Huset ja :D

Får ju hålla mitt löfte och lägga upp lite bilder på huset. Så här kommer dom!











Framsidan



Framsidan påväg in



Garaget utanför dörren.. EFTERLÄNGTAT!!!! :)



2 dörrar är bättre än en! ;)



Påväg till baksidan ifrån verandan



Baksidan



Baksidan



El trädgårdo



El trädgårdo -igen-



Verandan



Verandan, med utgång till trädgården



Vår gata :D (en del av den iallafall haha)




Så det var lite bilder på huset ja.. Jag älskar det iallafall! :D

Natti Natti!


Fångarna

På Fortet.. Haha, jag gillar verkligen Josefine Crafoord (stavar hon så månne?) Hon är ju skön alltså, en riktigt go gumma! Ja ja nog om det..

Har lite halv tråkigt och tänkte att jag lika gärna kunde uppdatera lite här. Vårat internet slutar fungera imorgon också berätta T förut.. Hur ska man överleva? :) Tur jag får en ny mob imorrn, en Android? Säger man så? Så jag kan surfa på den. Tänk om det inte är en telefon!? Mäkta besviken jag kommer bli! Hahahaha. Gudars va ni kan skratta åt mig isåfall! Hahahaha. Det skulle allt va bra tokigt om det blev så! :)

Käka ju som sagt chilli förut, älskar ju stark mat så vi öste i med massa goa starka grejer. Bla. en chillisås brorsan köpte för ett tag sen, typ 10-20 gånger så stark som Tabasco, den va skit god, iallafall i mat :) Annars är den aningen för stark... :) Maten va go iallafall, blev mätt som en tjockis. Såg ut som en tjockis efteråt också. haha va ful jag är när jag är mätt!

Imorgon fyller jag år, hatar att ha "kalas", jag blir alltid så trött då. Haha. Och när alla har gått så somnar jag typ. De va roligare när man va liten. Imorgon ska jag ha mitt kalas hos mamma, våran lgh är änna jobbig när man har mycke folk. Men nästa år får vi bättre plats :) Men i år, då invarderar jag hos mamma. Gött. Vad ska man bjuda på då? En kräfta var kanske. Tur att alla äter och tycker om samma saker i min familj, så slipper man tänka på sånt. Hoppas Felicia är glad i maten hon också, än sålänge är hon helt galen i mat. Härligt. Nu står det still i skallen. Skrivstopp. Vi hörs

Update

Liten update ifrån mams place. Håller på att laga chilli con carne, är skit hungrig, har inte ätit något på hela dagen. Så medans jag väntar på riset sätter jag mig här, annars äter jag upp all chilli... Och då får rsten av högen äta liiiis till middag.... Blir nog många glada miner då.. Eller inte :)

Va i huset förut, jag älskar det mer och mer för varje gång jag är där! Gudars va fint det är! Tog massa bilder också så ikväll lovar jag att uppdatera er med bilder på mitt, Tobias, Felicias och Shivaz nya hus! Lööööw it! :D Håller redan på att planera "renoveringen" av vardagsrummet.. Färger, väggar etc. etc. Kommer bli galet snyggt! Jag bara vet det. För jag har ju världens bästa smak. Enligt mig. Annat hade ju varit sjukt konstigt? Ja ja.. Kommer iallafall bli hur fint som helst. Men en "vägg", ska bara göra bakom den öppna spsien, kommer nog gå på typ 2000 - 3000 kr.. Dyrt, men snyggt kommer det bli! Så jag ska ta med mig lilla familjen till Bauhaus och kolla vad vi ska välja för färg/material till den lilla biten av väggen.. Kuuuul! Nu måste jag smaka på riset. Hörs sen! kjvhkukarjhresk !!!!

......



Vet du va en krabbe e?
Jag gör en krabbe utav en kloooo. 


ksjruosnzs

Det brtyder säkert n¨got på nåt språk. Vem vet? Typ ryska skulle jag tro ;)

Idag vaknade flisan 6.30, de tyckte jag va lite tidigt så vi åt frukost i sängen och somnade om. Gick upp vid 8 istället :) Haha.. Latoxe! Sen har de varit full fart. Efter gröten vid 9 snåret fick Flisan någon superenergi och ville lyssna på musik och dansa. Vem behöver ett gym när man har en musikälskande unge som gillar rytmer? :) Haha.. Och som den super grymma morsa jag är så satte jag naturligtvis på musik och började rocka med henne. For runt över golvet, upp på scenen (soffaan) ner på golvet igen, mima framför spegeln, åkte karusell (svingade henne upp och ner) om och om igen. Flisan asgarvade, jag svettades...... Haha :) Men det är kul. ca. 30-40 min senare va hon väl ganska nöjd.. Jag va über svettig, som tur va kom mamma då och jag kunde hoppa in i duschen! Sånu sitter jag här i soffan. Mamma tig Flisan och åkte ner till sig så jag kunde klä på mig i lugn och ro.. (hittade inga kläder så jag blev på dåligt humör.......) Haha.. Fy vilket hemskt humör jag har ibland! T slutade ju snusa i onsdags så han va på ganska dåligt humör och väldigt lättretlig dom första dagarna. Så när vi stod i kön på donken sa han helt plötsligt att han va tvungen att gå ut för han ville bara slå någon. Hahaha, 1 sek efter sa han att det måste va sån här jag är. Mmm, svarade jag...... Är det inte jobbigt? Hahahaha, jag skratta ihjäl mig. Nu fattar ni säkert inte, men skitsamma. Jag har kort stubin, är lättretlig (speciellt när jag inte äter), kan bli sur på 1 sek utan anledning mm.. Mitt humör är en ända röra! Nog om det.

Tillbaks till idag, vad ska vi då göra? JO.. Vi ska åka till Bjursjön med Shivaz så han får springa av sig och bada, sen ska vi till Onsjö och kolla in huset -igen-, jag får inte nog av det! :) Och efter det är jag ledig, alltså, har inget planerat. Imorgon fyller jag år, glömmer det hela tiden. Tycker inte det är så "stort" längre. Presenter bryr jag mig inte om, vill hellre ha nödvändiga saker. Typ ett bidrag till färg till huset? Ja, ni fattar vad jag menar. Inslagna presenter är med andra ord inte det jag tycker är kul att få just nu. Bara av pappa, för jag vet att jag ska få en ny telefunk ;) Hahaha.. Jag valde, han betalade. Löööw it! ;) Ni fattar att jag överdriver när jag skriver sånt va? "jag väljer, han betalar", så är det inte på riktigt. Bara när jag behöver något, då får jag de när jag fyller år. OK? Så slipper ni reta er på att jag har de så jävla bra ;) Nu överdrev jag igen... Rätt kul faktiskt.

Som sagt, jag fyller imorgon. Vill ni skicka presenter så hittar ni min adress på Hitta.se, älskar inslagna presenter av alla dess slag! Med de sagt avrundar jag detta otroligt onödiga, ganska tråkiga, överdrivna inlägg. Vi hörs, kanske tom. ses?

Kan ej...

... Slita mig ifrån internet! Haha :) Men nu ska jag kolla "Seven" på 9:an! Föresten, vi håller på att värva 2 kompisar med deras (snart) 2 barn till Onsjö :) Dom ska kolla ett hus där nu! Så jävla roligt alltså!!!!!!!!!!!!!!! :D Fler borde inse vilket toppen ställe de är att bo på när man har barn! :D Ha deeeeeeee

Hallå ja!

Så vart man husägare då ja :) Känns kanon! Igår akrevs kontraktet och idag löste vi in 140 000 kr. Men ska putta in mer cash i huset så vi får bort topplånet. Så kommer vi få en bra boendekostnad. Tänka sig, blotta 21 år med både combi, unge, villa och hund :D Se där ja, en har det ordnat för sig iallafall! Gott. Så i slutet på månaden bojottar jag Trashvalla och flyttar till de lite flådigare området Onsjö, i Vänersborg! ;) Haha.. Så blir man vänersborgare då ja. Kul!

Idag har jag och Flisan varit och fikat med, Gebl, Pb och Mattsson. Sen kom brorsan (store) och så drog vi till Junkyard och köpte skor. Efter det svängde vi förbi huset så han fick se det. Tyckte det va skit fint både på in - och utsidan. Sen drog vi hem till mamma. Till middag blev det donken, så sjukligt gott! Älskart! Sen päste vi bara. Nu är vi hemma hos T igen. Snart ska Flisan sussa och då blir det horisontalt läge i soffan. Gött.

