TGIF!

Eller ja, egentligen kvittar de väl den här veckan, har ju varit ledig ändå :) Men de är gott, för då är min lilla älskling ledig imorgon :D Härligt!! Fredag idag ja.. Vad ska jag göra? Jo mina vänner, jag, Tobias, Brandt och Hellberg ska köpa lamm på en gårdsbutik och sedan ska vi tillaga de och äta en brakmiddag! SJUKT gott ska de bli! :D Kankse kanske, köper vi hjort om de finns :) De är lite godare tycker jag.. Jag gillar den vilda smaken i kött! Alltså, kött från vilt djur. :)

Igår hade jag en såkallad "ful-dag".. HATAR sådana dagar! Dels för att man känner sig så ful och äcklig och allt de där. Och dels för att de blir så dyrt sådana dagar.. Haha! Jag va nere i byn och handlade kläder och grejer.. Och de hjälper ju faktiskt! Så då får man göra de! :) Så idag ska jag testa mina nya kläder och se om jag gjort ett bra köp eller inte.. :)

Igår skulle jag tvätta, jag vart arg!!!!!!!!!! Lyssna på den här:
Jag gick ner till tvättstugan och stoppade in första maskinen vid 4 (naturligtvis va den andra maskinen sönder, så kunde bara tvätta en tvätt åt gången, HATA). Vid 5 gick jag ner för att ta ut den, för då borde den ju vart klar, men icke! Den snurrade för fullt fortfarande! När jag hade vart nere 3 gånger till (då hade den vart igång i 2.5 timme) så insåg jag att den j*vla maskinen också va sönder!? AHHHHH va arg jag vart! Så fick avbryta den och slänga ner helt DYBLÖTA kläder i den där (Mangeln?) så att dom skulle torka lite innan jag slängde in lite av kläderna i torktumlaren och resten i torkskåpet.. De hela slutade med att jag fick boka ny tid, DEN ÄNDA SOM FANNS TILLGÄNGLIG SNART VA KLOCKAN 07.00 PÅ LÖRDAG MORGON, så då blir de till att stiga upp i god tid och börja tvätta........... Ibland hatar jag hyreshus!


Ha en go dag så höres vi!

Torsdag..

Jahopp, så vart de redan Torsdag och mitt lov är snart slut.. Ågren! Jag är ju inte jätte sugen på att börja skolan igen, trivs ju inte så super bra där som ni redan vet.. Ni som läser såklart.. Men men, de är bara 1 år och jag biter ihop. Skitsamma, hur tråkigt de än är, så måste de göras. Thats it!

Idag tänkte jag tamig en tur på stan och göra lite ärenden.. Beställa linser och sådant. Dyrt, men nödvändigt! :) Sen ska jag nog se om jag kan hitta något litet till mig själv i present, för att jag är så himla snäll och en sån god medmänniska...... ;) Haha! Något får en skylla på väl? :)

Sitter och kollar på något "Cops" liknande program på TV4 Sport, att dom måste överdriva så sjukt mycke hela tiden!? Jag fattar inte riktigt det.. Haha! Lite skrik och en jädrans massa våld, de löser problem för poliserna i USA! :) Kanske skulle poliserna här i Sverige vart likadana, då kanske de hade varit någon sorts ordning på packet som drar omkring här också? Någon som har någon koll på något parti som är FÖR dödsstraff och ändring av att man ska ha hårdare straff här i Sverige? Skriv då en kommentar.. :) Jag är intresserad!

Nä, nu drar jag mig nog, ska köra lite morgongympa :) Haha! Ha de spade nu ska jag sätta på Guetta!

IKEA!!!!!!!!!!

Tjohoo!!! Idag ska jag åke till IKEA med brorsans tjej Alex! :) Ska bli sjuuukt kul och ganska mysigt också :) Jag älskar IKEA! Haha!

Attans, vi som skulle spara pengar denna månaden för resan.. Hmm, de går ju sådär bra! :) Men men, jag har en ekonomisk plan i huvudet så de ska nog lösa sig! Har ju en budget så att säga! hatar de, jag längtar tills jag är en välbetald (chef kanske?) och inte behöver kolla kontoutdrag ens än gång! Haha! Ge mig 5 år, så är jag där! Hoppas jag ;) När jag utbildat mig och stegar in på arbetsmarknaden förstås. Än sålänge är jag en fattig student som älskar pengar! :) Jäävligt dålig kombinatioen de där dock..

Ja ja, nu ska jag nog sätta på lite musik och börja greja lite kanske. Diska och sånt tråkigt! Måste byta tvätt tid till imorgon istället också.. Jag vill ha en tvättmaskin! Nu ska jag ringa Uddevallahem och fråga vart fan mina tapeter håller hus!? Adjöken

Havets Hus idag då!

