Sämst på fest

Hahaha vilken midsommardag det var.. Åkte ut tidigt till kusten i lördags för att kunna gassa på bryggan lite. Öppnade en breezer och njöt av vädret. Vi va verkligen super taggade!! =) Vid 7 tiden va vi klara och drog då till våra kompisar som hade fest i ett hus i Kungshamn.. Alla va ju redan skit fulla så vi kände att vi fick dra igång för att komma ikapp festen lite.. 3 timmar senare smög både jag och Camilla in och la oss. Vaknade lagom till när alla kom hem ifrån krogen... Hahahaha.. Så vi va väl typ sämst på fest i lördags! =) Men sådana kvällar får man också ha. Är man trött så är man! =) Det posetiva va ju att man mådde prima i söndags. Och det va ju gött! Typiskt midsommarhelger.man är så laddad och så blir det bara pannkaka av allting. Dessutom så va de ju så jäkla långa köer till alla krogar, så det va ju typ 1 timmas väntetid för att komma in. Inte värt. Så de va la lika bra att vi gick och la oss! =)

Idag blir det IKEA. Ska åka när Flisan sovit. Men hon har tydligen ingen lust att sova idag.. Men de måste hon, för hon blir så sjukligt grinig om hon inte får sova en stund vid den här tiden. Men hon ger väl upp snart. Imorgon ska de ju bli kanon väder.. Underbart!! Ska hålla i sig i 3 dagar iallafall.. Så de får man ju va glad för!! Så då blir det sol och bad!! Ha de bäst.

Sjävlmord

Låg i soffan och grejade med datorn när T plötsligt säger, "gå in på flashback, de e nån som ska ta självmord live kl. 21".. Say whaaaat??? Och mycke riktigt, det fanns en tråd där det var en tjej som skulle ta självmord kl. 21. Hon skulle ta piller och dricka lite, sen skulle hon hänga sig. Hon tyckte inte att livet va värt att leva. Hon kände sig ensam och tyckte att hennes kompisar struntade i henne. Tråden blev nerstängd, så jag vet inte hur de gick för tjejen ifråga. Men är inne på Flahback för att se om det kommer upp nån tråd så att man får veta ifall de hänt flickan något. Hoppas att hon inte gjorde något dumt. Det va sjukt att läsa iallafall.. Speciellt alla korkade kommentarer ifrån folk som tyckte att hon skulle göra det, för att det var underhållande. Man blir ju bara trött och sur när man läser sånt. Idiotiska människor.. Varför göra någon mer illa genom att skriva sånt? Jag fattar inte. Men men, alla äro vi inte lika snälla. Nu ska jag se om jag kan få tag på Camilla. Ha en fortsatt trevlig kväll. Och kom ihåg att vara snälla emot varandra. Vem vet, kanske är det någon man känner som skriver något sånt nästa gång? Peace

Midsommarafton

Men det har väl inte undgått någon antar jag? Sitter för tillfället ute hos min pappa. Alla tar en powernap efter maten. Att man kan bli så mätt på sill och potatis?? Jag är ju inte så förtjust i sill, men vid varje "sill-högtid" så äter jag en sill. Så förhoppningsvis kommer jag så småningom börja tycka om sill. Jag vill gärna det. För det finns ju så många olika sorters sill och de ser så gott ut. Men men, det kommer väl med tiden. Nu skall vi snart åka bort till midsommarstången och dansa lite. Det skall bli trevligt. Nu kom min pappa in och suckade när jag sa at jag skrev i min blogg... Verkligen en internet fantast.. -eller inte- :) Nää, men nu får jag dra. ha de flott!!

Helg

Idag kom gubben hem kl. 13. Då tog vi helg, jag och familjen! Löövely. Detta tyckte min darling att vi skulle fira med oxe och bakpotatis, jag va inte den som sa nej till de inte. Så nu står han ute i köket och lagar kanon god middag till oss <3 Det är min karl de! Shivaz har för övrigt fått en ny kompis, grannpojken. Dom flyttade precis in i huset bakom oss. Dom blev nog lika glada båda två av att leka med varandra! :) Så nu är dom ute i trädgården och leker :) Fast nu kom han in igen, lillkillen skulle visst gå in. Dom får leka igen en annan dag!