Imorgon blir det nog ytterliggare en tur till huset (älskar nämligen att tanka......) mäta lite och planera tapeter. Haha, skojigt! Nästa år hade vi tänkt måla om huset, vill ha det helt vitt, fräsht! Nu är det aprikosfärgat med vita knutar. Ska se om jag kan hitta bild ifrån hemnet. Nopp, tyvärr, huset var borttaget :) Haha.. Men får väl fota det imorgon när vi är där.

Flisan kissade i mitt ansikte förut... Nackdelen med att inte ha blöja på henne. :) Men vad gör lite Felicia-kiss? Hellre lite kiss här och där än att hon ska bli röd av blöjan. Måste vara skit äckligt att gå runt i blöja hela dagarna och nätterna. Men men, min unge slipper det :) Nu ska T sätta på henne en blöja ser jag... Haha..

Näm nu avrundar jag här. Har inte så mycke mer att skriva. Eller? :) Kan väl avsluta med att skriva att vi har det banne mig för jävla bra jag och min familj! Vi ses

Spanat

Idag va jag ute på Bauhaus och spnade lite. Kul som tusan! Nu är det bara 3,5 timme kvar tills vi ska skriva kontrakt! Nu kan man väl nästan säga att huset är vårt eller? Men men, jag väntar tills allt är helt klart. Om något nu mot all förmpodan skulle hända :( Men det får vi hoppas att det inte gör! I vilket fall som helst kollade jag på golv, badrum, tapeter etc. på Bauhaus! Alltså, man vill ju verkligen ha allt! :D Haha.. Men vi får väl ta en sak i taget. Först ut är skåpsknoppar och tapeter. Sen får vi se vad som kommer efter det. Gött att pappa har företag, då kan man handla billigare tapeter :) Haha.. Dom har ju rabatt överallt.. Bara att leta upp vilken butik dom har mest rabatt i ;) Brukar alltid handla färg på Gamol, där har dom 25% tror jag.. Tänk om han visste att jag gjorde det? ;) Hahaha.. Lurfrida...

Snart ska vi äta middag, flygande jacob! Fast utan banan och äpple i, hate it! Blääääää :( Hatar frukt i mat, skit äckligt! I thaigrytor gillar jag minimajs och sånt, men fan va äckligt med banan och äpple och ananas och sånt! Gillart icke! Bläää. Nu ska jag spana runt på hur man går till väga när man lägger klinker, hittade ett snyggt jag vill ha i hallen, dessutom va de 70% på det! Gööött! Ha deeeeeeee

Planerar...

Sitter här och planerar inredning och möblering.. Gudars va roligt det är! Imorgon ska vi skriva kontrakt, när det är påskrivet är huset vårt :D Jag antar att man får nycklarna då? Sjukt kul i sådana fall! Då ska jag åka direkt till huset och bara titta! Och planera i huvudet hur man kan möblera. Lättare när man står i rummen än att titta på bilder. Jag längtar. Det känns redan som att huset är vårt, men vad som helst kan ju egentligen hända fram tills att man skrivit kontrakt. Men men, jag tänker att huset ska bli mitt och då blir det det.... :)

Idag har vi inte gjort nånting. Världens segaste dag. Åt till och med Mc Donald´s till middag. Ingen orkade laga mat. Haha.. Nu sitter vi och kollar på film, eller ja, jag sitter och kollar badrumsinredning. Har valt ut skåpsknoppar till köket också. Luckorna va snygga, knopparna va fula. :) Men funderar på att ta bort några luckor och ändra om det till "öppna" luckor. Men vi får se. Ja ja, nu ska jag avrunda det här. Ha det nu så gott. Hej då

Mooorning sunshines!

Vaknade och var glad :) 2 timmar senare ringde mäklaren och vi bestämde tid imorgon för att skriva kontrakt! Tjohoooo!!!!!!!!!!!! :D Så imorgon blir vi förmodlingen husägare. Bya Bye lägenhetsliv! ;) Nu ska här eldas och klippas gräs! ;) Jag är så glad över det här alltså! Ska bli så oerhört roligt verkligen! Måste bara casha upp med en 140 000 kronor tills imorgon! ;) Haha.. Nä, men senast på tisdag ska vi sätta in 140 000 på deras konto. Det löööser saajj! ;) Nu ska jag bara vara glaaaaad! :D

Imorgon skall vi även äta söndagsmiddag hos pappa, men det kanske vi inte hinner nä? Attans, får försöka ändra så att det blir middag hos mamma istället... Nu ska jag göra något vettigt av dagen. Höres! Tjing

Say whaaaaaat????

Jag är så glad idag!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ni kan aldrig gissa vad som hänt så lika bra jag skriver det ;) Hahaha...


Idag ringde jag mäklaren och snackade om det senaste huset vi tittade på, det va ju lite dyrare än det andra husen vi kollat på innan, låg på 1 675 000 kr. I vilket fall som helst tänkte vi att, va sjutton, det kostar ju inget att lägga ett bud? Så vi la ett bud på 1 400 000 kronor. Mäklaren sa att han skulle framföra budet men trodde inte dom skulle acceptera men att dom skulle gå med på att sälja lite billigare iom. att dom redan flyttat ut. 1 timme senare ringer telefonen och det är mäklaren. Vad säger han? Jo att dom accepterar budet om vi gör en snabb affär och dom slipper flyttstäda..... OK? Hahahaha. Snackade med T och åkte upp med besiktningspapperna till Ts mammas gubbe så han fick kolla igenom dom. Han tyckte de sågt mycket bra ut. Så jag drog med mig mamma och pappa så dom fick kolla in huset. Väl hemma igen ringde jag och T till mäklaren och sa att vi tar det! Hahahahahaha :D Men ska väl inte ropa hej förens kontrakt mm. är på skrivet.. Men verkar ju iallafall som att vi inomj kort kommer bli husägare :D Super fin villa med öppen spis, 3 sovrum, 2 toaletter, stort kök, stort vardagsrum, tvättstuga med egen ingång, trädgård och en stor fin veranda!!! Samt egen uppfart med garage! Hahaha.. Fan va roligt alltså!!!!!!!!!! Så nu tycker jag alla ska hålla tummarna för att inget går fel!! :D Nu ska jag kolla mer på huset och inreda i huvudet lite... Hoippas hoppas inget går fel nu!!!!!!!!! Om inte, då är huset vårt om ett par dagar! <3 Vi hörs! Ha en trevlig helg! Ciaooooo

Folk är knepiga?

Folk tror att dom har saker att beklaga sig över... Och när dom öpppnar käften och berättar får man nästa sätta handen för munnen för att låta bli att inte säga något dumt. Man hör, läser, får höra ditten och datten och ungefär 1 tiondel tycker man ärligt synd om. Resten verkar ju inte veta vad "jobbigt" är. Ähh, orkar inte ens gå in på det.

Och vet ni mer vad jag stör mig på? Folk som är jääääävligt duktiga på att tycka saker och ting, men gör dom något, neeeeej. Dom tycker det är kul att säga vad som är rätt och vad som är fel, men lyfter inte ett finger själva för att förbättra saker. Nä, sånt är riktigt jävla irriterande. Ska vi ta ett exempel? Barnen i Afrika, hur många gånger hör man inte, "varför ska man göra si eller så, tänk på alla stackars barn i Afrika, ge alla dom pengarna dit istället". Så ställer man den väldigt enkla frågan, "har du själv skänkt pengar dit?". Vad är det vanligaste svaret? "nääää......" Okej? Men knip igen din lilla mun då och var vänlig att beklaga dig över andra människor när du själv har gjort något åt den saken. Sånt klarar jag bara inte av. Efter 1 år på folkhögskolan va jag rätt trött på sådana människor. Dom va grymt duktiga på att tycka men hade aldrig gjort något själv. KNIP DÅ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hahaha.. 1 år på den skolan satte sina spår.... ;)

Idag var farfars begravning, väldigt vacker, men fruktansvärt jobbig. Det var extremt mycket människor där, så man kunde riktigt känna hur omtyckt han var. Det kändes fint. Jag grät mycket när jag tänkte på när farfar höll Felicia, hur kul han tyckte det var. Och när personer efter begravningen berättade hur stolt han varit och hur mycket han skrytit över fotografiet på mig och Felicia, blev jag verkligen rörd. Jag grät igen. Jag grät mellan 11 och 17 i stort sätt. Inte hela tiden naturligtvis, men från och till. Kommer nog gråta ikväll igen. Sorg skall ut, inte hållas inombords, man går sönder då.