Jepp, idag bär det av till Havets Hus med lillpysen Milo! :) Ska bli jätte roligt, har inte varit där sen jag va liten! :) Men innan ni åker ut dit hade jag tänkt att jag skulle hinna sola.. Lite fundersam bara på när solariet öppnar!? Hittar ju inte sidanpå nätet så de är lite irriterande! Blää...

Igår kollade vi på en skräckis! The Messengers... Läskig!!!! Men den ska ni allt ta och kolla in tycker jag, om ni vill bli lite skakiga och stressade :) Haha..

Idag är de tisdag = Ugly Betty och Desperate!! Guuudars vilken klockren TV-kväll! :) Satt inne och kollade runt på lite utbildningar igår, fastnade lite vid Civilekonomutbildningen.. Dock behöver jag matte C och samhällskunskap utöver de jag redan har.. Och de hinner jag icke plugga upp i år tyvärr.. Så de får bli extra kurser nästa höst isåfall.. Men men.. Va jag kunde se så fanns den utbildningen bara i Stockholm och Gävle dessvärre.. Och Tobias lär ju ALDRIG gå med på att flytta till Sthlm :) Haha.. Men ska snacka lite med min studievägledare nästa vecka och kika lite på Ekonomutbildning. Ja ja, vi får se vart de slutar!! :)

Nä, nu ska jag ge min lilla vovve frukost, och sedan laga egen till mig!! Adjökeeen

Tack för tipset!

Du anonyma tipsare!:) Vem du nu än är så känns de som att du är duktig på att måla så du får gärna komma hem till mig och kladda lite fint på min vägg :) Haha.. Ett litet konstverk i vitt skulle sitta perfekt på min svarta vägg! :)

Idag har varit en toppendag!!!! Jag och lilla Milo har varit på Vattenpalatset i Vänersborg och lekt idag, efter de åkte vi till donken och åt fetismat (vi va vrååål hungriga båda två) sen åkte vi hem och gick ut med Shivaz och åt glass! Har haft en kanon dag och är nu tröttast i stan! De har varit mycke som tagit på krafterna idag :) Men vilken rolig dag!! :)

Imorgon bär det av till Havets Hus! Jag lånar Milo lite denna veckan för jag har höstlov och de är så tråkigt att gå hemma själv! :) Och han är ju ett perfekt sällskap! Åka på utflykter är ju nåt av de roligaste som finns! :) Tack Therese, för att du lånar ut din lilla prins till mig! :) <3!

Ja ja, nu kokar jag potatis, blir fiskbullar till middag idag! Gott :) Min älskade älskade älsklings favorit sötis tötis Tobias kommer snart hem! :) Jag har längtat efter honom sjukt mycke dom senaste 20 minuterna, fråga mig inte varför :) Haha.. Jag älskar honom nog bara sjukligt mycke! Tänk att man kan vara lika kär nu som för 2.5 år sen :) Nä, nu ska jag sluta skriva massa! Ha de gott så hörs vi avvv


Arg, irriterad, missnöjd..

Jepp, så skulle man kunna beskriva mitt humör just nu.. Och Tobias gör ju inte saken bättre genom att bete sig som en liten barnrumpa. Ahh, ibland vill man bara spy på sin omgivning! Trots att de är jag som bara är på dåligt humör så är ju alla runt omkring totalt dumma i huvudet i mina ögon.. (när jag är på dåligt humör) Jag kan riktigt sitta och bara leta fel på människor och sedan börja tycka dom är dumma i huvudet.. Och så tycker jag de sen. För när jag är på bra humör, då tänker jag bara på allt bra människor gör, och när jag är på dåligt humör så tänker jag på allt idiotiskt alla gör. Och de brukar oftast väga över.. Haha.. Jag tycker fortfarande om dom, men jag ser på dom på ett annat sätt. Hmm, konstigt. Jag är nog lite märklig. Som nu tex. nu skulle jag kunna gå ut i köket och bara sätta mig och tracka Tobias tills han fick ett bryt. Bara för att jag är på dåligt humör. Men då skulle jag ångra mig efter och antagligen börja gråta. Haha, vilket psykbryt jag är ändå. Jag kanske skulle ligga inne på psyket? ;) Ja ja, till de som fick mig på detta jävulska humör: Schabloner! HATAR schabloner nu! Jag skulle måla de på min vägg och de gick åt helvete, så jag slängde allt och gick därifrån. Jävla idiotiska schabloner, jag ska mörda alla som har de målat på väggar! Haha, nä, de ska jag väl inte kanske.. :) Nää, jag måste äta, de spelar nog en stor roll in på mitt lite aggressiva humör.. Adjöken

Så va de avklarat..

