Gott Nytt!

Ja jag får väl önska er ett Gott Nytt År! Hoppas att det nya året kommer bli kanon! För mig blir det en stor förändring vill jag lova, men jag ser fram emot det otroligt mycket! :) Kommer vakna utan bakrus den 1 januari, vilket jag inte kan minnas när jag gjorde sist :) Bara det är ju en bättre start på året en vad det varit innan! Kanoners! Det kommer bli ett bra år, det känner jag på mig :) Jag hoppas det iallafall!!

Idag har jag varit på Torp en sväng. Införskaffat mig en ny BH samt en brun-utan-sol. Testade en ny så det är lite spännande.. Färgen ska smyga sig på så vi får se hur slutresultatet blir! Än sålänge ser det bra ut! Jämt och fint! Som det ska vara :) Ikväll vet vi fortfarande inte vad vi ska göra... Segt, men de dyker nog upp något! Om inte, så åker jag och köper godis och avslutar året i soffan tillsammans med den jag älskar och lille Shivaz! Och såklart pyret i magen :) Va på systembolaget förut, det va inte igår! Tobias skulle ha sig en flaska rött, men jag sa att han skulle köpa champagne också! Ingen fejk utan en riktigt, så vi kostade på en fin flaska skumpa! Hoppas den smakar! Jag får la testa nästa år :) Haha.. Den är nog god tror jag, det borde den vara! :)

Nu spelar T Wii igen, jag är trött! Kanske ska ta mig en nap i soffan? Är ju inne i en trötterperiod.. Men vi fick städat idag iallafall. Inte så mycket att städa dock.. Dammsuga och skura golv. Gör man det ett par gånger i veckan så hinner det ju inte bli så smutsigt! Ja ja, nu orkar jag inte skriva! Ha ett trevligt nyår och hoppas det ny året för med sig bra saker! Gött nytt

Nintendo Wii

Just nu sitter jag och T och spelar TV-spel, MarioKart, det är roligt! Men jag satte mig med datorn en stund.. Blir lite snurrig i skallen av att tittat på de där spelet för länge! Haha :) Lyssnar mest på när T sitter och dumförklarar sig själv hela tiden när han kör av vägen.. Ganska underhållande faktiskt! "Men faaan va bra Tobias, vilken jävla idiot du är, körde du av vägen IGEN, braa Tobias BRRAAAA" hahahaha! Ja så låter det ifrån andra soffan.. I min soffa är det lite lugnare.. Shivaz nanar och jag kikar runt på nätet.. Förutom pyret i magen, han verkar ha disco eller ta en karatelektion eller nåt....... Kan bara tänka mig hur de blir när han vänder sig och jag ska ta emot alla dessa sparkar mot revbenen... Hmm.. Hoppas han lugnar ner sig :) Han han han, är det en han kanske? Jag säger "han" hela tiden iallafall.. Men vi får se i April!

Ikväll har vi varit på kalas hos T´s pappa som fyller år. Det va jätte trevlig och det bjöds på 2 super goda fisksoppor! Mmmmmm säger jag bara! Men soppa nr. 1 blev min favorit! :) Vi hade iallafall jätte trevlig och mysigt! Har precis talat med min egen far i telefon och allt va bra med honom också. Skönt att höra! :)

Imorgon ska jag försöka pallra mig ner till stan eller ut till torp, beror på hur mycke folk det är på torp.. Tur man har en bror som jobbar där så man kan ringa och checka läget innan man åker ut! Idag va det kö ifrån Herrestad så jag vände och åkte hem istället! Orka Torp när det är så mycke folk! Blää! Men jag ska se om jag kan hitta nogon bra "brun-utan-sol" - spray.. Och ett par skor! Hittade tt par dö snygga klackar i förrgår, kanske köper dom om jag inte hittar något annat.. Nää gott folk, nu ska jag nog försöka knycka kontrollen och lira lite4 mario! Ha de

Super trött...

Ja jag har varit otroligt trött de senaste dagarna.. Igår orkade jag inte ens starta datorn! Haha.. Va uppe hos T´s mamma en sväng men fick åka hem för jag va så trött :) Så jag åt lunch sen stensomnade jag och vaknade av att T satt i soffan!? Shit då va kl. över 17! Haha.. Sen lirade vi lite nintendo (köpte ett Wii) och efter det åkte vi upp till T´s mamma igen och umgick en stund.. Sen åkte vi hem och kollade på Scarface (haha, fan va löjlig den filmen är alltså) sen stensomnade vi i sängen... Och T försov sig.. Väckte honom kl. 09.14.... Ooopps! Så han blev liiite försenad till jobbet.. Mobilen hade lagt av inatt, typiskt! Själv har jag ägnat morgon och förmiddag med frukost och en promenad med Shivaz.. Orkar inte gå så långt med honom för tillfället, hoppas tröttheten försvinner snart och att jag får nya krafter! Men det blev en 20 minutare så att han fick springa av sig lite4 iallafall! Synd att det ska behöva gå ut över min lilla skrutt shivaz..

Vad kan jag mer berätta? Vad som händer på nyår? Antagligen kommer jag ligga snorig och halvdöd i soffan.. Känner mig inge vidare alls för tillfället.. Tråkigt, men sant! Vi får se helt enkelt.. Nu har jag ungefär 100 dagar kvar på min graviditet, sen har jag förhoppningsvis klämt ut jordens vackraste barn! :) Ska bli rätt skönt att bli "normal" igen. Kroppen och humöret blir så otroligt märkligt när man är gravid.. Man vet aldrig hur man ska må när man vaknar.. Samtidigt tycker jag det är så mysigt att vara gravid också.. Hmm, ja ja, kanske blir det en gång till i framtiden, vem vet? :) Men ska nog fokusera på det kommande barnet ett par år innan dess iallafall! :)

Något som va skönt var att alla mina värden va super bra när jag tog det i måndags på MVC, så jag slipper äta järntabletter! Gött för jag kunde inte bajsa när jag tog en sån! Helt mongo! :) Så det är ju skönt att slippa bli förstoppad! Haha.. Ja ja, nu orkar jag inte akriva mer här.. Ha de spade

Tittut..

