Detta va inte igår.

En sån här liten rolig grej ska jag sysselsätta mig med nu :) sådana här gjorde jag jämt när jag va yngre och skrev massa coola svar på! Hahaha.. Ska första svara på frågorna som jag skulle gjort för 7-8 år sen (då jag va 14-15 år) och sedan svara på dom som jag är nu. Haha, detta kommer ju bli kul!




Nämn något som gjorde dig glad igår: Köpte sprit inför fetsen i helgen.. *LeR*

Vad gjorde du kl 08 imorse:
 Daaah, soov?? *ZzZzZzZzz*

Vad gjorde du för 15 min sedan: 
Öhhh, vem bryr sig?? :P  

Det sista du sa högt:
Fan va jag ska feeesta i helgen!!! *LeR*

Det senaste någon sa till dig:
Fan va snygg de é.. Va annars liksom? Daah

Vad har du druckit idag
: Lite allt möjligt.... *LeR*

Vad var det senaste du åt:
Oxfilé.. Äter bara dyra saker liksom? 

Vad var det senaste du köpte:
 Sprit *LeR*

Vad är det för färg på din ytterdörr:
I don´t care??? Daah

Vad är det för väder hos dig nu:
 Vet inte, ligger inne liksom? :P

Godaste glassmaken:
 Beror på vart man äter den ;) 

Tror du på kärlek vid första ögonkastet:
Öhh, nää!! Va é kärlek?

Sover du tungt:
???? Öhhh

Drömmer du mardrömmar:
 Vad räknas som en mardröm ?? *ASG*

Trivs du med ditt jobb:
Jobba?? Vadå, måste man jobba? FEEESSSTTAAA!! *LeR*

Favoritklädsel: 
Häng byxor nedstoppade i strumporna och ett tight linne.... :P 

Favoritlåt just nu: 
Svensk hiphop, va annsr typ???  

Vad ser du om du tittar till höger:
 Snyggste tjejen ever typ, JAG *LeR* :P  

Vad gör dig glad just nu: 
FEEEESSSTTTT!!! 

Vad ska du göra härnäst: 
Öhhh, vet inte? 

Höger eller vänsterhänt: 
Vem vet?????;) 
 
Stjärntecken: Jungfru...... *LeR*


Hahaha, kommer inte riktigt ihåg hur det var man skrev på den tiden, men det skulle ju va massa *LeR* och häftiga svar typ.. Jaa, men jag försökte iallafall :) 


Nämn något som gjorde dig glad igår: När min älskade unge slutade spy :) 

Vad gjorde du kl 08 imorse: 
Sov 

Vad gjorde du för 15 min sedan:
 Satt och skrev 

Det sista du sa högt: 
Men ååhh 

Det senaste någon sa till dig:
Ahh dadada mama

Vad har du druckit idag
: Vatten, saft och kaffe 

Vad var det senaste du åt: 
Fetaostfylld kycklingfilé 

Vad var det senaste du köpte: 
En byrå och en lampa 

Vad är det för färg på din ytterdörr: 
Vit 

Vad är det för väder hos dig nu:
 Kallt och vitt 

Godaste glassmaken:
 Vanilj, mjukglass 

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: 
Defintivt 

Sover du tungt:
Nej

Drömmer du mardrömmar:
 Japp

Trivs du med ditt jobb: 
Ja oh ja 

Favoritklädsel:
 Mjukisar

Favoritlåt just nu: 
Ingen faktiskt 

Vad ser du om du tittar till höger:
 Två tavlor jag köpte i Thailand, en lampa, ett bord och en mys fåtölj.  

Vad gör dig glad just nu:
Fliiiisan och mina nära och kära

Vad ska du göra härnäst:
 Lägga mig i horisontalt läge i soffan

Höger eller vänsterhänt:
 Höger

Stjärntecken: Jungfru



Lite skillnad? Hahaha.. Jag tycker jag va skit rolig nu iallafall. Vi hörs


traumatisk upplevelse..

= magsjuka. Resultat - gå till en psykolog. Behöver jag säga mer? Jag är störd. Nog om det.


Jobbat, ätit, lekt, päst, så har min lördag sätt ut än sålänge. Blir väl en film och horisontalt läge i soffan ikväll. Sköönt. 


Nästa helg är jag ledig, hääärligt. Det är kul att vara ledig samtidigt som Tobias, men då det oftast är helger jag jobbar så är vi inte alltid hemma samtidigt. Men men, det funkar ju ändå. Jag ska inte klaga, jag gillar att jobba. (= jag gillar pengar) (=jag gillar att handla saker) (= måste jobba för att kunna göra det) .. hohohihi


"Jag har det förbannat bra", det tänker jag varje gång jag sneglar blicken och tittar på brasan som brinner. Så njuter jag, av allt fint jag har runt omkring mig. 


Nu tog det slut. Har inget mer att skriva. Min "blogg" är ganska dö tråkig. Jag vet. Men kan ju inte sitta här och skriva ner exakt hur mitt liv är, då skulle ni bara bli avundsjuka. Hahaha. Jaa, vem vet, jag är för rolig. Vi hörs. 