Jepp, då va Högskoleprovet gjort. De gick la sådär kan jag tänka mig. Åkte på en hel del matte, och de är väl inte direkt min starka sida.... Men sista provet gav jag gärnet på, de va staplar och diagram och sånt. Kändes som att de gick hyfsat, men kan ha hur fel som helst :) Vi får väl vänta och se helt enkelt :) Rätt skönt att ha gjort de iallafall, då är jag mer förberedd inför nästa gång. Om jag inte lyckas få höga poäng den här gången vill säga ;) Men då har jag haft en jäklans tur kan jag lova, för de va många frågor på matten jag chansade på =) Haha..

Lördag idag, gjort prov hela dagen så nu är jag trött med andra ord.. Sugen på att gå ut och äta ikväll, inget bra på TV ändå =) Haha.. Man får väl passa på kanske? :) haha.. Mjaa, nu orkar jag inte skriva mer.. Ska nog hoppa in i duschen tror jag, de är jag sugen på!! Ha en go lördag kväll, de ska jag ha! Jag ska nog njuta av min frihet och hångla med min karl! ;)

Och jag som va så bra..

.. På att uppdatera min blogg! Men de gick åt skogen.. Har varit lite osugen på att skriva dom senaste dagarna, så jag har struntat i det. Men igår tänkte jag faktiskt skreva, men blogg.se segade så otroligt mycke så jag sket i det tillslut!! :)

Idag har jag köpt mig en "kristallkrona" till köket.. En lite modernare typ av kristallkrona är de skulle man kunna säga! Hittade denna skönheten ute på Lampan (dom har otroooligt mycke snyggt) och föll pladask! Ringde Tobias och sa att jag skulle köpa en kristallkrona och jag fick hans godkännande! När jag kom hem och vi packade upp kronan (han tyckte den va stor) och han frågade vart jag köpt den, höll han på att gå i taket när jag sa att jag köpt den på Lampan! Haha! :) Men de va ett bra pris sa jag så blev han lugn :) Haha! Och jag som skulle spara pengar.... Attans! Men men, är ju tokig i lampor och har letat efter en krona till köket så jag va ju tvungen att köpa den här! :) Lägger upp bild på den sen, för den är fan sevärd! Haha :)

Ja ja, de va en liten uppdatering de ja.. Imorgon är de dags för högskoleprovet, får hoppas på att de går bra! Men ska göra de till våren också så de spelar väl ingen större roll om de går åt skogen.. Ja ja, ikväll blir de pizza och Idol! Oj va jag längtat efter pizza må ni tro =) De va längesen nu!! Nä, nu slutar jag skriva! H3eeek

Attans!

Shit, mina besökare sviker mig! Skit! :) Hahaha.. Igår hade jag endast 8 unika besökare.. Här om dagen hela 27 stycken! :) Ja ja, inget att göra något åt, antagligen har jag inte ett så intressant liv! :) Gott att en själv tycker de iallafall! Jag tror nog att alla avundas mitt liv, lite i smyg iallafall! För jag har allt en kvinna kan önska sig! En perfekt man! Haha :) Och de är de inte många som har! ;) Nä, nu skojar jag väl lite kanske, fast bara lite! :) Haha.. Vilken dummer jag är!

Idag har de varit skola, dock en ganska hyfsad dag för en gångs skull! Massa tjöt halva dagen och film den andra halvan.. Och imorgon blir de film och sen slutar vi! Härlig onsdag?? Oh ja! Så de blir en kort dag imorgon, slutar redan klockan halv 1! Gott! Ikväll är de Desperate som gäller! Älska! Just nu väntar jag på att gubben min ska ringa så jag kan tralla ner till bilen.. Ska nämligen till affären och köpa mjölk, för jag MÅSTE ha pannkakor, och jag vill verkligen inte gå till affären själv =) KnäppFrida... :)

Skulle precis gå in på internetbanken och betala en summa på våran resa, då jag i min fasa upptäckte att inga pengar blivit insatta... Attans! Men får hoppas att dom kommer imorgon istället.. Irriterande, men vad kan än göra? Nä, nu ska jag stoppa i mig lite salta pinnar innan jag springer ut för att möta upp min bättre hälft! Adjöken

Måndag avklarad!

Jepp, första dagen avklarad! Och vilken dag dessutom!! Från 09.30 till 12.30 satt vi inne i en sal och lyssnade på poesi...... Hmm, jag är ju inte driekt intresserad av poesi, så de va sjuuukt tråkigt! Höll på att avlida för guds skull! ;) Efter de vart de lunch (kallopps, mycket gott!!!!) och sedan Matte B i 1.5 timme! Och nu är jag hemma! Skönt! :) Har ju lov nästa vecka så de kommer bli en lång men ganska slapp vecka de här tror jag.. Ja ja!