Idag va jag på MVC och mätte och vägde mig samt lyssnade på bebis hjärtslag.. Ahh och tog blodprov! :) Det gör ju verkligen inte ont men hatar bara tanken på att sticka i en blodåder! Bläää! :) Söta Anna va med mig så det va ju en lättnad :) Bebisen växte som den skulle och tydligen gör jag det med...... Pust, har aldrig vägt så mycke som jag gör nu och mer ska de bli! Haha, jag vet ju att det är naturligt och att man ska gå upp i vikt, men de blir ju en smärre chock att ställa sig på vågen! :) Men hade gått upp helt normalt så det var ju bra.. Kanske liiite liiite hade julmaten en påverkan ;) Haha.. Men men det syns ju inte på det sättet så skitsamma..

Nu har vi ätit middag, blev en simpel middag, korv och makaroner! Det är allt bra gott! :) Och nu ligger vi i soffan och tar igen oss. Köpte mig ett par jeansleggings förut, ett par enkla svarta med fickor på rumpan.. Simpla men snygga. Ett snyggt basplagg! Dessutom så var dom billiga som attans! Trodde dom kostade 249 kr (också billigt) men så var det något erbjudande så dom kostade bara 160 kr!! :D Så då unnade jag mig en dyr hårspray istället :) Björn Axen, hoppas den är bra! 120 kr kostade den lilla flaskan! Hör och häpna! ;)

Såå mina vänner, vad ska man hitta på på nyår nu då? Funderar på att sätta mig i bilen och åka och köpa mig ett Wii som jag kan lira på nyår! :) Bojkotta allt vad nyår heter och bara vara hemma och spela nintendo och käka Mc donalds! Haha :) Nää, kanske ska äta en riktig middag iallafall? Ja ja, nu ska jag pussa T i nacken och fråga om vi ska åka och köpa nintendo! :) Hej svej 

Måndag, vanlig dag!!

Känns ju oerhört skönt med en vanlig dag idag! Ingen röd dag utan en vanlig dag! :)Och vad ska jag då göra denna dag? Jo, jag ska faktiskt ta mig ner till byn och kika lite på rean! Är inte riktigt redo för Torp än! Haha.. Efter nyår brukar det ha lugnat ner sig där ute, så jag tar mig en kik där ute då! :) Vi har iallafall bestämmt oss för att köpa ett Nintendo Wii nu, JA jag vet att det finns vettigare saker att lägga pengarna på nu, MEN vad ska man göra varje helg då? :) Så det ska vi åka ut och köpa oss nån dag innan nyår.. För kanske blir vi sittandes hemma och lirar Wii hela nyårsafton? Dessvärre lutar det åt det.. :) Men inte mig emot! Blir ju det nya Super Mario spelet! :) Tjohoo!! Älskar Super Mario!! :)

Nu är kl. 09.47 kanske skulle man börja göra sig iordning? Ska möta upp Anna vid 12 snåret nämligen.. Men kanske kan vänta lite till med att göra mig iordning.. No Stress så att säga! Stress mår man inge bra av så det försöker jag undvika.. Brukar gå ganska bra faktiskt, klockan får oftast tyvärr rätta sig eftermig och de går ju ut över folk runt omkring.. :) Men de brukar gå bra! Haha.. Ska göra mig gröt till frukost idag, brukar äta det till frukost vanliga dagar..Då blir det godare med en god macka på Lördagsmorgonen! :) Nää, ha en bra dag!! 

Sedär ja..

Va många kommentarer jag hade fått idag, skoj! :) Men hur har jag kunnat gå ifrån typ 7 besökare till 21 på en dag? Haha.. AS många besökare har jag, jag vet ;) Ja ja, det är nog en fråga jag aldrig kommer få svar på! :)

Sitter i soffan -igen- , måste verka som att jag har jordens tråkigaste liv, och JA, det har jag för tillfället! Haha.. Men imorgon blir det nya tag, då är det en vanlig veckodag! Första kanske man slår på stort och tränar, de beror på om Alexandra är ledig, sen blir de en tur till solariumet och efter det ska jag till MVC och kolla till barnet! Lika roligt varje gång! Ska mäta och väga mig imorgon också, ska bli lite intressant att se hur mycke jag gått upp och hur många cm magen växt.. Tror det är otroligt lite i cm för att vara i den vecka jag är i! Haha, kan ju fortfarande dölja magen under tröjan och jag går in i vecka 26! Helt otroligt, speciellt när jag sätt andra bebismagar! Jämför man min mage med någon annan i V 26 så är det ju nästan skrattretande så liten jag är! :) Men men, den får växa i sin egen takt.. Inte mig emot! :) Har ju hört att om man är vältränad och har bra muskulatur så tar det lång tid innan magen växer... Ooohh den tackar jag för! ;) Vilket faktiskt ska stämma! Så det är ju bra antar jag :) Ikväll ska jag kolla på Bodyguard och kanske äta lite glass.. Har tänkt äta glass i 3 dagar men inte kommit mig för det än. Och den glassen är den godaste jag någonsin ätit! :) Idag åt vi toast till middag/kvällsmat så nu är jag mätt och god! Härligt!! Märkte att mitt hår blev ganska så mörkt efter färgningen igår, snyggt men mörkt. Får se om färgen ljusnar efter några tvättar.. Men är faktiskt nöjd! Nu är det helt brunt! Snyggt! Brunt är snyggare än blondt! :) Har alltid tyckt och kommer nog alltid tycka! Man ser både smartare och snyggare ut! Haha :) Ja ja, nu orkar jag inte skriva mer! Ha de spade

Morning!

