Färgar håret....

Och jag håller tummarna på att de blir bra! För jag DÖR om inte dom där jävla röda tonerna försvinner! Kan man inte bara få ha brunt hår? Hur jävla svårt kan de va? Haha, jag får panik! :) Så nu sitter jag här med färg i hela huvudet och bara väntar och håller tummarna! :) Men Tobias säger att jag inte får färga håret...... Och inte fixa naglarna heller! Hmm, undra varför? :) Jag vet! Jag vet! Jag vet! HAHAHAHA, men inte duuuuu!!!!! Haha, va löjlig jag är! Men ganska rolig :) Ja ja nog om mitt förjävliga hår!

Igår va jag och min älskade på Kvarter´s och åt! Jag säger bara, FY FAN VILKEN GOD POTATISGRATÄNG!!!!!!!!!!!! :D Den är inte att klaga på! Överhuvudtaget! Och till den så åt jag ytterfläskfilé med kantarellsås och pepparsås! Mmmmmm, de smakade gott i munnen! :) Och jag vill äta något lika gott idag tror jag! Fast de får ju bli här hemma då, kan ju inte gå ut och äta på finrestaurang stup i kvarten! :) Haha! Så idag kanske de får bli klyftpotatis och någon köttbit med en god rödvinssås? Mmmm, de är gott de med! Moahahaha! Oj va jag älskar mat! Haha!

Jahopp, en kvart kvar innan håret är klart........ Snälla snälla, kan inte mitt hår bli bra? Jag vill ju de så jätte gärna! Åhhh, snälla!!!! Om de inte blir bra kommer jag nog antingen kasta något i golvet, slå sönder något eller (troligast) skylle allt detta elände på Tobias! Hahahaha! Stackars min älskling! De är inte lätt att handskas med mig inte :) Men guuudars va mycke kärlek han får av mig när jag inte är på dåligt humör! (vilket jag faktiskt bara är när jag inte har ätit, och de gör jag ju oftast) haha.. Nää, nu fårde nog räcka, ingen orkar väl läsa ett såhär långt inlägg! Ska försöka lägga upp bils på hur håret blev, så får vi se...

ADJÖKEN nu ska jag planera middagen! mm mmmmm mmmmmmmmmmmmm!

RSS 2.0