Våran bokning till Egypten hade ramlat ner i brevlådan idag upptäckte jag när jag kom hem! :D Då blev jag glader!!!! Nu känns de lite lite närmare :) Haha.. Min hund gör mig super stressad just nu så kan inte koncentrera mig på att skriva mer känner jag.. Sjukt jobbig är han just nu! Kan inte Tobias komma hem och ta hand om honom så jag kan få slappna av lie.. ;) Haha.. Ska snart iväg igen, Moni sötis har saker att göra och behövde skjuts och de ställer man ju naturligtvis upp på :) Lite enklare att åka bil med en bebis på 1 månad än att åka buss! :) Så 16.45 ska vi på tur! :) Nää, nu ska jag gosa lite med min hund, han kanske behöver kärlek!? Ha de spade!!

Söndag kväll..

Redan...... Helgen går så oerhört snabbt! Man hinner ju knappt med i svängarna. Man säger "äntligen Fredag" och vips så är det Söndag!? Tråkigt.. Ja ja, har haft en helt klart godkänd helg iallafall! Orkar egentligen inte skriva något direkt just nu.. Har ju faktiskt redan skrivit 2 gånger idag så de räcker med ett kortis inlägg tror jag :)

Middagen hos pappa va trevlig, hade några häftiga diskussioner, kom väl inte fram till något vettigt direkt heller, tyckte mest att alla runt omkring mig sa en massa puckade saker :) Haha! De värsta som finns är när någon yttrar sig om något och så har inte personen ens rent mjöl i påsen själv.. Finns de något mer uppretande? Och så kan man inte mä och påpeka de för att de är känsligt.. Ja ja, jag kan dumförklara personen tyst för mig själv i huvudet istället :) Och till Tobias såklart! Hahahaha! :) Nä, nu ska jag släcka ner datorn! Ha de spade imorgon är det måndag och dags för mongoskolan igen! Go hippies! -not- haha ;)

Jag längtar!!!!

Åh gud va jag längtar tills vi sätter oss i bilen den 11 decmeber runt 07.00 på morgonen och beger oss ner mot Landvetter! De är alldeles iskallt och mörkt ute, antagligen får vi skrapa rutorna också, kanske ligger de snö ute? I vilket fall som helst så åker vi för att hämta upp bror med respektive (dom bokade igår så dom följer med oss, kul!) och sedan åker vi mot flygplatsen! Gaah härligt! Jag längtar huuur mycke som helst verkligen! Sitter inne och kollar bilder på vårt resemål, havet är ju helt otroligt! Har aldrig varit i Egypten så de ska bli spännande att se vad detta kan vara.. Sålänge det är sol och varmt (så jag blir brun) så är jag nöjd :) Haha! Har ju läst en hel del om hur vädret är där i December och de verkar ju jätte lovande! :D Sol och varmt på dagarna, kyligt på nätterna.. Men då sover jag ju ändå! ;) Naturligtvis är ju maten väldigt viktig också, eftersom att jag är galen i mat! All Inclusive = Perekt för Frida! Haha :) Nepp, nu slänger jag upp en bild så ni får avundas lite!! ;)




Nu sjönk statistiken..

Stavas "sjönk"så? Blev lite osäker här nu.. Hmm, ja ja! Nu har iallafall min statistik sjunkit! Attans! Men de blev ju inte så mycke skrivamde igår tyvärr.. Va på Afrikansk dans, sen hem en snabbis, sen ner för att kolla fotboll, sen hem igen för att göra mig iordning, efter de ut till Hedekas för att äta middag hos Tobias arbetskamrat, kom hem vid halv 1. Så jag hade inte tid alls igår för bloggen tyvärr... Ja ja!

Idag är det söndag, härligt? Jobbigt? Ja alla tycker olika.. Jag har älskat söndagar i ett par års tid, men de har vänt lite tyvärr.. Shit va jag nös precis, såg nog inte så fräsht ut :) Haha! Ja ja, tillbaka till söndagar. Jag får lite "söndagsångest" ibland faktiskt, tror de beror på att jag inte trivs så bra i min skola, tråkigt men sant! Ja ja, slutskriviet om de..

Blogawards, vem vann? Börjar bli lite nyfiken faktiskt, någon som vet? Jag har varken röstat eller följt de så egentligen är jag väl inte så intresserad kanske.. Läser bara bloggar och får mig ett gott skratt :) Vissa är verkligen dumma. Någon måste blåst ut deras huvuden alltså, man skäms ju nästan när man läser vad dom skriver ibland. Men men, någon måste ju vara den dumma också. Tyvärr finns de fler av den sorten en av den smarta. Ja ja.. Skitsamma.

Vad sker då idag? Ingen aning, antagligen inte något direkt vettigt. Är sugen på att åka till Ikea eller något i dens tilen. Men ska väl försöka tänka lite ekonomiskt kanske, har ju faktiskt en resa att betala. Tråkigt att man ska behöva tänka ekonomiskt. Önskar jag va ekonomiskt oberoende! Gudars va skönt! Jag tror att är man rik så är man lyckligare! Och den som säger något annat gör de bara för att låta mer "jordnära" eller nåt (fann inte ordet jag letade efter) de är bara löjligt att påstå något annat! ;)

Nu drar jag, skriver mer sen.. Ha de spade!