Ny dag, nya möjligheter! Är det inte såman säger? Ja ja, strunt i det nu. Snön bara faller och faller, verkar aldrig ta slut. Men jag tycker det är mysigt ändå! Så länge man inte behöver ut och köra, vilket vi nog måste idag ändå.. Men men, det får gå ändå! Måste köpa den där nedrans micron någon gång, har väntat på en micro i snart 1 år! :) Så är måttligt trött på att behöva använda ugnen eller spisen så fort man ska värma något! Blää.. Men T är lite seg och har lite svårt för att vara bestämd så det har tagit lite tid med den där micron.. Kanske kanske hinner man med en sväng på rean, men det känns lite avlägset, är egentligen inge sugen på att gå och trängas med folk, jag blir bara iriiterad! Har iallafall städat upp lite här på morgonkvisten så nu är det rent och snyggt i stugan igen.. Samt har jag hunnit äta frulle och lite annat gott. Nu skall jag snart traska in på toaletten och börja göra mig iordning.. Eller så tar jag mig ytterliggare en dag med mjukisar? Ähh, jag vet inte det.. Kanske borde rycka upp sig idag, har ju varit förslappad sen i onsdags så det kanske är på tiden? :)

Jösses vad nikotinsugen jag blev helt plötsligt!!!! Gaah, det är jobbigt när det blir så.. Men men, skitsamma, egentligen bara att ignorera!! Herre vad det snöar ute nu!!!! Kanske måste man ge sig av innan det är försent? Har iallafall valt ut lite bilder som jag ska fixa iordning och sedan framkalla! Det kanske man skulle fråga Anders om han kunde hjälpa mig med idag? Så kan jag framkalla och köpa ramar imorgon! :) Skojigt! Nu ska jag sluta skriva.. Ha de så trevligt   

The Shining

Sitter för tillfället och kollar på The Shining, T hade aldrig sätt den (!?) konstigt nog.. Men nu är den nästan slut och jag har juredan sätt den så jag tänkte skriva lite i bloggen, har inget annat att göra.. Dock hade jag tänkt gå ut och diska lite, står lite disk som behöver diskas upp.. Och jag kan inte vänta tills imorgon, för jag vill ha rent och snyggt när jag vaknar. Mina ögon börjar gå i kors, är lite trötter känner jag.. Men men, man har ju sina plikter som kvinna......... ;) Så länge T köper mig presenter så diskar jag ;) Haha.. Om 30 min upptäckte jag att Resident Evil börjar, älskar zombie filmer! Haha, ja där fick ni reda på något udda hos mig :) Har nog sätt alla "nyare" zombie filmer som finns! Sällan någon är bra dock.. Men men, Resident Evil är bra! :) Imorgon är det Söndag (röd dag igen) då ska vi försöka ta oss ut till Spisen och köpa oss en micro! Kan ju vara bra att ha, inte sant? Jag vill ha en ny TV också, men de kanske är onödigt.. Vill ha en ny bara för att jag vill ha våran nuvarande i sovrummet, men de är lite lurigt, för då kommer jag aldrig stiga upp ur sängen! Haha.. Speciellt inte om vi har SF kanalen! :) Men men, finns viktigare saker att lägga pengarna på nu.. Har ju en del utgifter nu med tanke på att en liten är påväg! Och på tal om det, den 9 jan. ska vi kolla på ett litet radhus på Fasseröd, ser såå mysigt ut men får se hur det känns när man går in i det. Och de lär jus tiga i pris tyvärr.. Men men sånt får man kanske räkna med? Ja ja, de dyker ju upp hus hela tiden och jag känner mig inte så stressad över det.. Jag färgade mitt hår förut också, inget speciellt dock, blev brunt som vanligt. Aningen mörkare än förra gången men de tvättas väl ut lite så smått.. Blev nöjd iallafall! Ja ja, nu har jag uppdaterat igen så ni har något att läsa! Det tycker jag ALLA ska göra, för jag hatar att inte ha något att läsa :) Ha en fortsatt trevlig kväll! Ciao 

Röd dag!

Japp idag är det en röd dag -igen- :) Härligt! Sitter i soffan och dricker the och kollar på fotboll.. Fotbollen hade jag ju kunnat vara utan men T gillar ju det så en får la ställa upp som den toppen tjej man är ;) Haha! Julen har varit väldigt lugn och trevlig! Den 23 firade vi en tidig jul med T´s familj, va jätte mysigt! Köpte en paljett klänning till Therese som jag tyckte va så hon, och som tur var så gillade hon den :) det va nog den roligaste julklappen att ge bort i år faktiskt! :) Är kul när man köpt något som man verkligen förknippar med en människa och så blir de så rätt! :) Therese, du kommer bli ursnygg i den när du drar ut och klubbar eller när du nu väljer att ha den ;)

Julafton firade vi ute hos min pappa, blev en brakmiddag och som vanligt blev man supermätt efter första lasset på tallriken! Och mängder med mat blev över.. Julmats rester smakar dock lika gott dagen efter :) Haha.. Stannade kvar där ute tills igår, men åkte hem när yrvädret började sätta igång.. Och igår blev det en lika lugn kväll i soffan som det avr på julafton! Åt nudlar och baguette och kollade på film! Myspys!

