli stor nu! Men ändå så liten.. Tiden går fort, snart är hon 1 år! Helt otroligt.. Ja ja.. Bilen är för övrigt helt underbar att köra, och det känns LJUVLIGT att ha Flis fram! Inte ett ljud har hon gett ifrån sig! Förutom när vi va påväg hem förut, men då va hon så trött att ögonen gick i kors :) Så det funkar super att ha henne fram! Ingen är gladare än jag! :) Så det känns toppen att vi bytte bil! Denna är dessutom lite mer komfortabel :) Men men, så vart det med det! Ikväll blir det mys i soffan.. Åt fisksoppa till middag idag med vitlöksbröd, är proppmätt! Så hoppar nog godis och annat dylikt idag.. Imorgon är det söndag = söndagsmiddag, denna gång hos pappsen! Fransyska står det på matsedeln denna gång.. Wonderful! Nu ska jag garva lite åt min onge, hon är den roligaste jag vet! See you later aligator

Jobbigt läge

Imorse kom T in till mig och frågade om K-F hade något telefonnummer man kunde ringa till, för en tsunami hade drabbat Japan.. Och skulle antagligen drabba fler ställen runt Indonesisen.. Och så vart ju fallet. Så vi har suttit hela dagen med CNN på och följt upp det här. Samtidigt som vi haft kontakt från och till med brorsan och Andreas. Dom är ju på Bali, för er som inte vet det. Så vi har med andra ord gått/gåt på helspänn här hemma för att vänta och se vad som kommer hände när vågen slår emot Indonesien. Senaste infon va att det antagligen inte skulle bli några större skador så det känns ju bra. Om ett par timmar kan man vara helt säker! :) Så fram tills dess så får CNN stå på!! Hoppas hoppas inte att det händer något..

För övrigt så skall vi snart åka och hämta vår nya bil och lämna in vår gamla bil. Så nu ska vi joina SAAB, naturligtvis, då vi bor i Vbg ;) Känner sig som en outsider när man inte kör SAAB här faktiskt! Haha.. Men det är ju inte så konstigt kanske. En 9-3:a blir det, kanonfin! Har bara gått 4023 mil, en -08:a. Så vi är jätte nöjda! Kostnaderna kommer i stort sätt bli dom samma, men vi får liiite mer bil för pengarna. + att Flisan kan sitta fram! Vilket var anledningen till att vi bytte bil ifrån första början! Så klockan 3 bär det av för att hämta hem bilen. Så nu kan vi åka på utflykter :) Ja ja, nu ska jag inte tråka ut er med det där biltjatet igen. :)

Sen kommer även Bea och Fisken (Martin) med sin lilla Elise hit på lite em. mys! Kanon! Och sen ska vi passa Milo över natten. Imorgon när vi lämnat Milo bär det av till Vattenpalatset! Ska bli skiiit kul! Flisan älskar ju att bada :D Så då ska vi ha "familje-mys! på vattenpalatset... Hahaha :) Svensson! Nää, nu drar Flis i mig.. vi ses!

Hallåja

Nu har jag vart på banken i Uddevalla, skrivit på papper och lite sånt. Imorgon åker jag och hämtar nya bilen! Äntligen kan jag och lillskiten åka bil !!!!! :D Då ska jag åka och hälsa på folk hela itden :) Idag har det först snöat, då blev jag lite besviken. Men ingen ide att lägga för mycket energi på det, finns ju ändå inget man kan göra åt saken :) Men sen gick det över till spöregn, personligen så tyckte jag om det. Va längesedan det regnade riktigt ordentligt! Ända jobbiga öär att skorna och sockarna blir blöta när man är ute. Men egentligen, va fan gör det? Bara att torka ju.. Nu ska vi snart bege oss hem till vbg igen. Så ska jag sticka bort till vattenpalatset och sola! Och för er som solar, jag lovar er, har ALDRIG solat i sådana grymma solarium!!!! 12 minuter räcker gott och väl!! Och dessutom är det grymt fina solarium! Ett litet tips ifrån mig, till er! ;) Så den senaste veckan har jag varit en flitig besökare på vattenpalatset :) På lördag ska vi nog dit hela familjen, dock för att bada :) Kanske kanske tar mig en sol.... Det återstår att se.. Jaaa, nu vet jag inte vad jag ska skriva mer! Har en liten överraskning hemma som väntar på T, alltid lika roligt att överraska folk tycker jag :) Ingen stor grej direkt, bara en rolig! Nää, kanske skriver några rader sen igen!! må bäst! frida

Selda

Idag ringde Foffen och frågade om jag ville komma och hälsa på lilla Selda :) Och det ville jag jätte gärna!! Så jag for till NÄL i ilfart!! Dom ligger på ett rum där man får lov att ta emot besök nämligen :) Kom dit vid halv 6, helt plötsligt va klockan halv 9!! Tiden bara rusade iväg! Och harrreeegguuuuudd va söt hon är!!!!!!!!!! Jag dog nästan lite! Lilla lilla rultan! Jag höll henne en stund, och jösses va lätt hon va! Kändes som att hålla i en fjäder typ :) Pytteliten!! Jag va iallafall överlycklig över att få träffa dom allihopa ! Har längtat massa efter att få träffa lilla familjen!! Nu ska jag hoppa i säng, men ska bjuda på en bild på henne :) Fick godkänande av dom :) Natti!!

