Nu ska jag se om vi har någon mat hemma, börjar bli lite hungrig.. Äter så dåligt nu igen, 1 gång om dagen typ. Inte bra. Så nu ska jag se vad kylen har att erbjuda :) Vi hörs. Och vet ni, jag tror jag skulle gilla er alla som läser min blogg. Varför vet jag inte, men jag tror jag skulle göra det. Antagligen för att ni tar er tid att läsa allt ovettigt jag kladdar ner här ;) Vi hörs! Ni är rätt grymma!

Heja blått!

När ett system utnyttjas så ses det över och reglerna stramas åt. Tyvärr drabbas "oskyldiga", men skyll inte det på regeringen, skyll det på dina medmänniskor som utnyttjat systemen istället. Hade de inte utnyttjats så hade de väl inte behövts se över? Jag håller fortfarande de blå högt!




Idag har Rebecka varit varit här med sin lilla Wilma, jösses så söt!! <3 Hon va verkligen pytteliten, vägde ju ingenting!! Och ändå va Flisan mindre när hon föddes, har verkligen svårt att tro det :) Haha.. Vi satt iallafall och pratade, myste med småttingarna och åt lite lunch här hemma hos mig. Åh va söt Wilma var alltså!! Längtar tills jag får träffa dom nästa gång :D Nu kom T precis hem och Flisan vaknade, tyvärr har hon inte sovit klart så jag hör att hon är grinig. Lilla pytteliten, får ge henne lite mat och se om hon fortfarande är trött efter det. Vi hörs!


Debatt

Tittade precis på en debatt i SVT och ber till gud att blått vinner även detta val. Jag fattar inte riktigt vad dom röda vill få fram? Dom är så förbannat luddiga när dom svarar på frågor. Otrevliga, attackerande och kassa på att debatera. Varför rösta på något sådant? Varför höja skatten? Är det inte bättre att fler får jobb och på så sätt kommer det in mer skattepengar? Eller hur tänker dom där? Varför straffa dom rika så att dom fattiga får med i bidrag? Det funkar ju inte. Höjer man skatten för företagare så resulterar ju det i att dom inte kan anställa personal. Eller? Hur tänker dom egentligen? Nä, tacka vet jag alliansen och jag hoppas vi får behålla en vettig allians och slipper den rödgröna röran!

Vad har jag mer gjort idag förutom att totalt gått in i politik? Jag har lekt med min goding, städat lite, tvättat lite, degat i soffan, kollat på TV. Med andra ord haft en riktig slappardag med pytteliten hemma! Nu ska jag väl fortsätta kolla på TV och sedan gå och lägga mig. Imorgon måste jag nämligen köpa en klänning till farfars begravning. Och framkalla ett litet kort med text som jag ska lägga på kistan ifrån Felicia. Fan va jobbig torsdagen kommer bli, jag får gråten i halsen bara jag skriver om den. Fan. Jag gillar inte att sitta så och gråta. Jag kan börja gråta vart som helst, men just i sådana situationer har jag verkligen svårt för det. Jag fattar inte varför. Min farfar, han är död. Känns sjukligt overkligt. Nu vill jag inte skriva mer om det.

På torsdag ska jag även passa på att försöka tjuvkolla på presenten jag ska få av pappa :) Haha, jag hoppas verkligen det är den mobilen jag vill ha :) Måste gå till banken också och se om vi kan kolla över vårat lånelöfte och plussa på lite på det. Om inte, ja då vet i sjuttsingen hur vi ska göra. Men det löser sig alltid, är inte så jätte orolig för det. Vi har iallafall kommit överens om ett gemensamt pris som vi tycker att huset är värt. Och det är väl lite mer än vad vi ifrån början tänkte lägga på ett hus. Men prioriterar man så som vi så är det ju helt klart värt det.

Nu ska jag ta mig ett glas vatten börjar bli lite torr i näbben. Får väl avsluta detta inlägg med en fråga till er, - Vet ni vad ni ska rösta på? Blått eller rött och isåfall varför? Alltid kul att höra andras åsikter :) Så ta er nu tid och svara på frågan ! ;)






Massage är alltid gott :)



Mona Sahlin

Att rösta rött är ju fan som att ta självmord! Att höra socaildemokraternas Mona Sahlin gör mig ännu ännu ännu mer säker på att jag är lååångt ifrån röd! Ärligt talat, vem fan låter ett sånt stolpskott ens vistas i TV eller bland folk? Att se henne debatera gör ju att man vill strypa henne! (självfallet skulle jag ju aldrig göra det) En sån hemsk människa. Vad tänker egentligen folk som röstar på socialdemokraterna på? Jag har inte bestämt mig ännu på vilka jag ska rösta på, men ett som är säkert är ju att det definitivt INTE blir socialdemokraterna eller något rött parti! Satt och kollade ett klipp på youtube ifrån när Mona Sahlin debaterade emot Jimmy Åkesson (Sverigedemokraterna) och hon va ju sämst alltså. Jag klarar inte av sådana människor som hon, usch, jag ryser i hela kroppen. Att rösta rött är hjärndött! Det har jag ju konstaterat de senaste månaderna. Nää, ordning och reda får vi allt ha här i Sverige och vill man inte det kan man ju rösta rött. Nu ska jag kolla fler politiska debatter och iriitera mig på röingarna! HA DEEEEEE

Nära nu ja...

Nu är det minnsan inte långt kvar innan Felicia börjar krypa. Nää, nu har hon ju faktiskt övat sen hon var 3 månader och nu börjar det verkligen ge resultat! Igår låg hon framför soffbordet hemma hos mamma, nästa gång jag tittade så va hon nere vid mina fötter. Vad hände där liksom? På något sätt tog hon sig fram under bordet iallafall :) Det går snabbt när det väl händer alltså. Att vända sig ifrån mage till rygg och ifrån rygg till mage går numera på typ en halv sekund. Så det gäller att vara med! Igår glömde jag helt bort vilken super bebis hon är så jag vände mig om och gick ur vardagsrummet för att hämta en grej, PANG, och sen ett skrik. Då har min lilla unge ramlat ur soffan!!!!! :*( Som tur är så är inte soffan så hög och inga större skador blev det, ett litet blåmärke i pannan, eller ja, ett rött märke typ, och sen var det bra efter lite skrik. Men gudars va ont det gör i hela kroppen!!! Så nu vet man att man inte kan lämna henne under uppsikt en endaste sekund. Alltså, jag kände mig som världens sämsta mamma när hon ramlade ur soffan, jag visste ju att förr eller senare så kommer det ju hända att hon får ont och att man inte är tillräckligt uppmärksam, för det går ju i 180 i hennes utveckling. Men jösses va sämst jag kände mig när hon ramlade ur soffan. :(

Igår kollade vi på ett nytt hus på Onsjö, vi blev både sålda på huset. Så nu ska vi diskutera fram ett pris, som förhoppningsvis faller oss båda i smaken. Säljare som köpare. Men man vet ju aldrig. Känns som att vi har oddsen på vår sida iallafall :) Fast har ju haft otur förr. Men vi får försöka tänka posetivt!:) Detta huset hade öppen spis, vilket är något utav det bästa som finns. Dessutom sjukner ju ddriftkostnaden när man kan elda. Vilket är bra! Men men, nu får vi allesammans hoppas att vi kan göra en grym affär så att vi blir nöjda, jag, tobias och flisan! :D

Flisan har börjat sov-vägra, hon har aldrig tyckt särskilt mycket om att sova, men nu är det allvar! :) Igår sov hon ca. 1,5 timme på hela dagen, är det normalt för en 4 månaders bebis? Eller har jag fått en klarvaken unge? Haha :) Och idag ville hon verkligen inte sova, hon va as trött, men vägrade somna. Tillslut kom John Blund på besök och då gick det inte att hålla ögonen öppna längre :) Jag brukar inte försöka tvinga henne att sova, hon får sköta sitt sovande själv, men när hon är über trött och super grinig så försöker jag hjälpa till lite. Men men, det får man väl göra. Är ganska tärande att försöka få en sper trött unge att vara glad... Ni som umgås med/har barn vet ju att det kan vara ganska påfrestande med trötta ungar :) Dom vill sova, men ändå inte. Haha, barn är bra lustiga :)

Idag, vad ska vi göra idag? Dagen har ju gått ganska snabbt känns det som, klockan är redan 11.26. Vädret är lite halv tråkigt så att gå ut känns tråkigt. Diskat har jag gjort, dammsuga vågar jag inte göra, då kanske hon vaknar och är ännu grinigare :) Haha.. Tvätta kan jag inte heller göra, j*vligt segt att inte ha egen tvättmaskin faktiskt. Men men, det blir det väl ändring på snart hoppas jag :) Flisan äter blåbär och är ganska duktig på att kladda så jag har blåbär överallt. Ja ja, nu vet jag inte vad jag ska skriva mer.. Tror jag avrundar här. Vi hörs

Vad hände där då?