Onödigt inlägg..

Nu sticker jag iväg på Afrikansk dans! Tänkte uppdatera innan, men blev ont om tid.. Men en liten uppdatering iallafall!! :) Skriver mer sen.. Adjöken!

Nästan 26 stycken...

Haha nästan 25 stycken besökare nu, har haft 22 hittills :) Haha.. De är ju riktigt roligt de här! Lite spännande faktiskt :) Man undrar ju va de är för folk som är här inne och läser egentligen.. Ja ja, man kan ju inte veta allt :) Har precis legat och stensovit på soffan.. Vet inte riktigt när jag somnade, men jag vaknade 16.37 iallafall :) Och då började jag undersöka flygbolaget vi ska flyga med i december. Haha, kan inte låta bli :) Har inte hört talas om dom tidigare och de görmig ju lite nervös... Verkar inte ha så många olika sorters plan heller. Verkar bara ha 1 storlek. Känns ju sådär! Men jag skickar vidare min information till min mosters man, han har stenkoll på sånt! Så får han kika upp vad det är för nåt jag ska riskera livet på! :) Haha..

Snart kommer min älskling hem, längtar! Han kommer senare idag för dom har tackat av några gubbar uppe på hans jobb.. Jag vill krama om honom och berätta hus bra han är just nu.. Min lilla älskling! Jag tror inte att någon tjej på hela jorden har en sån bra kille som jag har! Jag känner ingen iallafall :) Och tänk att jag hade sån tur som fick honom i mitt liv! Tänk att jag ska få dela resten av mitt liv med honom, kan man vara mer lyckligt lottad eller? NEPP! :) Ja ja, nu ska jag sluta ösa kärlek över honom här, får spara lite tills NU, för nu låser han upp dörren.. Så jag drar!!! Hej svejs

Shit, 26 besökare!? haha

Haha, medans storbloggarna har 100 000 besökare flög jag nästan i taket när jag precis upptäckte att hela 26 stycken (hör och häpna) va inne och läste min blogg igår! Jösses, rekord! Hahaha :)


De finns så mycke som jag skulle kunna dela med mig av här i bloggen, men de vill jag inte göra riktigt än. Finns en massa saker att berätta, men de får vänta ett tag till! Kanske till nyår ;) Haha! Idag är det fredag och jag har slutat skolan. Har haft lektion i miljö från halv 9 imorse tills att vi slutade halv 1. De va både intressant och vissa stunder SJUKT segt! De roligaste va ju naturligtsvis när folk började diskutera (vilket naturligtvis spårade ur) och de slutade med att dom satt och idiotförklarade varandra. Läraren fick så gott hon kunde försöka avstyra duskutionen och spinna vidare på något annat. :) De där med att diskutera, de är de ända folk är bra på i min klass tror jag.. Haha..


Vad sker då idag? Ja, eftersom att jag numera är nykterist och håller mig så långt ifrån nattlivet de bara går, så blir de antagligen en lugn hemmakväll :) Haha -igen- .. Imorgon är jag och Tobias bortbjudna på middag hos hans kollega. De ska bli trevligt! Dock har jag ingen aning om vilka detta är, men de märker jag ju om inte annat imorgon.. Jösses, vuxenpoäng eller vad? ;) Nepp, nu ska jag nog facebooka lite! Ha de spade, hörs sen

Soffan..

Japp, där sitter jag -igen-.. :) Ja vad har hänt sen jag skrev sist? Jo jag har hunnit boka en resa i December. Helt underbart härligt! Blir en All Inclusive resa till Egypten i 1 vecka. Skönt att bara få komma iväg en kortis och koppla av. Desto skönare är de när man vet att allt ingår :) Mat och dryck! Oj oj oj, me loves All Inclusive <3 haha :) Så de ska bli riktigt härligt faktiskt. Åker den 11 dec. och kommer hem den 18. Och då börjar ju mitt jullov så jag får ett extra långt jullov :) Haha.. Skönt! Jag hoppas ni blir riktigt avundsjuka nu! ;) Nepp, nu är det dags för att fortsätta kolla "Inlåst" på 4:an! Tuffa killarna i finkan! ;) Ha de spade!!!!





Här kommer jag sova och äta.. :) Bara en liten del av ett JÄTTE hotelområde!



Och härär beachen jag kommer päsa på :) Ohh ge mig NUUUU!

Trötter..