<3 SELDA 20110303 <3

Seeg

Idag vaknade jag med världens huvudvärk -igen-, Flisan gjorde ju inte direkt saken bättre med att sätta igång och skrika och va grinig det första hon gjorde heller... Jag va sådär munter när jag väl orkade mig upp ur sängen. 2 alvedon och några glas vatten senare piggnade jag till lite. Då va det bara att sätta igång med allt som inte gjordes igår.. Fixa och trixa med banken, ringa SAAB om försäkringskostnader, ringa bilhandlaren, där emellan ringa och uppdatera T.. När det va klart satte jag igång med veckans matsedel.. Skriva inköpslista på ingredienser som saknades etc. Aa just det, emellan bilfixet och matfixet la jag Flis för sin lilla nap.. Och nu är jag klar med allt det där. Nu skall det bara handlas och tvättas och dammsugas. Det är ju Tisdag gott folk. :)

Snart är det dags för ansökan till högskolan. Spännande. Har iallafall bestämt mig för vilket yrke jag ska jobba med. Många tycker säkert det är världens tråkigaste yrke, andra kanske inte :) Jag tror jag tycker det är roligt och intressant. Svårt att säga då jag inte ännu är helt kunnande om det. Men tror det blir kanoners! 4,5 års studier blir det iallafall. Som det ser ut nu:) Sen vet man aldrig vad som händer på vägen.. Men min magisterexamen ska jag iallafall ha förr eller senare!:) Känns iallafall bra att ha bestämt sig för vad jag ska utbilda mig till! Mer om det en annan gång. Nu ska jag göra nåt vettigt. Lägga in en maskin kanske. Hej då







Ganska exakt 1 år sedan man såg ut såhär :) 2 veckor innan Flisan kom <3

Ledsen

Min lilla docka har en jobbig kväll, hon bara gråter och gråter.. Men nu tror jag att hon somnat. Ibland har hon sådana kvällar. Varför vet jag inte, och det hjälper BARA om jag är där inne känns det som. Men på dagarna är hon världens pappigaste unge alltså! Då total struntar hon i mig och ska BARA vara med pappa! Haha.. Vänder han sig om och tar ett steg storttjuter hon! Om jag gör detsamma, ja de struntar hon fullständigt i! Haha.. Men på kvällarna är det tydligen bara mammsen som duger när hon blir såhär ledsen. Men men, sån va man väl som unge också antar jag. Det va alltid mamma som va bäst om man va ledsen! :) Men men, nog om det.

Idag hade vi som sagt söndagsmiddag, jätte trevligt! Innan alla kom så tvättade jag bilen, kände mig som en riktig über Svensson när jag stod där på uppfarten och tvättade bilen! Haha.. Men det är väl just va man har blivit, en riktig Svensson! Och jag älskart! :)

Imorgon bär det av till bilhandlaren igen för att värdera bilen mm. Så får vi se vad nästa steg blir. Hoppas vi kan byta bil SNART!!! Då ska jag installera Flisans barnstol det första jag gör! :) Har föresten kommit på vad jag önskar mig i förtidig födelsedagspresent, en cykel! Och en barn cykelstol till Flisan! Så kan vi cykla istället för att åka bil korta vägar:) Har kommit fram till att cykel är 100 gånger bättre i vbg stad än bil iallafall! Hela staden är ju enkelriktad så glömmer man tex. lämna filmerna, så måste man köra runt hela staden en gång till! Haha.. Jobbigt läge. Gjorde den tabben 4 gånger i lördags! Så när jag uträttat mina ärenden fick jag åka och tanka. ;) Nu ska jag borsta gaddarna och krypa ner till Flis och T! Sussa sött! Hej då

Söndag

Idag är det Söndag för er som inte hängt med i svängarna! Jag gillar söndagar faktiskt. För en Söndag är en riktig slappardag! Det finns liksom inga måsten. Man bara e. Och det är gott, man kan verkligen slappna av. Lördagar är det ju oftast fullt upp på, massa saker som ska göras. Bara för att man är ledig. Men söndagar, då kan bara slappna av, för allt är ändå stängt :) Skööönt.