Som sagt, imorgon är det midsommarafton. Det skall firas ute hos min far, som det görs varje år. Traditionellt midsommarfirande med dans runt stång och köp av lotter. Kanske kanske vinner man ett paket kaffe!? :) På midsommardagen drar vi vidare ut mot kungshamn/Smögen. Det blir jag, Camilla och Flisan. Fast Flisan får vara med mormor på kvällen för då drar jag och Camilla ut på festligheter :) Men detta vet ni ju redan, eftersom att jag skrivit det i dom senaste inläggen ;) Men men, det kommer nog bli en kanon helg. Hoppas vädret blir bättre bara. Nu skall jag återgå till att kolla på PH. Sen skall jag sätta tänderna i en god köttbit! Mmmmm mumma!!!!!!!!! Kött 4-life! Ha en trevlig kväll. Goder afton






Bäst på fest

PH DK

För er som inte fattar vad det står för, Paradise Hotel Danmark. Iallafall, jag är torsk på det. Sommaren 2009 va vi ett gäng som va über torsk på det. Och sen dess har man liksom gått och väntat på det. Och NU har det börjat igen!! Och vet ni vad jag upptäcker när jag sitter och kollar på det? (kollar på nätet) Att det finns EN TILL säsong!! Den innan!! Gissa om jag blev glad, eelllleeerrr? Så nu har jag 64 avsnitt av en säsong, som jag kollar medans jag väntar på att nästa avsnitt skall släppas ifrån den nyaste säsongen. OH YEAH. Jaaa, så nu vet ni det. Har inget att göra så jag skrev ett inlägg till. Snart är det lördag och kvällens outfit är fixad och klar. Känns löövely. Slipper man tänka mer på den. Det blir ljusna slitna jeans skjorts, ett vitt lite kortare löst linne, lite bruna remmar i jeansen samt armband och skor. Har inte bestämt mig för om jag ska köra på kilklackar eller platta skor ännu dock. När det blir lite kallt tar jag på mig en ljus ljus grå lite kortare långärmad tröja. Kul att veta eller? Hö hö hööö.. Håret kommer jag köra utsläppt med lite beachlockar i. Ska även ha lösögonfransar och maasssaaaa smink. (= förutom mascara och lite kajal, - ögonskugga.. wooow) Med andra ord, jag kommer bli döööö läcker. To die for! Eller? Alltså, undra om man får mer läsare om man skriver sånt? Lägga upp dagens outfit och försöka se lite snygg ut? Jag läser ju sådana bloggar, men tror inte att jag skulle kunna göra det själv faktiskt. Jag skulle känna mig så dum när jag står där och tar kort på mig själv i någon pose för att få med allt.. Hahahaha, nää de skulle jag aldrig kunna göra. Inte för att jag tycker de är dumt eller töntigt eller så att göra det, men jag skulle aldrig kunna vara så allvarlig bara. Jag hade nog bara börjat skratta åt mig själv i spegeln :) Men ni som gör det, fortsätt, alltid kul att se olika klädeskombinationer. Nää, nu har jag inget mer att skriva. Ska se om jag kan hitta en bild på mig med kläder :) ho ho hoooo.. må bäst!!





Hitta en när jag va super gravid.. den ända spegelbild jag har.. hoho :)

Strömavbrott...

... IGEN??!! Vad är det för fel på den här staden egentligen?? Det är ju jämt strömavbrott här! ORKA!! Men nu kom den äntligen tillbaka.. När strömmen går så försvinner 3G täckningen också.. Så jag har börjat fundera på om det ligger något lurt bakom det här.. Min första tanke var ju att det va utomjordingar som håller på att förbereda en attack. Därför bryter dom ström och täckning så att att man inte ska kunna kommunicera med varandra. Och för att snappa upp all viktig information ifrån hemliga organisationer. Så nu har jag börjat oroa mig för att det finns en hemlig rymdbas under jorden eller i ett berg här nånstans i Vänersborg. Som sagt, dom placerar säkert ut sånt på ställen man aldrig skulle misstänka att dom fanns på. Med andra ord, Vänersborg är ett ganska uppenbart ställe. Liten stad, men ändå inte för liten. Ingen håla eller en ödestad som "Skee", om man nu ens kan kalla det för en specifik plats med namn. Så med detta vill jag nu gå ut med en varning, håll ögon och öron öppna! Förbered er på det värsta. Kom på flyktvägar och hemliga gömställen. Och sist men inte minst, bunkra upp med mycket mat och skaffa ett vapen som ni kan döda aliens med!!!! Ha en trevlig kväll.

Morning!

Dåligt väder idag igen. Men man blir ju inte förvånad. Defenitivt inte när man kollar på vädret.. Ho ho ho. För då vet man ju redan... :) Har precis testat min nya mascara, höll ju på att få krupp på min förra. Denna va mycket bättre!! Inga klumpar och fina delade fransar! Precis som jag vill ha det. Jag kör ju på vattenfast, för då håller sig fransarna böjda hela dagen! Ett litet tips om dina fransar inte håller sig böjda. Idag ska vi till Överby igen, ska se om jag hittar någon tröja. Ska köpa nåt armband också tror jag. Får se vad jag hittar. Nu ska jag peta i mig lite frukost, jag hatar frukost. Det är äckligt med frukost. Blää.. Jag tror jag väntar en liten stund till. Jag kan inte äta frukost, det växer i munnen på mig. Varför har vissa så svårt för att äta frukost? Det suger ju. Det är dagens viktigaste mål och jag kan inte äta det. Ja ja, jag får googla på det. Ha de flott!