Så va man hemma ifrån skolan då.. Skönt! Hade matte B sista lektionen och de stod helt still i huvudet. Ni vet en sån där"mattedag" då man inte ens kan räkna ut 9x9!? Iallafall så satt jag där och bara stirrade på talen (ekvationer är väl ingen favorit kanske) de va X och Y och upphöjt i 2 och allt sånt där ni vet, så min lärare kommer fram och frågar hur de går? Jag säger att jag inte fattar nånting och att jag vill hoppa över ett tal så jag kommer någon vart, men icke! De gick inte sa han, jag måste ju kunna de här vi detta laget, "du kommer nog inte klara krusen om du inte förstår det här nu".. ???? Jävla mupplärare! Ni vet precis hur man ska motivera elever när dom fastnat! HMPF! Ja ja, nog om de.. Räknade ut de jävla talet iallafall!

Idag blir de middag hos Therese och Milo! Myspys! Undra va de blir för mat? :) Haha.. Me loves food! Just därför jag vill ha tag i en All Inclusive resa nu till vintern :) Sol, bad och maaaassssaa mat och dryck! ÄLSKA!!! Ja ja, nu har ni fått er en liten uppdatering om min dag.. Kanske blir en till ikväll.. Om jag har något intressant att berätta för er!! GLÖM INTE KOLLA PÅ "MAMMAS POJKAR" KLOCKAN 20.00 PÅ TV4!!!!! Hahahahaha! Bästa programmet ever! ;) Ha de spade

Gamla goa bilder!



Såhär KAN man se ut.. Haha, en galen dag med sprit och mustash! Me and Maria.



Och såhär KANman se ut en vanlig kväll! Haha, jag och goa Mi!



Klippte lugg en gång, tyckte de vart snyggt så nu har jag klippt lugg igen! :)



Moooni!! I min gamla lgh på söder tillsammans med Mooooni!!!



Här sitter jag på Landvetter om jag inte minns helt fel!? Galen resa med goa tjejer!



En nyårsafton för några år sen!



Samma nyår, men här har ni Mooni!!! :)



Också samma nyår! Tycker de ser så fejkat ut mitt leende! Haha! :)

Morning sunshine!

God morgon allihopa! Idag kommer bli en underbar dag, de känner jag på mig! :) Fick snackat med min svenska B lärare och fick bytt till den senare lektionen på torsdagar.. Härligt! Så numera börjar jag klockan 11 på torsdagar! Så får man sig en liten sovmorgon sådär på en torsdag, kan de bli bättre? Ja de kan de säkert, men de är allt bra härligt!

Idag ska vi passa Milo, de ska bli mysigt! Men läste precis i Thereses blogg (theresethorin.bloggsida.se) (här kanske du får lite fler besökare! ;) ) att hon kanske skulle ta ledigt ifrån sitt pump pass och mysa istället! Ohh, hade varit så mysigt verkligen! Så jag hoppas på de ;) Haha.. Jag gillar sånt där höstmys med levande ljus och god mat med gott sällskap! Haha, jag blir alldeles mysig i hela kroppen! :)

Så vad mer kan jag uppdatera er med innan jag slutar skriva? Sitter och kollar "vakna med the voice" och de är en låt med Cascada, herre vad mantänker på GG när manhör sån musik! Haha.. När ska de öppna egentligen? Eller blir de inte av? Ja där har man haft sig ett par riktigt blöta kvällar.. Ska väl inte gå in närmare på de kanske.. Ett minne är iallafall tillsammans med min lilla Moni, vi sa alltid "50 shots, 50 shots, 50 shots" när vi söp förr, och jag hade druckit de när jag va ute och reste ett halv år innan, men Moni hade inte så vi bestämde oss för att vi måste ju göra de igen så vi faktiskt  KAN säga de! Så mycke riktigt beställde vi in 50 shotar på GG och satte igång att dricka. Ja resten kan ni ju räkna ut. Aldrig mer! Haha :) Men vi gjorde de iallafall! Nä, nu ska jag kolla vidare på TV! Ha de spade!

Onsdag kväll..

Så vart dekvällen, har precis varit nere i byn och solat. Härligt! Mycke skönare att sola på kvällen, då är de alldeles lugnt där nere och ingen kö! Dessutom fryser man ju ihjäl när man går ut nu så de är en riktig njutning att dimpa ner i solariet i en 10 minuer en kvart.. Tvingade min kära man att följa med, men han vägrade sola, så han gick en promenad istället.. Tråkis! :) Han HATADE nämligen solarium, undrar när han har solat under sin livstid? Haha..


Imorgon är det torsdag, endast 2 dagar kvar på skolveckan, underbart! Sen är det bara en vecka kvar och sedan är det höstlov! Love it! Vid sådana tillfällen är de gott att vara student. Men men, som de ser ut nu lär man ju vara de ett par år till framöver. Lika bra att få de gjort känner jag... Haha! Den 24 oktober är det dags för högskoleprovet, ska försöka kika på lite gamla prov och träna upp huvudet lite kanske.