Igår städade vi inne i bilen, det var behövligt! Gudars va man samlar på sig saker alltså. Men nu är den städad. Gott det är att ha garage! Vi drog även fram stolar och ställde på terassen igår, där satt vi och sög i oss alla vårtecken som fanns! D-vitaminer också :) Öppnade ett fönster och satte på musik gjorde vi också. Då mådde vi! Mer sådana dagar tack!!! T va ute i Uddevalla igår med några kompisar så mamma kom hit och hade myys med mig och Flis igår. Det va gott.

Och nu sitter jag här, fick mig en sovmorgon idag för mamma kom in när hon hörde att Flis vaknade. Vilken lyx! Så jag sov ända till 10.30! Det va riktigt skönt! Va man uppskattar en sovmorgon alltså! :) Idag ska vi ha söndagsmiddag här hos oss igen, vet inte riktigt vad jag ska hitta på att laga faktiskt. Ugnsstekt falukorv med mos kanske? Mja, vi får se vad jag hittar på. Nu tänkte jag bjuda på lite bilder, det va ju ett tag sen! :) Vi ses hej då




















Lite blandade pis ifrån jul/nyår.. Får börja bli flitigare med kameran tror jag. :)

Hej då

Jag ger dig min morgon...

... Jag ger dig min dag! En alldeles underbar låt att lyssna på när man vaknat på morgonkvisten :) Förr så hade jag en mapp som hette "God morgon", med massa låtar för att få en perfekt morgon! Haha.. Den va riktigt bra faktiskt! Det va när vi bodde på Göteborgsvägen för många år sedan. Det va tider det.

Jag gillar alla idag, det är nog för att jag sitter och lyssnar på den här låten. :) Tidigt imorse fick jag ett sms av min vän Foffen, deras lilla flicka ska heta Selda. Ett jätte fint namn. Hon är så himla söt. Nu har bild kommit på FB, men jag fick ju se bild redan igår, men man kan inte stirra sig mätt på sådana små söta bebisar alltså! Jag ska ha en unge till har jag bestämt mig för nu illafall. Fast inte än. Om 2 år kanske. Jag vet inte. Nu måste jag hämta mitt barn för T ska slänga grovsoporna. Hej då

Äntligen

Äntligen har vi fått internet här hemma!! Bara 5 månader senare :) Haha.. Men men vi har ju klarat oss ganska bra ändå! Men skönt att ha de nu iallafall! Idag träffade jag min vän Foffen, han ringde och frågade om jag ville möta honom på Junkyard en snabbis, och de ville jag ju naturligtvis :D Och jösses vilken söt liten flicka dom har fått! Han visade kort på henne :) Jag fick tårar i ögonen, de är så otroligt vackert att se ett helt nytt litet liv! Har blivit otroligt blödig med sånt efter att jag fick Flisan. Men iallafall, hon va så söt så hälften hade vart nock! En bukett blommor skickade jag med honom tillbaka till Alida och lillskruttan iallafall :) Sen va vi och handlade kläder till Flisan och då kunde jag inte låta bli att köpa lite babykläder också, gud va söta dom är alltså! Men men, det får dom en annan dag!

Nu ligger vi i varsin soffa och päser, Flisan somnade precis. Vad mer har vi gjort idag? Vi har varit hos bilhandlaren, äntligen! Så nu ska vi byta bil, ska bli oerhört skönt att kunna ha Flisan fram. Helt omöjligt att åka med henne ensam i bilen nästan. Hon blir vansinnig där bak och gallskriker tills man stannar bilen. Så att ge sig ut på längre turer är omöjligt när man är ensam. Och det är ju lite jobbigt. Men nu ska vi ju byta :) Ska bli så skönt! Och dragkrok är det på denna bilen också, man tror inte att man behöver det men det gör man ju verkligen! Så det är ju bra det också. En SAAB 9-3 blir det antagligen. Va och provkörde den idag. Så på måndag ska vi dit igen. Så ska dom kolla in våran bil och värdera den och lite sånt. Har kommit på att jag är väldigt intresserad av bilar. Det visste jag inte :) Men det är jag ju tydligen. Haha. Bilar är jätte roligt. Varför vet jag inte, jag bara tycker det!? Ja ja, så är det. Viktigast är att kunna ha Flisan fram. Så vi kan åka bil om vi skulle behöva det. Nog om bilen. Vi får se hur det blir på måndag.

Håller på att framkalla bilder, så det ska jag återgå till nu. Ha en trevlig kväll! Hej då

grattis!!!

Idag fick flisan en ny kompis och bästa foffen och alida fick äntligen träffa sin lilla flicka :D den 3 mars blev en alldeles speciell dag! Jag är så otroligt glad för deras skull, har nog grinat 5-6 gånger idag :) haha, en riktig lipsill är jag :) men jag är så glad för deras skull. Klockan 9 imorse fick jag ett sms där de stod att dom va på BB och som vi väntat hela dagen! Vid 18 fick jag ett sms 'flisan har fått en ny tjejkompis'.. vilken lycka! :) de va bara de jag ville skriva :) hej då

RSS 2.0