Mitt A-barn! <3

REA?

Varför hittar man aldrig något på REAn? Iofs. så hittar jag aldrig kläder. Jag måste verkligen vara på ett speciellt humör om jag ska hitta kläder. Och nu förtiden är jag sällan på de humöret. Så jag hittar med andra ord aldrig några kläder. Köper mest små saker till hemmet. Eller kläder till Flisan. Idag skulle jag se om jag hittade något till midsommardagen. Nada. Köpte en ny mascara istället. Och ett torrschampoo. Sen rundade jag av det hela med lite hudlotions och schampoos. Och en matta och två handdukar till lilla badrummet. Och kritor till Flisan, som hon kan måla på asfalten med. Dom tyckte hon va jätte roliga att bära runt på. Så de roade hon sig med i typ 30 min. Och att klättra upp på en pall. Min bästa tjej. Hon äger, de gör hon verkligen. Jag kunde inte vart stoltare! Hon är mitt solsken. Idag va vi föresten och hälsade på på hennes nya dagis. Hon ska ju börja på dagis i augusti. Det verkade toppen och Flisan tyckte det va roligt med alla barnen. Känns skönt. Har varit orolig för det där med dagis ett bra tag nu. Man vill ju inte lämna bort sitt barn till vem som helst liksom. Men dagispersonalen verkade jätte mysiga. Och det var en fin miljö. Ja ja, nog om det va? På lördag blir det party, det ser jag fram emot. Hoppas min lilla förkylning har försvunnit tills dess. Tror det kommer bli grymt kul. Eller ja, det vet jag att det kommer bli. Bra folk - Bra fest. Ja ja, nu har jag inget mer att skriva. Ska nog ta en dusch. Eller klämmanågra PH avsnitt. Må bäst







Team FF 4-life! <3    Mars - 2011

God kväll!

Har precis haft besök av T's arbetskamrat med respektive. Dom va här och hämtade en duschkabin som vi inte skulle ha. Så nu sitter jag här i soffan och irriterar mig på vårat alldeles alldeles otroliga SKIT "sommar väder". Jag orkar inte med det. Här går man och längtar och längtar efter sommaren och vad får man för det? REGN OCH STARKA VINDAR, samt en medeltemperatur på 16 grader. Kul? Not. Vart är solen och medeltemperaturen på 26 grader? Borta med vinden. Bokstavligt talat. Nog gnäll om vädret. Till helgen är det midsommar. Underbart. Jag gillar midsommar. Påmidsommarafton blir det mys med familjen och på midsommardagen blir det grymme utgången med grymma brudar. Vi är bäst på fest. Då tar vi bilen och puttrar ut till kusten. Lööövely. Så vi hoppas på kanonväder där! Jag vet inte vad jag ska ha på mig. Sånt börjar jag tänka på typ 1 vecka innan. Om inte längre. Jag hatar att stå där och inte veta vad jag ska ta på mig. Då blir jag på dåligt humör och tycker att allt är fult. Så sånt måste jag börja planera lååångt innan. Så att allt är klart när jag väl ska ut. Konstig man är egentligen. Men antar att alla har lite konstiga ideer för sig. Och märkliga måsten. T håller föresten på att inreda vårat garage till ett tränings-garage. Han får göra vad han vill, bara jag kan köra in bilen. Så han ska skruva upp skenor i taket så man kan dra en boxningssäck fram och tillbaka. Så då kan man träna varje kväll om man vill. Gött mos va tusan. Nää, nu orkar jag inte skriva mer. Må bäst! Här får ni lite blandade bilder på mig och annat löst folk!























Aaaaa, de får räcka för denna gången!! Lite pics ifrån "Koronan".. De va grymt! Ha deee

Fredah

Idag är det fredag, men snart är det lördag, bara 15 min kvar.. Studentveckan ja, har varit studentfiranden lite här och var. Igår va vi i uddevalla och idag i trollhättan. Jag älskar studenten, de spritter liksom i hela kroppen!! Måste bara skryta lite om min kusin faktiskt, hon e grym!! Idag tog hon studenten, hon har gått Naturvetenskapliga linjen i Trollhättan. Gissa va hon gick ut med för betyg? 20.0!!!! Fatta känslan!!! Hon gick ut med ALLA MVG!!!! Ifrån en sån linje också! Heeeelt sinnes! Kunde inte varit stoltare!! Antonia rules!! :) Och till hösten skall hon läsa den finaste utbildningen som går att läsa typ. Dom som gått den har dom högsta ingångslönerna i hela Sverige. Som nyutbildade då naturligtvis. Sen får man ju jobba sig uppåt som på alla andra ställen! :) Men jag är så stolt över henne så jag måste ju få skryta lite tycker jag! :) Två tummar upp för Antonia idag då!!