Trötter

Ikväll är jag lite trötter faktiskt. Har vart i Göteborg och lämnat min mormor. Så nu sitter jag i mammas soffa och päser. Ska jobba imorgon och på lör. sön. så jag sover här. Kanske inte hela helgen, men inatt iallafall. Jag vill handla saker till huset, men vet inte vart jag ska handla det någonstans. Det är roligare att köpa saker man springer på hux flux. Men jag är ju aldrig ute på sånt så är lite svårt att springa på saker. Hmm, ja ja. Den dagen kommer den med. Nu har jag inget mer att skriva. Min bror tycker att man ska stänga ner sin blogg om man inte får några kommentarer för, blogg utan respons = DÅLIG blogg. Kanske är det så? Borde jag kanske sluta blogga helt? Gör de ju inte jätte ofta, men lite då och då iallafall. Hmm, tål att tänkas på. Vi hörs. Eller....??? ;)

aktion

Idag har jag vart på aktion, går dessvärre aldrig därifrån tomhänt.... Och jag va inte sämre den här gången heller :) En as snygg byrå, som såg antik ut och en jätte häftig lampa (förlåt Lampan för att jag syndade.... hoho) den va ganska hög och så va foten av gammla återvunna trädgrenar typ.. Hmm, svårt att förklara. Men den va jätte fin! Väldigt speciell! hade bestämt mig för byrån och lampan, för lampan skulle va grymt snygg på byrån. Men så ropade han upp lampan först, så då va jag ju tvungen att köpa byrån. Tur pappsen va med och sponsra mig ;) Han sa bara, köp. Hela tiden. Haha. Han får hänga med mig ett par gånger till innan jag låter honom gå själv på aktion. Han ville köpa lampan för 1000 kr mer än vad jag fick den för. De tyckte han va ett fynd. Nej nej.. Man ska vänta så länge de bara går :) Så fyndar man! Och de tycker jag att jag gjorde idag :) Nu ska jag snart åka hem med min lilla älskling till min stora älskling. Men först ska jag kramas med min bästa storebror!!!! ha de spade, gå på Kronans aktionsbyrå, de är skiiit kul!!!!!!!!!!

2 barnsförälder

Ja, tänk om man skulle bli det? Va konstigt det känns. Känns helt sjukt att jag skulle kunna älska någon annan så som jag älskar Felicia? Men tydligen kan man det. Hmm.. Ja ja, det återstår att se.


Idag har jag vart på BVC, allt såg bra ut. Skönt. Efter det gick jag till Klinik Pangea och fyllde ut läpparna lite. Skönt att få det gjort. Nää, skämtosido. jag va där och hälsade på Emmy :) Finaste Emmy, hon ska ha barn nr. 2 nu i April :) Tänk, då blir Flisan 1 år. Dom kommer leka massa ihop!! Och lilla Linnea som bara är ca. 6 månader äldre än Flisan, dom kommer också ha massa kul ihop. Så himla roligt. I vilket fall som helst, satt där i 2 timmar och bara tjöta, Flisan slocknade ju så då kunde vi verkligen ägna oss åt bara en massa massa tjöt :) Efter det åkte jag och hämtade ny bil barnstol till Flisan, Therese hade en som Milo haft och den verkar funka bra till Flisan. Så den köper vi nog. Bäste Therese, hon är allt en räddare i nöden :) Hon hade dessutom blivit påkörd av en lastbil idag och så försökte lastbilschauffören smita. IDIOT!!! Ja ja, efter det va jag och lämnade tillbaka Flisans gamla bilstol ute i barnvagnsbutiken. Och efter det, då va jag hos bilhandlaren, mitt favvoställe efter Blomsterlandet. Jag hittar alltid någon bil jag vill ha ;) Haha. Och sen åkte jag tillbaka hem till morsan. Där stod det mat på bordet, lyx. Och nu sitter jag här och skriver. Shit, snacka om att berätta om sin dag. Oerhört sorgligt egentligen. Men men, ni kanske tycker det är kul? Jag tycker det är kul att läsa andras bloggar iallafall. :) Slumrar nog hos mamma inatt igen, åker hem och har frfedagsmys med min älskling imorgon istället. Åh, han är bäst. Idag är jag extra kär i honom. Min lilla gubbe. Ja ja, nu pyser jag. På återseende.

åhhh

jag är uttråkaaaaaaaddddddd.................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Och så kom jag på att jag glömt att äta idag också. Fan. Hur i hela världen kan man GLÖMMA av att äta på en hel dag? Jag kan de iallafall. Idiot. Pucko. Smarthead. Ja ja så är det med det. Och nu när jag inte ätit på så många timmar så har aptiten försvunnit och all min energi är puts väck. Jag älskar mitt barn nu måste jag springa och pussa henne. Hon är bäst i hela världen! ! ! ! Å nu blev jag hungrig också, min lilla gumma,hon fixar ALLT! xoxo

uttråkad

Jepp, är uttråkad så det står härliga till.. Brist på fantasi, ja. Men men, de är ju fredag! :) ?