Imorse när vi steg upp vid 07 så var det kanon väder! Nu är det inte ens hälften så fint som det var ju :( Men men, nu kan man ju faktiskt erkänna för sig själv att sommaren faktiskt är över. För det är den. Tyvärr. Men det är ju bara 10 månader kvar tills nästa sommar för sjutton ;) Ikväll börjar Fångarna på Fortet, yeeaahhh!!!!!!!! Det ska ju ses, självklart! :)

Idag klockan 17 ska vi på en ny husvisning på Onsjö, ska bli kul. Det är samma mäklare som har hand om det andra huset vi budar på så jag ska passa på att fråga hur det går med de. Börjar ju bli lite otålig... Men va sjutton, förr eller senare händer det väl :) Om vi nu vkulle vinna budgivningen, så kommer ju nästa problem, kontantinsatsen.. 140 000 kronor har jag ju inte driekt undangömda i en garderob. Men det får bli ett senare problem. :)

I Lördags va vi på Torp, jag fann en mobil jag ville ha. Alltså, Iphone är ju grym, men ursäkta mig nu, men den känns faktiskt lite ute. Det har kommit så många andra telefoner som kör på samma stuk som Iphone och som dessutom är både mer prisvärda och bättre. Så varför ska man ha en Iphone? Jag menar, ska du köpa loss den så är det ju lite cash du ska hosta upp, för en telefon?! Jag har hittat min nu iallafall, HTC Wildfire (shit, jag tror den hette så iallafall, haha) och den är jag förälskad i alltså :) Med andra ord, jag bojkottar Iphone! Iallafall, den fick jag för mig att jag ville ha, så den önskade jag mig i födelsedagspresent. Och igår pratade jag med pappa och då sa han att han hade en present som låg och väntade på mig! TJOHOOO, jag tror och hoppas på att det är den telefonen :D Är det det så ska jag ringa Tele2 och lägga till lite grejer imitt abonnemang. Iom. att telefonen (antagligen) är betald så kommer jag ha en fast räkning på 280 kr. Fan va mycke mer prisvärt det är att betala sin telefon och inte ha den på avbetalning! Och för 280 kr så har jag fria sms till alla, 0 kr i minuten till alla inom Tele2 övriga 69 öre, och så får jag surfa! Jag tycker att det är riktigt bra faktiskt. Sen så kommer nog inte räkningen sluta på 280 kr för jag kommer ju ringa lite också, men jag tror det blir billigare i längden ändå. Och så är jag ju inte bunden till någon telefon. Ja ja, nu har jag uppdaterat er lite om vad som händer på teknik fronten ;) Det känns som en bra deal iallafall :)

Vad ska jag hitta på idag? Hänga med den roligaste jag känner, Felicia. Vad vi ska hitta på har vi inte riktigt bestämt oss för ännu. Hon blev lite trött för en stund sen så hon sa att hon skulle gå in och ta en liten nap. Så här sitter jag nu och funderar på vad vi skulle kunna hitta på idag. Betala räkningar kanske? JAAAAA, gud va roligt!!!!!! ;) Nämen ärligt, har du något förslag på vad 2 yra fruntimmer kan hitta på en dag som denna, kladda ner det i kommentarfältet bara. Gör det bara! Nu ska jag kolla in lite nu jumpsuits, hahahaha, har hittat bästa sidan men den avslöjar jag aldrig, då kommer alla bara beställa!!!!!!!!!!!!!!!!!! För dom är så jäääääävla coolllllaaaaa!!!!!!!!!!!!! Jalla Jalla

WTF?

Åhhhhh, jag är inte gjord för att dricka alkohol längre. Okej, jag hade förbannat skoj igår alltså, en riktigt lyckad kväll, ör att den inte va planerad utan bara blev av :) Hur kul som helst, kanske borde knipt igen lite med vissa saker. Men va tusan, sagt är sagt.. Egentligen bryr jag mig inte så mycket.. Okej då, kanske lite :) Haha.. I vilket fall som helst hade jag hur kul som helst! Jag viftade tom. med händerna i baren! Haha, what the fuck? Va hände där liksom? Haha :) Men jag va en riktig festprisse igår! DOCK, har jag inte varit någon festprisse idag direkt. Men men, de har gått bra ändå. Jag fattar nada av det här, så jag slutar skriva nu tror jag. Ha de

Nyhetsmorgon Lördag

Flisan vaknade inatt???? Vad hände där? Och va grinig och skulle ha mat.. T gick upp med henne och lät mig sova.. Så jag vaknade klockan 09.40 i sängen. T hade tagit med sig täcke och kudde ut i soffan och vovit där. Flisan va så go, hon märkte inte att jag hade kommit upp och satt mig i den andra soffan så när jag ropade på henne och hon fick syn på mig sken hon upp som en sol! Och så kunde hon inte sluta titta på mig.. Efter en stund blev hon så otålig att jag fick ta henne och krama henne lite. Hur kan man inte älska att vara mamma? Hahaha, jösses va man kan bli glad bara av att titta på sitt barn. Shit, går ju inte att beskriva.

Idag hade vi tänkt oss att åka till Liseberg, vädret hade tydligen tänkt sig något annat. Satan! Jag som va så sugen ju... Får väl hitta på något annat. Kan ju inte riktigt trotsa vädret när Flisan ska med. Känns inte så roligt för henne att vara ute i regn när hon är så liten. Men men.. Vad ska man nu hitta på? Jag är faktiskt fortfarande seg.. Tror jag ska lägga mig en stund i soffan. Flisan har precis somnat. Ja ja, har inget mer att skriva. På återseende!











Sho fräs

Some summer pics?

Har ju varit ordentligt dålig på att fixa bilder här, men har ju inte haft min dator ute på Näset, men nu är jag hemma och bilderna överförda till datorn! Så nu ska jag bjuda herrskapet på lite bilder!

















































Avslutade sommaren med en god grillkväll och en kall Carlsberg :) (Och ett par pilsner på Kanske Bar&Restaurang ;) )

Kokooo

Hej där era små nyfikna as. ;) Nu har ni allt väntat på att jag ska uppdatera va? ÄNTLIGEN! Jag hör nästan hur ni jublar ;) Hahahaha. Fan va jag är rolig.

Idag åkte Hannah hem, hon skulle ut och så skulle dom kolla på Hoffmaestro, hon frågade om jag inte skulle följa med. Jag är sugen men samtidigt inte. Känns som ett jäkla projekt att ta sig till och från Gbg faktiskt. Och jag kan ju inte åka buss heller. Så det blir lite kompliserat. Och sova hemma måste jag göra. Så vad ska man göra? Stanna hemma. Måste nog ta itu med mina 1000 olika fobier. Jag tycker faktiskt att det mesta är äckligt, vissa saker mer än andra. Vad är det konstigaste? Hmm... Något jag tycker är fruktansvärt äckligt det är om det är vatten på tandkrämstuben eller på tandborsten. Då får jag kalla kårar. Ohhh va äckligt det är. Jag kan heller inte borsta tänderna samtidigt som någon då får jag kväljningar. Och så måste jag ha en badrumsmatta under fötterna om jag står vid handfatet eller om jag sitter på toa. Om det inte är golvvärme och ett fräsht golv. Jag hatar dessutom att borsta tänderna på andra ställen än hemma i mitt eget badrum. Det är bara några få saker jag tycker är äckligt. Finns väl ett 100-tal saker till skulle jag tro.

På måndag ska vi kolla på ett till hus på Onsjö. Nu har jag helt gått ifrån Uddevalla, Tobias är med nu också. Kunde ju inte släppa Uddevalla innan Tobias började samtycka om VBG. Så nu är han också inne på det. Känns toppen. Vänersborg är mindre, mysigare och aningen lugnare. Bättre områden dessutom. Uddevalla har familjeområden, fast ändå inte lika många som Vbg. Trots att Vbg är mindre. Men men.. Vi är inne på Onsjö eller Blåsut. Vi får se vart vi hamnar i slutändan :) Kul att vi valde de dyraste områdena.. slår aldrig fel... Typiskt. Men men, vill man att sina barn ska växa upp i ett bra område så får man ju faktiskt betala för det också. Så är det ju överallt. Nu ska jag in och nöta Hemnet igen. Har inte gjort det idag :) OH MY GOOOOOD!!!!!!!!!!!! Ha deeeeeeeeeeeeeeeeee

Nu blev det natta..

