Jobbigt läge

Imorse kom T in till mig och frågade om K-F hade något telefonnummer man kunde ringa till, för en tsunami hade drabbat Japan.. Och skulle antagligen drabba fler ställen runt Indonesisen.. Och så vart ju fallet. Så vi har suttit hela dagen med CNN på och följt upp det här. Samtidigt som vi haft kontakt från och till med brorsan och Andreas. Dom är ju på Bali, för er som inte vet det. Så vi har med andra ord gått/gåt på helspänn här hemma för att vänta och se vad som kommer hände när vågen slår emot Indonesien. Senaste infon va att det antagligen inte skulle bli några större skador så det känns ju bra. Om ett par timmar kan man vara helt säker! :) Så fram tills dess så får CNN stå på!! Hoppas hoppas inte att det händer något..

För övrigt så skall vi snart åka och hämta vår nya bil och lämna in vår gamla bil. Så nu ska vi joina SAAB, naturligtvis, då vi bor i Vbg ;) Känner sig som en outsider när man inte kör SAAB här faktiskt! Haha.. Men det är ju inte så konstigt kanske. En 9-3:a blir det, kanonfin! Har bara gått 4023 mil, en -08:a. Så vi är jätte nöjda! Kostnaderna kommer i stort sätt bli dom samma, men vi får liiite mer bil för pengarna. + att Flisan kan sitta fram! Vilket var anledningen till att vi bytte bil ifrån första början! Så klockan 3 bär det av för att hämta hem bilen. Så nu kan vi åka på utflykter :) Ja ja, nu ska jag inte tråka ut er med det där biltjatet igen. :)

Sen kommer även Bea och Fisken (Martin) med sin lilla Elise hit på lite em. mys! Kanon! Och sen ska vi passa Milo över natten. Imorgon när vi lämnat Milo bär det av till Vattenpalatset! Ska bli skiiit kul! Flisan älskar ju att bada :D Så då ska vi ha "familje-mys! på vattenpalatset... Hahaha :) Svensson! Nää, nu drar Flis i mig.. vi ses!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0