Idag har jag ägnat ett visst antal timmar åt städning (städade igår, men städade idag igen) fråga mig inte varför? Har fått någon slags renligthetsmani av något slag.. Tvättar och städar så fort jag får tid över! Haha.. Så idag ägnade jag tid åt att städa på dom allra märkligaste ställena! Men gott luktar det iallafall! Passade även på att bädda rent, finns det något skönare än att lägga sig i rena lakan? Nepp! :) Jo,kanske.. Men men, det är en speciell njutning iallafall! :) Och ska nog fortsätta min dag med att greja här hemma, måste bara komma på vad jag kan göra.. Ska sätta mig och välja ut lite bilder som jag ska förstora upp och framkalla.. Ska be T´s mammas gubbe Anders att hjälpa mig fixa till bilderna lite också så att dom blir extra snygga ;) Haha.. Sen ska jag köpa ramar och fixa mig en liten "fotovägg" som mina nära och kära ska pryda! Måste bara välja ut en vägg först, sen ska de donas! Ja ja, nu ska jag dricka upp mitt the och kika runt lite på nätet! Ha de spade

GOD JUL

Ja bättre sent än aldrig att önska er alla en God Jul! :) Själv har jag spenderat min julafton ute hos min far, blir nog kvar här inatt också. Här ätit väääldigt mycket mat och godis så nu mår jag lite illa! Haha, men det ska man väl göra på julafton antar jag :) Ska fortsätta min kväll i soffan med mys framför filmen "Ogifta Par", en riktig klassiker enligt mig! :) Så tummen upp för det! Nä nu ska jag sluta vara tråkig och bloggnörd såhär på julaftons kväll och bege mig ner till resten av sällskapet! Kankse kan jag trycka liiite mer chips.... ;) Ha en trevlig kväll, på återseende!

Morning!

Igår kväll/inatt kom det ett lassmed snö, det var roligt! :) Första snön jag ser faller, missade ju förra gången iom. att jag var i Egypten! Så när det började snöa igår blev jag och T som små barn och sa "ohhh nu börjar det!!!!" Haha, för vi hade hört på radion att det skulle komma massa snö.. :) Sånär vi gick ut för att hugga gran så var det precis som i en saga! Vi gick på en stig, snön föll och det låg tjockt med snö på granarna! Det va ett helt otroligt vackert vinterlandskap! Trots att det var mörkt, vi hade ju ficklampa! :) Så fann vi en jätte fin gran som vi tog med oss hem och klädde! Dock finns det inget glitter i den än för jag vill ha guldglitter och det fanns inte i affären igår kväll.. Så jag får leta efter det idag! Kommer säkert inte hitta något, men då får det bli rött glitter istället :) Så nu får allesammans hålla tummarna för att jag hittar glitter i rätt färg! Jag är petig med sånt förstår ni, allt MÅSTE matcha! :) Haha.. Förr var jag tex. ALLTID tvungen att ha samma färg på trosorna som jag hade på min topp när jag hademjukisbyxo, för då syntes ju trosorna... (Detta när jag gick dans, då hade jag bara mjukisar på mig) Haha.. CP! Ja ja, en liten update innan jag sätter igång med dagen, och tro mig, den kommer bli dö stressig!!!! Pust.... Ha de spade

Bäst ever på att uppdatera!

Haha, en kanske skulle bli storbloggare.. Tycker jag är grym på att uppdatera! :) Ska iallafall ut på "gran-jakt" nu, det ska bli spännande! :) Men T´s mamma sa att dom hade granar på sin mark så vi ska ta oss en tur och kolla om dom har någon fin gran där först! Om inte så har ju jag gått och spanat gran sen i September så jag har allt mina utvalda platser....... Haha, tjuv som man är! ;) Men vi måste köpa julgransglitter också, sånt sparar man ju inte från år till år.. Men allt annat har vi! Vi är inga "första-granen-folk" inte! :) T lagade mat precis, kunde inte mä och säga att jag va mätt så jag försökte pressa i mig maten, de gick en stund. Men efter 3-4 tuggor fick jag inte ner mer.. Då trodde han att jag tyckte det var äckligt så jag fick erkänna att jag va mätt för att jag hade ätit hamburgare.. Haha.. Då tyckte han synd om mig istället! :) Min lilla älskling.. Ueehh tycker det börjar bli tråkigt utan bilder här i bloggen faktiskt, men har inte fått för mig att hämta den där grejen än.. Jösses va dålig jag är ibland! Men men, jag SKA fixa det nu så jag kan ladda upp bilder..Kameran börjar dessutom bli lite för full med bilder.. Då blir de jobbigt att sortera bilderna tycker jag. Jag vill ha ordning och reda! Jag går faktiskt helt ärligt och grämer mig över bilderna på kameran och sorterar upp bilderna i mappar inne i huvudet! Haha.. Lite CP är jag allt. Även den bäste är lite konstig! - Jag erkänner! ;) Nää, nu slutar jag -igen- hej svej

Så trött så trött

Ja jösses vad trött jag är nu förtiden.. Igår somnade jag vid halv 1 i soffan och vaknade runt 4 tiden.. Men va lika trött ändå, somnade som en stock på kvällen! Och nu har jag precis varit på Överby, är galet trött! Inga julklapps inköp dock utan var bara ett trevligt sällskap och så åt jag donken! :) Aldrig fel! Haha.. Såhär i juletider så får man äta dålig mat om man vill! :) Nu kollar jag på Im a legend på canal+, har redan sätt den men den får rulla ändå! Träffade Foffen och Alida idag (va på Överby tillsammans) och det var jätte kul! Har ju inte sätt dom sen i somras! Wikström och johan Hansson var med också, de va också trevligt! :) Alla blev vi lite trötta av att gå där så det var inte så många klappar som blev köpta! Haha.. Ja ja, ikväll ska jag ut och hugga gran hade jag tänkt! Jag ska tjuva en :) Haha.. Så nu måste jag planera mitt rån lite! Ha de sapde