Läste precis på textTV att de vart snökaos i centraleuropa, att snön bara hade vräkt ner i Polen så att människor hade blivit utan el och en massa sådant. Jösses! Kanske kanske, blir de en riktig vinter i år? En sån där bitande kyla och mängder med snö? Oj va jag skulle må då! Jag längtar verkligen efter vintern och julen! Längtar tills de blir dags att åka till Göteborg och gå på  "Jul på Liseberg" också :D Underbart! Ja ja, nu ska jag sluta skriva.. Lägger upp nån bild kanske.. :) Ha de spade!








På fyllan ute i sjöboden i sommras.. Fick för oss att dricka lite öl i mörkret :)

Slutade tidigt! :)

Va härligt de är när man slutar tidigt! Speciellt när man inte vet om de förrens 1 lektion innan! Då blir man så glad och vips så känns veckan genast mycke kortare! :) Ja ja,nog om de! Har en ihärdig huvudvärk idag med, irriterande! Hade tänkt sola direkt efter skolan, men med tanke på min sprängande huvudvärk ville jag inte riskera att den blir värre! Så jag får väl ta en sol imorgon eller något istället.. Idag är det onsdag, halva veckan avklarad, härligt! Och tycker faktiskt att jag skött även bloggen exemplariskt denna veckan! Uppdaterat minst 1 gång om dagen! Eller? Haha, de kanske jag inte har? :) Men jag tror de.. Ja ja, hittade en resa igår till Egypten med All Inclusive den 13 december för 5200 kr.. Gissa om jag blev glad!!Fram tills att jag skulle boka och upptäckte att flyget gick ifrån Sthlm. Hmpf! Tråkigt som attans! Men de är bara att småkika vidare, rätt som de är springer man väl på en kanonresa, om inte, så är de väl inte meningen! :) Nu ska jag ringa fröken Ristorp och se om hon vill komma hit och dricka kaffe eller te! Tänkte försöka få upp nån bild på vårat nya bord också lite senare.. Men vi får se, är ju inte världsbäst på de där med bilder...... Haha.. Ha de spade!!

Tisdag = Bra TV-kväll! :)

Ja oh ja! Ikväll blir de Desperate! Älska!!!! Och jag har sån otrolig tur att min älskade Tobias gillar programmet också! :D De är alltid så spännande! :) Hihi.. Min kväll ser ut såhär:

19.00 - Vem vet mest
19.30 - Halv åtta hos mig  (Mysigaste programmet)
20.00 - Ugly Betty
21.00 - DESPERATE HOUSEWIFES!! :D


Vilken pangkväll, inte sant? Haha, vadå TV nörd? ;) Ja ja, jag gillar att bara ta de lugnt i soffan framför ett bra program.. Mmmm.. En riktig päsmunk är jag :) Snart är de dags för middag här hemma! Idag blir de en enkel middag, köttfärs och ris! Ska försöka övertala min älskade att hälla i vita bönor i tomatsås också, för jag älskar verkligen de! :) Kanske säger han ja idag.. Men inte säkert.. Han spydde nämligen av de 1 gång för några månader sen, så jag förstår honom också.. Ja ja, nog om onödigt vetande! Idag har jag varit i skolan, vart en riktig "mellanstadiedag" (vi kallar vissa dagr de, då man tex. ska måla en berättelse) Ja ni ser.. De är inte så avancerat att gå på folkhögskola kan jag lova er!! Idag hade vi något som va "svårt", kan ni gissa vad de va? Jo, vi skulle läsa en text (ett A4) sen skulle vi skriva stödord och sedan sitta i smågrupper och "tala inför grupp"...... Hmmm, de va sjuuuukt svårt! Hahahahaha.. -eller inte-.. Ja ja, vissa tyckte de, så ska inte vara elak och säga att de va lätt kanske.. Men för mig va de ingen match direkt. Ja ja, nu ska jag sticka ut i köket och se om köttfärsen tinat, är hungrig!!!! Ha de spade!

1 bild säger mer än 1000 ord?



Ett glas rosé på Hellbergs båt i sommras.. Myspys!



Härligt bakfylle sletna sitter vi på ett turisttåg genom Grebbestad...



Bakrus i båten.. Men de gick ju snabbt att ordna, fanns ju fullt med öl på bryggan..



Kan ju ha jordens snyggaste karl alltså! Oh la la... Här i sjöboden ute på kusten.



En dag på sjön, strålande solsken! Riktigt härlig dag! Vår nya båt :D



Så vart de sommarpartaj igen.. Herre va snygg han är den där Tobias!



Lillpysen Milo va på besök.. Gudars va sööt han är!!



Nu har de blivit höst! Grill på herrestadfjället och varm choklad! :D



Vaktar elden.. Men den slockna hela tiden, fick bli "kalla" korvar.. HAHA!



En liten resumé i bilder.. Inte så mycke, men lite iallafall.. Där du! ;)

Provocera?