Och igår tog min bästaste Ajja studenten, hon va så fin den lilla skitungen!! Hon gick också ut med super fina betyg så henne får jag väl också skryta lite om :) Lätt snyggaste studenten igår!! Och roligaste!! :) Jag gillar att skryta om folk jag tycker mycket om när dom varit duktiga eller gjort något bra eller snällt! :)

Nu skall jag snart dyka ner i sängen för imorgon ska vi kolla på Ts syrra när hon tävlar i Bodyfitness. ska bli riktigt skoj faktiskt! Jag är ju inte så mycket för muskler, men satan va vilket grymt jobb hon gjort! Ifrån att vara über smal, till att få supermuskler!!! Hon har verkligen gjort ett bra jobb. Så imorgon hoppas vi på ett GULD! Hejja Therese!! Nää, nu ska jag dra min emot toaletten, där ska jag borsta mina gaddar så att dom blir rena och fina. Ha en god natt allesammans!! Hopp Hopp








Världens sötaste tjej    <3

(erkänn hon börjar bli sjuuuukt lik mig!!!! ;)   )

431 års fängelse..

Kul liksom. Undra om man tycker det va värt att begå de brottet man gjorde då? Känns väl lite som att man skulle ångra sig ganska mycket.. Men att ta någon till fånga i 19 år, för att sedan tortera och våldta denne person.. Mjo, men då är väl 431 års fängelse ett ganska bra straff. Ångest och dödslängtan, de får vi hoppas att de lilla äcklet får leva med i resten av sitt liv!

Ja ja, skit i de nu. Idag är det ju super väder ute!! Helt underbart!! Flisan vaknade 5 imorse, personligen hade jag väl inte tagit upp henne och gått ut i ett ljust rum kanske.. Jag hade nog bäddat ner oss i een säng i ett mörkt rum så att hon kunnat somna om. Så jag har väl vart på lite halv dåligt humör nu dom senaste 2 timmarna. Ibland förstår jag mig inte på män?! Men men, nu har vi iallafall varit vakna i 2 timmar redan, de kommer bli en låååååååååång dag!! Och den skall jag avverka igenom att suga i mig så mycket sol jag bara kan! Blir en tur till överby senare också. Måste hitta nåt att ha på mig imorgon ju.. Va där i 5 timmar igår, hittade inte ett skit! Men de va en sån där dag ni vet, de spelar ingen roll hur mycket man tittar, man tycker allt är fult. Så jag hoppas på att jag har en bättre kläddag idag! Nä, men nu ska jag nog försöka hitta på något kul. Typ städa eller nåt. JIPPIIIII!! Ha en underbar dag i solen, de ska vi ha! Adjöken

SOL?

Vart tog den där stora solen vägen som skulle vart framme idag? Ja ja, den försvann iallafall så jag fick tamig en tur till solariumet istället.... Men imorgon sägs det att det ska bli kanon väder. De håller vi tummarna för! Då ska jag sooooola. T är ledig i 5 dagar, gött!! tors.-tis. Då börjar jobbet igen. Härligt att ha honom hemma lääänge ibland!! Nää, tänkte bara lämna ett spår.. Sitter och svettas för jag har datorn i knät och den är skiiit varm. Ha de gott! Adjöken

Steget!

Jag skulle ta steget och gå med i Postkodlotteriet, de sista trappsteget på mitt numera tvättäkta svensson-liv! Men så sket de sig.. Känns inte bra alls. Hade ju en känsla av att jag skulle bli rik! Men icke.. För jag har inte e-legetimation på den har datorn, och med detta program vi har så kan man tydligen inte ha de heller.. Typiskt. Hur ska de nu gå med de sista trappsteget? Kan man skicka efter en medlems-blankett eller? Jag måste gå med i postkodlotteriet. NU! Skit också. Jag har ju snöat in på detta nu. POSTKODLOTTERIET!!!! Jag måste gå med i POSTKODLOTTERIET!!!! NUUUUUUUUU!!!!!!!!


Okej, de va de. Nu över till nåt annat. På Lördag smäller det, volleyboll-turnering!! Detta inkluderar ju en del alkohol och en del mat också. Men de är luuugnt.. Kommer bli storslaget! Längtar. Nu ska jag nog gå ut och sola. Solen kanske har värmt upp uteplatsen lite nu. Må bäst allesammans! Skepp ohoy!

RSS 2.0