Känns som att klockan är typ 12, men så är den bara kvart i 10! Sjukt... Ibland blir man knäpp av dagar och nätter, tid. Ibland står den still, ibland rusar den iväg. Sååå, vad har jag gjort?

Hannah kom till mig i tisdag, drog till med en lunch samt en hejdrans massa snack! Har ju inte träffats på typ 6 månader.. Och vi är två tjötrövar, så ett 6 månaders uppehåll är alltså = timmar av ta igen snack! I onsdag åkte vi ut till kusten där vi fortfarande är. Vi försöker bräcka varandra med hemligheter, hittills leder hon. :) Men jag är inte så långt efter, nu blir ni allt bra nyfikna va?? ;) Vi kom iallafall överens om att våra hemligheter är så über hemliga att dom borde vara lika henlighets stämplade som typ USAs militärtrupper i Afghanistan. Haha. Vilka typer jag och hon är alltså. Jösses... Hon är den ända som vet dom riktigt super hemliga sakerna. Hahahaha. :D

Flisan, världens roligaste unge. Hahaha. Igår när vi va på Smögen så blev hon ett litet monster och blev helt galen när hon satt i vagnen och bara skrek det högsta hon kunde. Så jag lyfte upp henne. (bakom oss gick hela tiden ett riktigt mönsterpar med en liten unge i typ Flisans ålder) Då spydde hon på mig. Så jag kläckte, åh vilket litet monster du är, när jag kommer hem ska jag sätta ut dig på blocket, då frågade hannah, hur mycket ska hon kosta?, 5 spänn, säger jag. (på skoj alltså för er tröghuvven som inte fattat det än) Och jag skämtar inte, hade blickar kunnat döda så hade jag vart sten död nu!!! HAHAHAHAHAHAHA! Mönsterparet höll på att slå hakorna i backen! Fan va roliga folk kan vara alltså. Måste vara jobbigt att ta allt på äkta allvar. I vilket fall som helst så tyckte jag det va as skoj. Tills vi satte oss i bilen och hon på något vänster bytte ifrån att vara arg till att vara ledsen och grät med ett ledsent skrik, så började jag böla också. Shit, 2 bölande fruntimmer är fan inte lätt att ha i en bil. Stackars Hannah, det va inte riktigt den Frida hon träffade sist ;)

Nu ska vi snart packa ihop oss och gå och lägga oss. Hoppas på att det är bättre väder imorgon för idag har det vart kass. Bara kollat film och gottat oss i soffan. Om det blir kass väder drar vi till Uddevalla ganska tidigt. Sen vill Hannah att jag ska följa med till Götet och kolla på Hoffmaestro. Hmm, får suga på den tror jag. Nu avslutar jag, skall återgå till att busa med mitt lilla monster. Hon ligger föresten ute på blocket, sök på "Pyttelitet Monster, 5 spänn". Ha de

Ni är fan sämst

Ni är fan sämst på att kommentera. Men ni får inte kommentera något elakt. Bara snälla saker. Bara för att jag är så snäll menar jag. Varken tänker eller säger något elakt om någon. Eller......??? ;)


Försöker få tag på mäklaren, men utan resultat. Segt. Nu ska här snackas affärer. Kul. Sitter och kollar på The Dr´s, sjukt coolt intro låt alltså... Haha. Väntar även på att Hannah ska komma, ska bli så kul att träffa henne. Va hur längesen som helst!! Sist va när jag va ett preggo! Gudars... Hon är så go så hälften hade varit nock. Faktiskt ytterst sällan jag riktigt gillar någon. Men det gör jag med henne. Hon är grym! Alltså, nu för tiden så umgås jag väldigt sällan med folk. Med det menar jag vänner. Jag är mesta dels med min familj faktiskt. Mest av allt är jag ju med Flisan, men utöver det så umgås jag mestadels med familjen (alltså min mamma, bröder med respektive och min pappa) Nu menar jag inte MIN familj, alltså Tobias och Flisan. :) Haha, fan va surrigt det blev där då! Men antar att ni har något innanför pannbenet så ni fattar väl ;) Eller så är jag sämst på att uttrycka mig i skrift! Jaa jaa.... Men de är rätt gott faktiskt. Känner att det skulle sitta på sin plats att flytta ifrån byn nu. Är ganska klar med att spatsera på Uddevallas gator. Men jag vill inte flytta långt bort, vill ändå ha nära "hem". Men att bo här, känns faktiskt inte helt rätt nu. Det är det något annat som gör. Man ska inte vara så rädd för att flytta faktiskt. Har tänkt på det mycket, och hur ofta umgås man med alla dom som säger, "ni kan ju inte flytta ifrån stan, blir ju as långt bort ifrån alla polare" ? Aldrig. Jag umgås i stort sätt aldrig med dom. Och gör vi det, så är det över en kaffe och lite tjöt. Man umgås ju inte längre. Man har helt andra saker att göra, helt andra saker att tänka på och defenitivt helt andra/annan att lägga sin energi på! Det handlar ju inte längre om MIG, det handlar ju om vad som är bäst för Flisan och hur vår livssituation ser ut nu. Så känner jag iallafall. Vart vill jag att mitt barn skall växa upp? Vad vill jag att hon ska växa upp med för folk/grannar? Så tänker jag när det gäller vårat bostadsköp. Allt handlar om området. DET är viktigt nu. Inget annat. Over.

11.02 är klockan, Hannah kommer inte förens 12.55. Seeegt. Flisan sover och jag sitter i mammas soffa och skriver här. Idag steg vi upp 08.20, sovmorgon! Fast hon vaknade vid 06 och ville ha käk, men somnade om efteråt. Jag med :) Nu lät det som att hon sa något, bäst att kolla läget. Vi hörs!

Mytoman?

Det första jag tänker göra är att lägga ut en länk till youtube som alla bör se! Kopiera här nedan, vet inte hur man länkar....

http://www.youtube.com/watch?v=d2VxBNTt6BY


(eller blev det en länk nu?)


Alltså, det sjukaste jag sätt! Trodde inte att det fanns såna grova mytomaner. han är fan GRYM på att ljuga alltså! Hahahaha.. Iallafall det roligaste jag sätt på mycket mycket länge!!!! Se den, ni kommer skratta ihjäl er!


Vad har jag gjort sen sist? Hunnit bli as arg en gång iallafall. Blev på über dåligt humör förut. Bara så där. Frida i ett nötskal. Ibland undrar jag hur T orkar med mig? Och ibland undrar jag hur jag orkar med T? Haha.. Så är det väl antar jag. Gudars...

Vad ska jag göra nu då? Inte ett skit. Gå och lägga mig tidigt så jag är pigg imorgon. Flisan har ju fått nya rutiner.... Hon vaknar vid 6-7 och är sedan vaken. Förr vaknade hon samma tid, men åt och somnade sedan om. Men så är det inte längre. typiskt... ;) Nu är det bara att gnugga sömnen ur ögonen och stiga upp och va världens roligaste mamma. Haha :) Men när det första man ser är en liten solstråle som ler åt än så är det den ljuvligaste känslan i hela kroppen! Då blir man på så gott humör! Men är hon suris så blir morgonen seg... Fast det är hon i stort sätt aldrig. Nu ska jag borsta gaddarna och rengöra ansiktet. Kvällsrutinerna, here i come. HA DEEEEEEEE

Uddevalla........