Linas Kvällsbok

Ja den filmen sitter jag och kollar på nu.. Haha, fy sjutton va härligt att den högstadietiden är över! Den va inte nådig, va liten och osäker man va alltså! Och ändå så tyckte man att man var så sjukt stor och väääldigt häftig! :) Haha, en liten fis var man! Nu när man tittar på tjejer i 14-15 års åldern så är dom ju pyttesmå och tänk, så liten var jag med men jag tyckte jag va så stor och ball! Haha.. Ja ja, nog om det! Idag är det Tisdag, vad blir det, dan före dan före doppare dan? Pirrigt.. :) Eller inte.. Jag längtar mer till nästa år, då kommer det bli hur roligt som helst! Mycke mycke mysigare! Men men, det är ju 1 år kvar och det kommer hända mycke roligt innan dess! Min hund ligger nu och sover och drömmer! Han morrar och gnyr och sparkar, han är för rolig! :) Men ack så töt han är min lilla voffsing! Nu ska jag snart borsta mina tänder och sedan ska jag gå ut med min hund! Så kanske han kan äta sin mat efter det, han har slutat äta på morgonen, mongo. Ja ja, nu orkar jag inte skriva mer! Ha de spade vi hörs  

KALLT!!!

Jösses va kallt det är ute!? Va ute med Shivaz förut och det va längesen jag frös så mycke.. Fick ta en kortare promenad och gå in! Dags att köpa ny vinterjacka kanske? :) Synd bara att den jag vill ha kostar 3800 kr.. Hmm, brukar aldrig köpa så dyra saker men när det är en jacka så känns det som att de kan vara värt det. Den är ju trots allt otroligt varm! :) Men vi får se.. Har iallafall varit och gjort mina naglar, dom blev dö snygga! Känns gott att ha fått dom fixade nu såhär innan jul och nyår! Men så var man 500 kr fattigare.. Tur att man inte gör om sina naglar 1 gång i veckan, då hade det blivit dyrt :) Ja ja nog om det nu! Hur ska jag spendera resten av dagen tro? Ska iallafall förbi brorsan och hämta en grej så jag kan föra över bilder till datorn, äntligen! Ha ha, måste bli bättre på att lägga upp lite bilder, defenitivt att lägga in dom på datorn! LatFrida! :) Magen växer och pyret sparkar för fullt.. Gud va konstigt det kommer kännas sen när man fött och det är helt lugnt och tilla i magen hela tiden! Haha, kommer ju kännas jätte konstigt! :) Men men, då har man ju ett litet mirakel PÅ magen istället :) Oj oj oj, blir varm i hela kroppen när jag tänker på det! <3 Men men, det är ett tag kvar.. Nu är jag i Vecka 24 och min mage växer vääääldigt långsamt! :) Kan fortfarande dölja det om jag vill! Haha.. Kommer väl bara säga PANG och så är den enorm! :D Ja ja, nu vet jag inte vad jag mer ska skriva.. Ha de


Go Anna Anka!

Haha, jag tycker faktiskt hon är så j*vla bra! Folk som klagar på hennes åsikter det är dom som tar åt sig! Haha! Fy sjutton va man kan skratta åt vad hon säger ibland, men jag gillar verkligen hennes råa ärlighet! Det är därför svenskar hatar henne, för att istället för att hålla käften så säger hon helt öppet vad hon tycker och skiter fullständigt i reaktionerna! Nepp, det är inget "mellan-mjölk Sverige" inte! I Sverige kan man inte säga "fan va snygg jag är" - utan att någon ska komentera det (och då naturligtvis bakom ryggen på en) och sedan le lite falskt.. Haha, nä jag tycker hon är bra! Jag tycker definitivt inte alltid som hon, utan det är hennes sätt jag gillar!! Mer öppenhet och mindre negativa reaktioner på allt Sverige! 

Imorgon ska jag fixa naglarna, härligt! Har fått lite ekonomiska problem som jag ska försöka lösa imorgon också.. Upptäckte idag att man inte får något studiestöd i Dec. månad och det ställer ju till det lite. Vet inte riktigt hur dom har tänkt där faktiskt? Jag har ju räkningar även i Dec. månad?? Ja ja, har aldrig varit särskilt orolig över ekonomi och blir inte så stressad nu heller.. Pengar har aldrig varit något problem och lär aldrig bli det heller ;) Haha, just kidding.. För så får man ju inte säga....... Nä, nu ska jag luta mig bakåt och kolla på Wallander, fast den börjar ju kl. 21! Men ha de så gott så höres vi imorgon!! Adjöken  

Kyligt men uppfriskande..

Ja så skulle man kunna beskriva vädret! :) Har precis kommit in ifrån en härlig promenad längst strandpromenaden.. Nu är kinderna iskalla likaså skinkorna och låren! :) Hade tänkt ta mig en varm dusch men fastnade i soffan, typiskt! Men får la ta mig i kragen och hoppa in i duschen snart kanske. T är ute och skottar våran parkeringsplats.. Lite dåligt att inte sånt ingår! Men men, han är ju en sån duktig karl! Nu ska jag klicka in mig på blocket och leta bil!! Nu jäklar ska det köpas bil mina vänner!! En Volvo V50 SKA JAG HA!!!! :) Ha de spade

Fjärde och sista advent!