Har funderat lite kring FB, de är ju egentligen rätt sjukt. Jag blir mer och mer övertygad att det är någon sorts "FBI/CSI/MYNDIGHET" etc. etc. som köpt FB. Senaste är ju att man kan "visa alla sina vänner vart man är :) :) :) :)", sjukt? Ehhmm, JA! Alla vet ju i stort sätt EXAKT allting om alla snart, tom. vart f*n man är? Personligen håller jag sakta men säkert på att bojkotta FB, har tex. förbud på att uppdatera status. Har inte gjort de på 1 vecka nu, wooooow...... Man blir ju för tusan FB-beroende så det står härliga till. Men när jag såg det där, "checked in" - mojset, då blev jag övertygad om att FB är en grej enbart för att hålla kolla på människor. Och så offentlig vill jag inte vara. Vart jag är behöver faktiskt inte alla veta. Och vad jag gör 1 gång i timman behöver faktiskt inte alla veta heller. Jag fick till och med veta att arbetsgivare blir uppmanade att kolla upp ifall personen dom tänker anställa har FB och isåfall, kolla vilka grupper den personen är med i, om den personen har några "konstiga" vänner etc etc. Skoj? Njaaa.. Kanske inte. Men men, det är ju helt upp till var och en vad man tycker är OK och inte. Personligen tycker jag nog numera att man viker ut sitt liv lite väl mycket nu via FB. Helt ärligt, jag bryr mig inte ett sk*t om "Börje" är på Mc´Donalds..... Det är bara sjukt, helt sinnessjukt om ni frågar mig. Ja ja, nu ska jag gå in på FB och kolla vart alla mina kompisar är, IFALL jag skulle vilja gå dit och hälsa på ;) vi sees

trådlöst..

..nätverk, ibland är det allt bra gött att fusksurfa på grannens nätverk ;) Helt plötsligt stod det att jag va ansluten till ettnätverk, så varför inte t'nkte jag? :) Sitter i vilket fall som helst hemma i soffan, väntar på att lilla gumman ska vakna så vi kan åka med Camilla och handla växter. Älskar Blomsterlandet. Camilla och barna va här imorse och myste, alltid lika trevligt. Och nu ska vi snart åka till BL. Löööwely. I helgen trodde jag att jag skulle jobba, men de va visst nästa helg, så nu har jag och T fått förfrågan om vi vill hänga med Danne och Camilla och några till ut i Uddevalla. Att gå ut och träffa folk och dricka lite öl är ju alltid trevligt, det är dagen efter som är mindre trevlig.. Så det tar emot lite. Vi får se hur vi gör. Det spelar ju ingen roll hur lite jag dricker jag blir ändå ras dagen efter + 2 dagar framåt... Segt. Nu sist tog musten ur mig. Jag tål nog inte alkohol längre :) men men.. nu funderar jag på att veckaa lufsan för nu har hon nanat i nästan 1,5 timme.. Jag är rastlös och så längtar jag lite efter henne faktiskt.. Kan man mä att "låtsas-väcka" henne? haha stygg morsa. jaja, nu ska jag dra. vi sees

sol?

En snygg jäkla solbränna skulle suttit forbannat fint. Med de sagt så skall jag spana flygbiljetter till värmen. Punkt slut. Inget hotell bara flygbiljetter. Vem har sagt att man måste åka charter för att man har barn? Dumsnut.. jag behöver inte så mycket grejer, inte T heller.. så varsin ryggsäck räcker nog. Där i får flisan ha Sina saker :) man ska försöka att inte krångla till saker så mycket :) ja ja, vi hörs

2011

Så nu va året 2011 här, jösses vad tiden går fort!! Minns det som igår när milleniumet skulle firas, vi va i Trollhättan vid 12 slaget och skulle se när dom öppnade fallen. Påvägen därifrån såg jag en jätte full kille som vinglade runt vid vägkanten. Jag rös, för jag tänkte att "han kommer nog att spy..." Då sa jag till mamma när vi kom hem, "mamma, jag ska aldrig vara ute, jag ska vara hemma med dig jämt"..... Hmmm, och hur gick det med det? Haha :) Sådär va.. Och en och annan upcoming har man ju haft när man vart på fylla.. Usch. Ja ja, nu ska vi åka hemåt, har nämligen varit ute på kusten över natten. Mysigt!! Idag klättrade min lilla unge och för trappan, hur sjukt är inte det då?????? T gick bakom och såg till så att hon inte skulle ramla bakåt. Haha, hon är ju gryyyym!!! Och står själv gör hon också. Mitt lilla underbarn!! Jag är SÅ stolt! Ja ja, nu har jag uppdaterat er lite .. Nu ska jag packa ihop våra saker så att vi kan åka hem. Ha en fortsatt trevlig söndag och en god fortsättning! 2011 kommer bli SÅ bra! Det önskar jag er alla! Speciellt vissa som haft ett lite jobbigare 2010, hoppas detta året blir erat! Med kärlek, Frida.

RSS 2.0