Nu är vi tillbaka i byn. Men ska snart åka härifrån igen. En snabbvisit bara. Va tvungen att lämna brorsan på Landvetter inatt/imorse. Kul. Blev inte alls sugen på att flyga till solen jag med..... Efter det åkte jag hem, lagom till att Flisan vaknade, så satt och grejade med henne fram till 08. Sen gick ögonen i kors på mig och mamma/mormor fick ta över så fick jag sova en stund. Gick ju upp vid 03 inatt. När jag vaknade så började jag greja med mina ärenden jag hade här i byn. Efter det så packade vi in oss i bilen och drog på en liten roadtrip. Kollade in Vänersborg och lite olika områden. Men inget slår Onsjö :) Åkte runt hela Onsjö och spanade, det är ju hur stort som helst!! Men mitt lilla hus är fortfarande det mysigaste :) Efter det åkte vi till Skräcklan och käkade lite lunch och sen till Överby för att handla lite grejer till Flisan. SEN åkte vi hem och nu sitter vi här och funderar på vad vi ska laga för middag. Vi är sugna på buffé. Så det lutar väl åt det. I lööööw Buffé!!!!!!!!!! :) Haha. Imorgon skall jag ringa mäklaren om inte han ringer mig och se hur det går med huset. Börjar bli liiite sugen nu alltså! Och Flisan med, hon vill bo i hus och få massa kompisar. Och vad gör man inte för sin lilla älskling.................... ;) Nää, nu har jag väl uppdaterat lite. Så nu har ni nåt att läsa för ett par minuter, kanske 1 ;) Så kul har jag haft idag. Ha de spade. Imorgon kommer föresten min favvo dalmås och hälsar på, hon ska med ut till kusten! Tjohooooo

Brunis

Idag har jag päst i solen. Gott. Tyckte det gick för långsamt att få en bränna så jag pös iväg till affären och köpte ett paket kokosfett. Haha :) Så jag kletade in mig i kokosfett och la mig som en klubbad säl på bryggan. MEN... Hur fet jag än va så fick jag faktiskt färg :) Haha.. Så mitt tips till er idag, bojkotta "hawaiian tropic" och kör på kokosfett, du blir svart!! Och det kostar bara 20 kr! Suuuuper! Nu kom min stora älskling upp och föreslog att vi skulle ta en tur till Smögen.. Mysigt! Så jag måste dra. HA DEEEE

Night bloggin´

Börjar bli en hejare på det här med natt bloggning, super dålig på dagen men på kvällarna och nätterna börjar det arta sig... Haha.. Senaste nytt? Flisan slocknade på min mage, gosigt. Nä, allvarligt. Jag ska tenta upp Engelska B nu i höst förhoppningsvis, ska ringa vuxenskolan imorgon. Eftersom att jag vill läsa Engelska på Universitetet så måste jag ha Engelska B. Typiskt, men det verkar ju ganska givet. Inte sant? Som sagt. Jag har ju bestämt mig för att plcoka ihop min egen utbildning och ska börja med 30 poäng Engelska. Engelska är alltid bra, speciellt om man vill tjäna pengar, vilket jag vill. Att vara 2-språkig är ett stort + i kanten, speciellt om man har det på papper. Jag ska tjäna gott med pengar, det har jag bestämt mig för. Och dom som säger att pengar inte spelar någon roll borde se över samhället vi lever i. Pengar = Ett tryggt och trevligt liv. Det är inte allt, men det är mycket! Det kan ingen säga emot. Eller ja, det finns alltid någon som säger emot. Så funkar vi. Men men, skit i det. Så länge jag är lycklig så skiter väl jag i vad någon annan tycker. Trivs man med att leva med lite pengar så gör ju inte det mig något. Upp till avr och en. Men jag tillhör kategorin som gillar att ha mycket pengar, ha ett fint hus, en fin bil och kunna åka på en resa eller två om jag vill det. Inte behöva gå igenom ekonomin 2 gånger innan jag gör eller köper något. Mitt mål är alltså att tjäna pengar och ge mina barn en bra och rolig uppväxt. Låter det ytligt? Låt gå.
Jag vill ha ett hus, NUUUU! Åh va jag väntar på att mäklaren ska ringa och säga vad säljarna säger om vårat skambud. Kommer nog få sticka till 200 000 kanske 250 000. Duger det inte letar jag efter ett nytt hus. Hus kommer och går, så är det med det. Dock gillar jag detta hus skarpt. Men vi får väl se. Shit, nu går mina ögon i kors, kommer inte ens ihåg vad jag skrivit. På Lördag ska vi på Sea Lodge, kul! Sen är det bartömning på Baden, det lockar väl kanske inte så mycket.. Baden, njaeee..... Känns liiiite 3 years ago! För det var då jag var där sist! Hahahahahahaha :) Kanske är skit kul, men jag tror faktiskt inte det. Nattklubb = döööö trist! Massa löjliga tjejer som står och åmar sig på dansgolvet och tycker dom är sexigast på stället. Och en massa sliskiga killar som knör sig in i "porr-ringen" och hoppas att en tjej ska torrjucka lite emot honom. BLÄÄÄÄÄÄ! Jag skäms ihjäl. Hahahaha. Nä, tacka vet jag pubar! Där kan man sitta ich snacka utan att behöva skrika det högsta man kan för att få svaret -VAAAA? ..... Näää, nu har jag skrivit en fruktansvärt massa skit så nu tror jag att jag får gå och lägga mig. Lyset på toaletten har gått så jag vet inte hur jag ska lösa det med mina linser. Åh va jobbigt. Skitsamma inte kommer dom ut ögonen när jag sitter här heller. Längtar till 23 Augusti, då börjar Fångarna på Fortet! YEEEAAAHHHH! God NAATTTTTT

Underbaaart

Har haft en kanondag idag! Vaknade till toppen väder, traskade ner till sjöboden och intog pääsing läge på bryggan. Kort är gott, eller vad säger man? Flisan kräver ju 110% uppmärksamhet, inget är roligt en lång stund utan det ska hända grejer hela tiden. Så jag och Tobias fick turas om, första badade jag, sen han. Och så vart det hela dagen :) På eftermiddagen kom Tobias mamma och hennes käraste och förgyllde våran sommarkväll! Det blev myspys med grill och ett gott rött vin till det! Efter maten och kaffet gav vi oss ut på en kvällspromenad igenom samhället. Jätte härligt. Finns så många fina och gulliga hus här ute alltså! Det ena är mysigare än det andra! Och nu sitter vi här i soffan, Flisan vaknade precis innan vi gick innanför dörren så det blev ingen lugn kväll i soffan innan läggdags idag inte! Har väl blivit lite för bortskämda med det kanske :) Nu är hon i sitt esse, super trött och super gnällig, men vill INTE sova!! Vad är det med ungar och sömn egentligen? Det som är så gott att sova................ :) Haha. 

Tobias ligger raklång på soffan och mår as dåligt. Han åt så mycket förut så han mår ap illa! Haha. Så går det när man sätter igång att frossa! :) Och vet ni, jag har blivit sjukt kräsen när det gäller vin! Innan jag var gravid älskade jag rödvin, nu dricker jag det aldrig. Tycker inte alls att det är lika gott som jag tyckte innan. Gudars va man förändras efter och under en graviditet! Nä, nu tror jag att jag ska ta mig an det lilla monstret som hatar att sova! :) Tänk att någon som är så söt kan bli så vansinnig! GOD NATT 

Update?

Igen ja... Så kul har jag i soffan...... Det är ju ingen här som verkar veta vad BRA TV är? Hade jag haft kontrollen hade jag inte skrivit här iallafall. Idag har jag varit på Smögen -igen-. Spö regnade hela dagen men vid 16 tiden klarnade det upp och det resulterade i att vi fick en kanon eftermiddag och kväll! Klarblå himmel och strålande solsken och vindstilla. Härligt! Imorgon sägs det att det ska bli bra väder, vi får väl se. Jag hoppas det iallafall.

Vad gjorde jag i Smögen då? Hälsade på Alex, fick mig en dricka, en munk och Läkerol. Gott du. Var ute på cancerfondens loppis också och kollade runt. Alltid tervligt att kolla på grejer där. Dock blir jag så irriterad på alla j*vla badj*vlar som prutar???????? Hur kan folk ens mä? Jag skäms! Och så går dom och river upp alla grejer så det ser ut som ett slagfält där ute! Och så är det en dam som "jobbar" där, hon jobbar alltså gratis. Hon fick ha stängt 2 dagar bara för att gå och plocka upp efter alla j*vla badj*vlar!!!!!! Fy va jag blir arg när jag hör och ser sånt. När ska folk lära sig vett? Pinsamt.

HAHAHAHA såg precis på nyheterna om han som skällde ut en passagerare på ett flygplan, sa upp sig, tog 2 bärs, fällde ut nödlandnings rutchbanan, åkte ner ifrån den och sprang sedan därifrån! HAHAHAHA. Vilken go gubbe! Snacka om att va trött på otrevliga passagerare! All cred till honom alltså!

Nu är det ramadan (stavas det så?) skulle inte förvåna mig om det blir "svenskt" snart.... Här blir ju politiker rasister om dom vill förbjuda burka på vissa platser och i vissa situationer. Kan ju bara tala för mig själv, men hade jag kommit in på sjukhuset och någon med burka hade kommit och skulle ta hand om mig hade jag sagt tack, men nej tack, du kan gå, jag vill ha någon jag kan se och som är hygienisk. Kan man annat än att bli trött på det här med rasist hit och rasist dit? Åhhh vilken stor SUCK! Man är ju rasist bara man säger emot en utlänning.. (inte alla, men många) Det är så lätt för dom att säga så. Undra hur många gånger man blivit kallad rasist? HAHA patetiskt. Nä, nu ska jag sluta. Ska kolla vart T tog vägen. Nästa somar ska det bli högsommar? Kul.