Ja herregud va december månad har gått fort!! Helt otroligt ju! Men det har säkert sin naturliga förklaring... Har ju spenderat 1 vecka i värmen, beror nog på det. Ja ja, vad ska man hitta på en dag som denna då? Jag va sugen på Liseberg men blev snabbt ner röstad av herrn i huset, typiskt! Inatt har vi båda drömt jobbiga drömmar om varandra! Så det första jag sa när jag vaknade var: "jag hatar dig" och han sa "jag hatar dig med".. Snabbt efter frågade vi båda -vad har du drömt? Hahahaha.. Men nu har den jobbiga känslan lagt sig. Ibland kan verkligen drömmar sätta fart på märkliga känslor! :) Nu sitter jag och kollar på Canal+ SF kanalen, kan va den bästa kanalen ever! Kalle Blomqvist är det nu,men den är snart slut.. Men det kommer en Kalle Blomqvist film till efter :) Haha nu ser jag att Sällskapsresan kommer klockan 14, fan va bra!! :) Ni ser, bara bra filmer på den här kanalen! Me like!! Speciellt nu när man har jullov, då är TVn ett bra tidsfördriv!! Ja ja, nu har jag uppdaterat lite.. Ska ringa och kolla hur min lilla lillebrormår, han blev jätte sjuk igår... Töt! Ha de spade och njut av vårat UNDERBARA väder, skulle inte byta ut det för något!!!!Tacj gode gud att jag reste iväg INNAN det kom :)

Goden natten!!!

Ja nu knyter jag nog mig.. Är otroligt trött, slumrade till på soffan och vaknade av att min lilla älskling skulle ut en sista tur och rasta hunden. Egentlogen hade jag velat följa med men va så trött och frusen! Och nu sitter jag här i soffan och överväger ifall jag ska gå in och lägga mig i sängen eller om jag skall somna i soffan framför någon halvbra film? Jag frågar T nu vad han tycker... Han tyckte det kunde vara rätt gott att somna i soffan så de får bli så! :) Då ska jag genast rusa in i sovrummet och hämta kudde och täcke!!! Tjohoo, jag ska somna med ett skönt täcke och en BEKVÄM kudde jag inte får ont i nacken av :) Haha, nä nu ska jag sluta klaga. Min semester va helt OK! :) Det va ju sol jag va ute efter och det fick jag ju.. Jag skriver en rad eller 2 imorgon igen.. "Låt den rätte komma in" går på Canal+ nu för er som vill veta... Natti natti min mage har växt god natt 

Borta bra men hemma bäst!

Ja det stämmer verkligen! Gud va härligt det var att komma hem igen :) Har precis landat i soffan hemma och kan pusta ut för en stund! Sen blir det till att packa upp väskan och fixa med tvätt.. Men har inte tvätt tid förens på måndag så det är ingen jätte sterss. Gott att alla "vinterkläder" är rena iallafall :) Tvättade ju precis innan vi for så det är bara massa tunna kläder som skall tvättas och läggas in i garderoben igen! Ja ja, tråkigt att läsa om min tvätt antar jag när det finns en massa att berätta om min semester? :) Den har varit jätte trevlig, dock blev vi alla väldigt besvikna påmaten! Ett STORT - vill jag lova! Bläää! Så dom 3 sista dagarna åt jag ris med sås och bröd! Hmm, roligt? Nepp! Så idag stannade vi på donken och blev för första gången på en hel vecka riktigt mätta! Haha.. Komiskt! Bott på ett enormt resort med All Inclusive och inte varit riktigtmätt på 1 vecka....... Ja så god var den maten! ;) Vädret däremot var bättre än väntat, mycket bättre!! Runt 30 grader varje dag så jag har fått mig en hyfsad bränna! Dock verkar mitt pigment ha försämrats betydligt.. :( Kanske beror på graviditeten, hoppas det :) Fick en fin bränna efter första 4 dagar!!! Katastrof! Haha :) Nu snackar vi I-landsproblem! ;) Va iallafall sjukt roligt att landa och upptäcka att det var alldeles vitt och fint hemma i Sverige! Älskart! Hahahahaha, och vet ni, när vi skulle åka hem startar inte biljäveln!!!!! FY FAN va jag frös, hade ju inte någon jacka med mig!! Så först efter ca. 30 minuter fick vi igång den med hjälp av startkablar... Ja ja, hem kom vi iallafall! Hade gärna lagt upp lite bilder, men har lånat ut makapären man för över bilderna med.. Typiskt! Kan ju tala om att det bor en liten vilde i min mage också, gudars va han sparkar och har sig HELA tiden!!! :) T tror att ungen kommer ha damp! ;) Jag tror bara att han är otålig och vill växa klart! Lika otålig som sin mor! :) Och nu är jag där igen, HAN, varför säger man HAN hela tiden? Ja ja, vi får helt enkelt se om det är en liten ****** eller en liten **** där inne! Namnen avslöjar jag icke! :) Bara för mina nära och kära!! Och får inte glömma, hoppas att Therese, Ros-Marie och lillpysen Milo har en kanon semester på Lanzarote!! Vi tänker en massa på er här hemma!!! Nu får det vara färdig skrivet! Jag har fått en bajssjuka också om ni ville veta :) Over and out!  

Drar snart då....