De satt jag och min käraste och pratade om samma dag jag skrev förra inlägget.. Är faktiskt lite chockad över att de inte trillat in några hatiska kommentarer!? Jag menar, vi bor ju i Sverige, och där får man ju inte ha några starka åsikter..... Eller? ;) Ja ja, de jag skulle säga var iallafall att jag sa till Tobias att skriver man något sådant så blir folk super upprörda. Och de tyckte han va lite intressant så vi skulle göra ett test, vilket jag helt förlorade nu.. Inte en ända hetsig kommentar, märkligt.. Ja ja, de betyder ju att han hade "rätt" kanske.. Haha! Ja ja,nog om de.. Idag är det måndag, ny vecka, tråkig vecka, blä, hatar min skola, längtar tills jag gått klart de här året, längtar!!!!!!! Ja, ni ser, är inte så jätte förtjust i min skola direkt.. Trodde de skulle vara liiiite anorlunda, men icke! Tur att de bara är 1 årde handlar om iallafall!! Den 24 oktober är det dags för Högskoleprovet..... Spännande! Ja ja, ett kort litet inlägg, måste göra mig klar för skolan.......... Orkar inte trixa med håret, drar nog på mig en mössa och ser allmänt söt ut idag... ;) Ha de jyrgen!


Jag ska starta ett parti..

Ja visst, de ska jag göra. Satt precis och tittade på nyheterna och vad är de första dom säger? (Okej, kanske inte de första, men ni fattar) "Inatt blev 2 stycken skjutna i Rosengård i Malmö, en kvinna och en man" Allvarligt talat, hur länge ska Sverige låta dessa idoter springa lösa där nere? Eller där nere, dom är ju för f*n utspridda över hela Sverige!? Jämna dom där slumområdena med marken och bygg betalparkeringar istället. Men vad ska man då göra med alla människor som bor där? Rensa upp såklart. Ut med packet och låt de vettiga stanna kvar! De gäller ju iofs. alla IQbefriade människor som bor i detta land. I slumområden eller på Östermalm i Sthlm. De jag vill få fram är nog i stort sätt att jag vill få bort allt pack ur detta land. NI fyller mig med hat! NI förstör! NI gör inget vettigt här förutom att kosta pengar! Och dessutom begår ni brott? DET är vad pack är! Totalt meningslösa att ha här! Fyller ingen funktion, skapar bara problem och fyller oskyldiga människor med hat! Usch, jag ser verkligen ner på er! Jag hoppas ni känner er lika meningslösa som ni är!





Oopps..

Min man ligger och spyr, hoppas att de inte är magsjuka!!!!! Ohh, jag blir nervös nu! Haha.. Jag är så löjligmed spy alltså, men den här gången sjöng jag inte och höll för öronen iallafall.. Haha! Jag tar små små steg framåt! :) Ja ja, idag är det söndag. Helgen har varit jätte lyckad! I Fredags va jag ute på krogen för första gången sen i somras! Dock va jag nykter för jag körde, men gudars va roligt jag hade! Sjukt trevligt va de! :) Och igår va jag, Tobias och Hellberg på Buddy´s i Trollhättan och käka! Skulle ha bowlat också, men vi blev så sjukt mätta! Haha.. Idag ska vi på Söndagsmiddag hos mamma, men vi får se hur de blir med de.. Med tanke på hur min älskling mår för tillfället.. Stackars sötis! Ja ja, nu får jag kramp i min axel, skriver mer sen eller en annan dag.. Adjöken fröken

:)

Idag vart de dax för klippning! :) De ska bli riktigt roligt faktiskt!! Men har varit hemma ifrån skolan idag, känner mig hängig och mår dåligt.. TRÅK!! Ja ja, hoppas de inte tänkt sitta i så länge så! Så tillbaka till klippningen, är ganska säker på hur jag vill ha de, men nu har jag börjar fundera på lite andra möjligheter! Haha.. Typiskt! Men lugg ska de iallafall bli! :) Va ju ca. 2-3 år sen sist, så nu är de väl dags för ett nytt försök med lugg :) Måste försöka lära mig att inte ALLTID sätta upp håret, men de är ju så enkelt!! Och de är därför jag ska klippa till en lugg och lite grymma etapper, för då kommer de även va SNYGGT med håret uppsatt! Oh thank you!! :)


Vad finns de mer för skoj att berätta? Jo de finns en hel del,men de ska jag vänta med ett tag tror jag.. Så jag har saker att skriva även framöver :) Min lilla Moni har ju fått barn, en liten Milo blev de! Va dock 1.5 vecka sen, men de kan ju vara kuligt att berätta för er som inte vet? :) Ska köpa mig ett sim-kort också, dock hatar jag badhus, men man blir så härligt trött efter att man simmat! På måndag startar ÄNTLIGEN "Halv åtta hos mig" !!!! Älskar de programmet, de är bara så mysigt! Ja ja, nu ska jag nog ta mig en dusch, har nämligen solat, så luktar blää!! Vi höres!! Hejsvej

RSS 2.0