Pääääsing

Intagit en mjuk plats i soffan nu. Gött! När vi kom upp ifrån sjöboden stod det mackor, korv med bröd och annat smarrigt och väntade på oss i köket. I löw min mormor! Dock har jag inte ätit något utav det :) Är inte så hungrig faktiskt. Men det såg väldigt gott ut! Får väl ta mig en korv med Tobias när han kommer tillbaka ifrån affären. Flisan slocknade i vagnen förut när vi var ute och gick, hon sover ännu = vaken natt. Nä, så illa blir det nog inte. Men vaknar hon inte snart så sover hon och vaknar antingen mitt inatten eller tidigt som aset imorgon. Återstår att se. Mjaa, senaste nytt? Lagt bud på ett hus idag. SJUKT kul! :D Ett riktigt skambud, men någonstans får man ju börja. Ett riktigt litet pepparkakshus :) Vart? Ja du.. Undrar just vart vi kanske ska flytta..... Jag vet, men inte du ;) Får väl se hur detta utvecklar sig först kanske. Kan ju säga så mycket som att det inte är i U-Town iallafall. OH MY GOD!!!!!!!! Hur kan man flytta ifrån Uddevalla?????????????????? Näää, nu ska jag ta en körv med min karl! Han är riktigt snygg och händig dessutom! Vilket catch! Ha deeeeeeeeee

100811

Vad är det för dag idag? Onsdag eller Torsdag? Shit va jag surrar ihop dagar nu för tiden. Ingen ordning alls. Och på måndag är Tobias semester slut. NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ!!!! Sjukt tråkigt. Vad ska jag göra då? Antagligen samma som jag gjorde innan. Men det känns tråkigt att inte han ska vara hemma med oss varje dag. Avrför kan inte vi bara få vara ekonomiskt oberoende? Det är ju inte mycke vi begär. Bara lite cash! :)

Inatt sov lillpysen oroligt = min kropp funkar inte alls som jag vill idag. Känner mig halv förlamad. As trött. Men sådana nätter får man. Man ska inte ropa hej inom ett vist antal år. Typ när Flisan är 15, då kanske man kan sova hur länge man vill. Men antagligen inte. Då har man väl ett hus att ta hand om. Ja ja. Skitsamma. Ska väl inte sova bort hela livet.

Mat.. Mitt stora problem. Jag är über kass på det där med mat. Antingen äter jag knappt eller så äter jag, och då onyttiga saker. Typ chips till frukost. Och jag ville bli tight? Hmmmm...... En kock och en personlig tränare skulle sitta fint. Riktigt fint faktiskt. MEN.. Har ju inget av det så får väl nöja mig med min egen självdisciplin.. Har jag någon sån när det gäller mat och träning? Det undrar jag. När det gäller mat och träning så är det svart eller vitt för mig. Finns inget mitt emellan. Det gör det iofs. inte med något. Jag vet inte vad mittemellan är tror jag. Antingen har jag på det kallaste eller på det varmaste. Inget mittemellan inte. Jag pendlar mellan svinkallt och asvarmt. Så blir det väl någon konstig balans. Inte vet jag. Nä, nu tjötar morsan om att hon ska föra över pengar, måste lämna datorn...... Ha deeeeeeeee

Storbölade

Idag har varit en hemsk dag. En fruktansvärd dag. En jobbig dag. En tråkig dag. En för jävlig dag. Allt som är dåligt är denna dagen. Först får jag veta att min farfar dog imorse. Fruktansvärt. Fruktansvärt. För jävligt. Men livets gång. Sen gick vi ut på promenad, skulle äta en glas i Johannesvik. Då ramlar min älskade lilla Flisa ur vagnen. Jag trodde mitt hjärta skulle gå i sönder på riktigt. Vilken skräck. Jag grät nog mer än vad hon gjorde. Folk stirrade, jag brydde mig inte. Alla känslor som fanns i min kropp kom som en flod och bara sköljde över mig. Död och skräck. Det gjorde ont i hela min kropp. Jag grät hela vägen hem. Jag grät hemma. Jag gråter från och till ännu. Men något jag är oerhört lycklig över, det är att min farfar fick träffa sitt barnbarnsbarn Felicia. Att han fick hålla henne. Att hon skrattade emot honom. Att hon föddes på min farmors födelsedag. Att hon fick ett namn efter henne, Linnea. Ju äldre man blir desto viktigare blir saker och ting. Att föra ett namn vidare. Att se någon i familjen som håller på att dö lysa upp som en sol, det värmer. Men samtidigt blir man så ledsen varje gång man tänker påd et. Konstigt. Men så är det antar jag. Nu ska jag sluta vara blödig och ge min man lite kärlek. Flisan har fått så mycket kramar att hon klarar sig 1 år framöver ;) Vi hörs.

Farfar

Imorse dog min farfar. På en sekund gick en vanlig dag till en jävligt tråkig dag. Han fick åtminstone uppleva att få egna barn, att få barnbarn och att till och med få barnbarnsbarn. En hel del fruntimmer och en massa resor. Att bygga upp ett företag ifrån grunden. Gott om pengar. Ja, han hade nog ett riktigt bra liv min lilla farfar. Men det är alltid för jävla tråkigt när någon nära dör. Sist jag såg honom var när han höll Felicia  när hon döpts, han blev så rörd att han fällde en tår. Den bilden har riktigt borrat sig in och varje gång jag ser det framför mig så börjar jag gråta. Ibland låter jag det komma, ibland biter jag ihop. Ja ja, inget muntert inlägg idag inte.

Flisan vill stå upp när hon äter. Märkligt barn.............. :) Ha de spade

Farfar

Imorse dog min farfar. På en sekund gick en vanlig dag till en jävligt tråkig dag. Han fick åtminstone uppleva att få egna barn, att få barnbarn och att till och med få barnbarnsbarn. En hel del fruntimmer och en massa resor. Att bygga upp ett företag ifrån grunden. Gott om pengar. Ja, han hade nog ett riktigt bra liv min lilla farfar. Men det är alltid för jävla tråkigt när någon nära dör. Sist jag såg honom var när han höll Felicia  när hon döpts, han blev så rörd att han fällde en tår. Den bilden har riktigt borrat sig in och varje gång jag ser det framför mig så börjar jag gråta. Ibland låter jag det komma, ibland biter jag ihop. Ja ja, inget muntert inlägg idag inte.

Flisan vill stå upp när hon äter. Märkligt barn.............. :) Ha de spade

Farfar

Imorse dog min farfar. På en sekund gick en vanlig dag till en jävligt tråkig dag. Han fick åtminstone uppleva att få egna barn, att få barnbarn och att till och med få barnbarnsbarn. En hel del fruntimmer och en massa resor. Att bygga upp ett företag ifrån grunden. Gott om pengar. Ja, han hade nog ett riktigt bra liv min lilla farfar. Men det är alltid för jävla tråkigt när någon nära dör. Sist jag såg honom var när han höll Felicia  när hon döpts, han blev så rörd att han fällde en tår. Den bilden har riktigt borrat sig in och varje gång jag ser det framför mig så börjar jag gråta. Ibland låter jag det komma, ibland biter jag ihop. Ja ja, inget muntert inlägg idag inte.

Flisan vill stå upp när hon äter. Märkligt barn.............. :) Ha de spade

Hallåjaa

Kväll, igen. Man vaknar, man är vaken, man somnar. Livet.


Men så gör man ju olika saker på dagarna såklart. Blir knäpp av att tänka så. Idag har det varit kanon väder! Vaknade till en klarblå himmel! Mmmmm.. Så idag har jag fördrivit tiden på bryggan under strålande solsken och utan en änad vindpust :) Mer sådana dagar tack! Fixade en balja till Flisan, så hon inte skulle bli för varm inne i sitt UV tält :) Haha. Ser nog förbannat roligt ut med ett tält på bryggan. Men vad gör man inte för sin lilla älskling? Det får se huuur dumt ut som helst, allt för henne! <3

Lite senare på dagen tog jag faktiskt en tur ut till Smögen. Träffade Alex, tog med henne i bilen och körde till Näset. Sedan körde jag henne till bussen. Söööötttiiiiisssseeeennnn! Flisan var så trött idag så klockan 7 slocknade hon och sover ännu. Hoppas hon sover natten ut, men antar att det kommer bli till att gå upp i ottan... Ja ja. Sådana dagar får man också.