Jepp, då drar jag till Afrikat om ett par timmar då! Så det kommer bli galet dålig uppdatering här, bara så att ni vet! Om en vecka är jag dock tillbaka och skriver :) Har ju sååååå många besökare så de lär vi bli kris!  ;) Haha.. Nä, ni ska nog klara er! Håller på att packa.. I vanlig ordning gör jag det i sista sekunden.. Men men, är ju bara borta 1 vecka så det är ju inte så farligt mycke man behöver packa ner! Hmm, har hunnit vätta, städa hela lgh. grundligt, städa och tvätta bilen, varit på middag, hälsat på pappa och gått promenad med hunden idag också! Och handlat lite nya kläder..... usch, behöver smäll på fingrarna tror jag! Är alldeles för duktig på att göra av med pengar! :( Ja ja, jag är kvinna jag behöver unna mig nya saker annars blir jag gnällig! Hahaha :) Annat blir det när bebis kommer, då lär man ju aldrig köpa något till sig själv, hundra gånger rologare att handla till honom/henne :) Ja ja, önska mig nu en trevlig semester med mycke sol, bad och god mat! Samt att jag ska slippa få magsjuka! Då blir jag glad :) Nu ska jag föreslå för T att vi ska ta med oss datorn till sängen och kolla paradise hotel innan vi somnar!! Ha de gott höres om 1 vecka!!!! Yjohoooo

Ohoy!!

Nu är jag på bättre humör än vad jag var på innan :) Haha.. Har ätit en massa godis och nu vankas det lasagnette..... Oopps, vilken tjockis jag kommer bli ;) Haha, ja ja, jag promenerar ju så mycket så det gör nog inget om jag äter lite godis ibland! Hoppas jag iallafall.. Har avslutat Ht -09 idag, känns oerhört skönt! Lämnat in alla arbeten och varit på min sista lektion! Hurtbulle! Jag va den första att bli klar med projektarbetet, kändes rätt gött att skriva ut det när resten av klassen satt och försökte skriva på det! ;) Haha, vilken dummer jag är va? Gaaah, jag bryr mig inte ett smack! :) Tobias håller på att fixa kanaler till TV:n, har varit och hämtat ut ett nytt kort så han skulle få Canal+ kanalerna, verkar gå sådär.. Men men, det är hans problem inte mitt! ;) Det är han som är mannen i huset = får ta hand om det tekniska! Trots att jag är grym på teknik så överlämnar jag det till honom så han ska få känna sig lite mer käärlaktig! ;) Mmmmmm, nu doftar det ljuvligt i stugan! Mumsmums, Frida älskar lasagnette!!!!!!! Nää, imorgon bär det av ut till pappsen igen och på fredag drar vi mot varmare breddgrader!! NU, blir det maaaaaaat!!!! Hej svej

Min forna kropp är ett minne blott...

Ja usch va ångest det var att kolla på bilder ifrån Thailand! :( Och det var bara 1 år sen!? Herregud, nu ser jag ut som en flodhäst i jämförelse med hur jag såg ut då! Haha, det är inte bra för en sån kroppsfixerad människa som mig att tvingas gå upp i vikt! :) Och dessutom går det inte att förhindra! Jag kan ju tala om att det är en pers varje dag att vakna och stiga upp ur sängen och sedan välja kläder... Ja fy och usch! Och nu tänker alla som läser "fy va ytligt, du är ju gravid" och? Jag tycker då rakt inte det är kul att gå upp i vikt! Hade de bara varit magen som växte så hade det varit helt OK, men nu blir man vattenfylld och massa annat jobbigt.. BLÄÄÄÄÄ!!!! Och det är 4 månader kvar! Hur kommer en att se ut då? Haha.. Ja det är något alldeles speciellt det här med att vara gravid.. Somliga gillar det, andra inte. Det kommer ju något vackert ur det, men resan dit är mindre rolig... Ja ja, bara att promenera vidare! Ska åka och köpa kläder bara för det här! För idag är en dålig dag! Imorgon kanske jag känner mig snygg igen? Bläääääää




Ute hos min far!!

Japp, där befinner jag mig nu.. De ända stället jag kunde komma på som jag kunde koncentrera mig att skriva uppsatsen på! :) Hmm, blev det en korrekt mening? Haha.. Ja ja, så här ute sitter jag nu och mycke riktigt har jag skrivit ca. hälften av min uppsats. Varför går det så sjukt trögt att skriva just den här gången? Blää, har fastnat igen. Riktigt tråkigt! Vill bara få skrivit klart den, så jag kan lämna in den imorgon när jag är i skolan. Så slipper jag åka dit på torsdag, för på fredag åker vi ju till egypten :) Tjohoo!! Hade varit alldeles ypperligt bra om jag fick den klar tills imorgon med andra ord! Ja ja, får väl hitta på något mer att skriva så det blir gjort. Orkar inte bry mig om att den ska vara super bra, de kommer dom säkert tycka ändå ;) haha! Med tanke på att min konkurens är ett gäng 18-åringar som tycker det är häftigt att snacka knark och några äldre som fortfarande har pennfack med nalle puh på, så tror jag min uppsats kommer bli grym ;) haha, nä nu vart jag lite stygg kanske..... Så illa är det väl inte, eller är det det? :) Nepp, nu ska jag skriva klart!! Ha de spade

Jordens slappaste vecka..

Jepp, det är vad detta kommer att bli! Har 1 lektion på hela veckan.. NkA på onsdag.. Ibland så ångrar jag att jag inte bara bet ihop och tragglade mig igenom gymnasiet, men hade väl fått plugga upp ämnen ändå! Ja ja, skitsamma, nu är det bara 4 månader kvar! :D Wihoo! Sen är detta över! Underbart! På fredag drar vi mot varmare breddgrader i 1 vecka, de ska bli hemskt skönt! Så kanske man kan få bli lite brun också! :) Kommer väl dessvärre få en massa fula vita fläckar i ansiktet, det fick jag ju iallafall av solariet.. Ett minus med att vara gravid! :) Pigmnetfläckar! Har haft en irriterande huvudvärk i 4 dagar nu, den gör inte jätte ont, den bara sitter där och är sjukligt irriterande! Känns som en spänningshuvudvärk.. Ja ja, det är väl sånt som hör till när man är ett preggo! Ytterliggare ett minus ;) Men men, det är bara 4 månader kvar nu, sen ska förhoppningsvis den lilla knubbisen vara ute :) Idag har jag märkt att min mage växt lite, skoj! Kanske var på tiden, är ju i vecka 22 nu! Haha! Men det är bara en liten liten bulle.. Röven däremot, det känns som att den blivit dubbelt så stor! Haha, de har den säkert inte, men det känns så :) Ja ja, nog om tjockis snack, jag blir bara deprimerad! Längtar efter min Tobias, och han kommer inte förens om 1.5 timmar! :( Nääääää, nu ska jag kolla Smallville,stålmannen friade just till Lana! Ha de spade!!!

Tjockisar som dansar...

Ja, vad ska man säga? Hur långt kan TV tänkas gå? "Nä, nu gör vi ett program där tjockisar dansar"... Vart får amerikaner allt ifrån? Hahaha.. Ja ja, en vacker dag är det väl jag som står där med min megaröv och porrar mig till Rihanna eller nåt!? KATASTROF :) För har ju precis suttit och tryckt i mig en kebad med pommes. Såå nyttigt! :) Men men, får väl gå igen det imorgon! Om inte annat så får jag väl ställa upp i något fettoprogram om något år........ Minman 'r så sjukt snygg! Nu måste jag sluta för jag MÅSTE TA PÅ HONOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lördag

Japp, Lördag igen ja. Och inget speciellt händer denna Lördagen heller. Ibland känns det som att tiden står still. Blä! Idag fick jag åka och byta två tröjor. Hela min "kläddag" blev förstörd kan jag lova.. Känner mig otroligt ful och osexig. Jag längtar tills jag kan bli supersmal! Nu är det ju rätt kört, har fruktansvärt ont av det här med viktuppgång och det går ju inte direkt att hindra. Ja, jag är gravid för er som undrar! Har inte haft någon större lust att göra någon stor "internet-grej" av det, för det är så många ytliga grattis att jag bara vill spy ;) Dessutom är det roligare att berätta det öga mot öga, och då gör man det ju för folk man vill ska veta! :) Ja ja, skitsamma, hela världen kan få veta det nu om den vill, för jag blir bara tjockare och tjockare! Haha, neggo Frida har visst vaknat till liv.... Solly! Tobias ligger i den andra soffan och snackare i telefon, så roligt har vi på Lördagar nu förtiden.. Har dock varit nere och ätit på Butler´s, men kvällen lär man väl spendera i horisontiellt läge i soffan.. -igen- PUST! Nä, nu ska jag sluta klaga.. Och då är det lika bra jag slutar skriva! Tjaa

Nu mår jag inge vidare...

Nää, har ätit något konstigt idag tror jag. Efter jag och pappa var ute och åt förut fick jag jätte ont i magen och nu mår jag konstigt i hela kroppen.. Illamående och jävlig! Blää!! Hoppas HOPPAS HOOOPPPAS att jag inte spyr, för de lär ju inte bli någon vacker spya! Ägg och bacon, glass, chips och cola... De är vad jag ätit idag! Uueeehhh, den lär ju smaka riktigt dåligt också! Blää jag får panik!!!!! Haha stackare, kul att läsa om hur min spya kommer se ut och smaka ifall jag spyr! :) Solly!

Idag är det Fredag.. Hade egentligen planer på att hitta på nåt idag, men dock blev det en hemmakväll pga. mitt mående.. Synd! Men men, det kommer ju fler tillfällen. Men jag va sugen på att göramig snygg! Eller försöka iallafall, känner mig inte så supersnygg direkt. Mest fet och ja fet.. :) Nää, nu ska jag dra mig tillbaka och fortsätta kolla IDOL. Jävla skitval av låt dom gav Tove! KATASTROF! Höres en annan dag, nu ska jag svälja min egen spya och hoppas det går över! ;)

Klar med alla SvB uppgifter..

Ja gudars va härligt! Nu är jag klar med alla uppgifter i SvB! Så nu kan man koppla bort det tills vidare.. Ja ja, idag är det Torsdag och jag har slutat för dagen.. Satt kvar i bibblan och skrev lite, men nu ska jag åka hem snart! Ikväll blir det "Jul på Liseberg" :) Älskart! Man får ju passa på när det är sånt här väder ute, man vet ju aldrig när det blir regn igen! Skulle vart dit på Söndag egentligen, men åker dit idag. Ska ju bli + grader igen och om det regnar på Söndag så kan man ju hoppa över det! Annars kanske man kan åka ner en gång till! 

Igår var vi på kalas hos Tobias mor, det var trevligt! Åt tacos :) Mmmm!!! Till efterätt blev det tårta, dock gillar jag ju inte tårta så jag hoppade det.. Höll även på att bli knivhuggen av en liten 3:åring igår när tårtan skulle serveras, det är inte varje dag det händer! Jag blev skiträdd iallafall, men det gick ju som tur var bra. Men han lärde sig nog inte att knivar var farligt, för det ända han sa var "mormor dum"! Ja ja, får hoppas han inte får tag i fler knivar så att de inte händer en olycka. 

Nu ska jag åka hem och äta en bit mat, vad det blir har jag inte bestämmt ännu! Ringer nog till mami och kollar vad hon ska äta! :) Min lilla mamma ska åka till Egypten imorgon, sen åker vi veckan efter, och när vi kommer hem så åker hon till Norge.... :( Jag kommer längta efter min lilla mamma!! Ja ja, nu ska jag åkaaaaa!! Ha de spade

RSS 2.0