På Lördag ska vi på Sea Lodge ute på Smögen. Kommer nog bli skit kul. Liveband, grillbuffé och bartömning. Dock är jag inte mycke för sprit, så jag håller mig till mina mellanöl :) Men det låter ju häftigt att säga bartömning iallafall ;) Mesig jag är ändå. Men men, så är det.

Vad händer mer den kommande veckan tro? Antagligen inte så mycket mer än slappa dagar i sjöboden. Flisan håller mig ju sysselsatt så det spelar egentligen ingen roll om det är sol eller regn. Men naturligtvis så gör ju solen att dagarna blir roligare :) Ja ja, nu ska jag fortsätta kolla på The Diplomat. Ha de gott, och så får jag naturligtvis önska ett stort grattis till Rebecka och Angelo som fick en liten dotter idag, inatt? Någon gång under dygnet iallafall :) Och ett stort grattis till Camilla och hennes familj som fick ett litet pyre till i familjen! Grattis! Med det tackar jag för mig. Ha de

Sing Hallelujah

Halllelluuujjah....................................


Sitter i soffan. FB är trögt, inga statusuppdateringar, inga roliga bilder. Alla bloggar är lästa, kommentarer lästa. Resor är kollade och på hemnet är det torka. SEEEEGT! Serien de andra kollar på har jag helt missat. Första halvan lekte jag med Flisan, andra satt jag vid datorn. NU, ingen aning om vad den handlar om. Längtar tills imorgon. Imorgon = dåligt väder, -igen-. På tisdag = FINT! Tjohooo, men vi får väl se hur det blir med det kanske. Ska väl inte ropa hej ännu! Läste en blogg precis. Hon hade skrivit om hår, kroppshår. Nämner inga namn då jag inte vet ifall det är OK eller inte. I vilket fall som helst så hade hon skrivit vad hon tyckte om kroppshår på män och kvinnor. Kan hålla med till viss del.. Jag föredrar rakade armhålor, bikinilinje och ben på kvinnor. Inte för att jag alltid orkar raka benen varje gång jag duschar, för det gör jag icke. Men tycker det är så gott att ha nyrakade ben, byxorna känns så goa mot benen då :) Har väl tur med det att jag har så ljusa och tunna hårstrån på bena så det syns inte när dom är orakade. Om man tittar, självklart, men inte annars. Tror jag? Ja ja, nu till män då. Jag tycker det är så fruktansvärt töntigt med män som rakar bort kroppshår! Blääääää. Inte fan vill jag ligga bredvid en liten pojk i sängen? Ny fy sjutton. Jag vill ju ha en riktig karl där. Så jag känner mig kvinnlig och trygg! Män som rakar sig under armarna, på bröstet, på armarna, på benen, är inte män, dom är fjantar, pojkar, gay, töntiga, oatraktiva ja, you name it! Så är du man och rakar dig på något utav dessa ställen, eller kanske flera, då är du med andra ord ingen man. Punkt slut. Kvinnor ska vara kvinnliga, män ska vara manliga och jag tycker inte män som rakar sig är manliga för 5 öre! Nä fy, punkt slut! (min mamma håller med mig) igen (min mormor håller med mig, dessutom undrar hon vad det är för folk som läser sånt här larvigt) HAHA.

Nu ska jag sluta skriva. Strax ska jag krypa till kojs. Oväder på ingång, det ser man ut över havet. Så får väl se. Brukar kunna bli ganska häftiga oväder här ute. Härom natten blixtrade det så hela rummet blev vitt. Med det tackar jag för mig. Adjö

Sorry

Ledsen för så dålig uppdatering, men jag har såååå mycket att göra. -not-. Spenderar mina dagar nere i sjöboden med grill, "renovering", mys, lek mm. Alltså, vi har ju sjöbod i Kungshman, men jag ska säga er det, jag har varit på Smögen 1 GÅNG den här sommaren! Hahaha. Jag är aldrig på Smögen faktiskt. Ifall vi ska köpa skaldjur så tar vi båten dit ibalnd, men apsterar på bryggan gör jag aldrig. Händer kanske någon gång när rean börjat, eller rättare sagt, när dom i stort sätt ger bort sakerna. Du kan få en snygg H/H jacka för under tusenlappen. SJUKT! Men men, så är det väl med allt, när man bor i det så är man aldrig där. Eller ja, ni fattar vad jag menar. Alltså egentligen, vilket kap Tobias gjorde när han haffade mig. Oj oj oj oj oj.. ;) Sjöbod på kusten, varvsdotter, snygg, snäll och jävligt rolig. Oh my fucking god, vilket catch! ;)


Nää, nu ska jag sätta mig på golvet och leka med min man och min dotter. Ja just det ja, i födelsedag önskar jag mig en resa för familjen någonstans. Hmm, tror jag får ringa pappsen, jag är ju trots allt hans lilla älskling ......

En komplott!

HAHAHAHAHAHAHA fan va jag är rolig. Jag har bara ljugit. Jag har varit i Sverige hela tiden! HAHAHAHAHA jag är så sjukt rolig. Allt var bara en komplott! HAAHAHAHAHAHAHA.


Eller? ;) Nä, jag hade faktiskt inget att skriva för några dagar sen så jag tänkte att jag drar till med en luring. Kul va? ;) På riktigt så har jag varit ute i sjöboden i Kungshamn. Haft otur med vädret, men va sjutton. Håller på att greja med sjöboden. Kommer bli SÅ fint! :D Det dumma är ju att man inte får sova i den, men så länge man inte sover i den så får man ju göra vad man vill förutom att dra in vatten och el då förstås. Men annars kan det vara hur fint som helst! Men en annan har ju en mormor som har hus här också så vi sover hos henne. Hon har en lägenhet också så där kan vi också sova. Så det är lugna puckor va fan. :) I vilket fall som helst så kommer det bli kanon fint. Löööw it! Så nu har vi bestämt att vi ska ha kräftskiva där när allt är klart. Så då drar vi ihop midsommargänget och kör en kräftskiva! NICE!


Idag ska vi på Babysim för första gången. Mysigt! Flisan väckte mig klockan 7 så sen dess har jag varit vaken. Ohhh så go hon är på morgonen alltså! Världens mysigaste unge! :) Nä nu ska jag ta mig an den lilla godbiten igen. Mormor knyckte henne förut när hon vaknade :) Ohhh så söt hon är! Va glad att jag har henne här och inte går i väntans tider, jag riktigt minns den eviga väntan! Haha :) Ja ja, nu ska jag dra mig. Ha de spade jag och Flisan äger

Fraaance

I love France!!!! Nu sitter vi på verandan utanför våran strandvilla vi hyrt. Här ska vi stanna i 3 dagar. Underbart!!!! Sen drar vi till Spanien och stannar där tills den 18 augusti. Nä, nu ska jag avnjuta ett gott rött vin i den härliga 25 graders kvälls värmen. Ohhhhh. Ha de spade. Jag är och kommer alltid vara bäst.

Mobilbloggar

Nu drar vi ifrån Köpenhamn. Ska försöka hinna till Frankrike idag och sedan stanna där i några nätter. SÅ sjukt gott!!!! Det går ovanligt bra att åka bil med lill skruttan, dock får vi ju stanna ganska ofta, men det gör inget :) Nä nu ska jag försöka guida T ut ur Köpenhamn. Jag är bäst, jag vet. Ha de spade

Roadtrip

Shooooo!! Packade ihop man och unge i bilen och drog iväg på en roadtrip. Just nu befinner vi oss i köpenhamn men har siktet inställt på Viva La España!! Nu ska vi snart soooova. Checkade in på ett grymt hotell i centrala Copenhagen, en sväng i byn får vi ta imorgon innan vi drar vidare. Vem sa att livet slutade när man fick barn? Jag skrattar den personen rakt upp i ansiktet! HA DE SPADE jag är bäst

Puuust

Flisan har börjat "prata" väldigt mycket. Hon lär sig mer och mer för varje dag och de senaste sättet att prata på är med massa olika sorters skrik........ Högt skrik, lågt skrik, ljust skrik, mörkt skrik, pipigt skrik, argt skrik, ja you name it! Och när hon inte snackar på det sättet då gapar hon och gör sådana där prutt ljud med munnen. Hon är för rolig alltså. Haha. Allt detta skrik snackande började efter att hon började äta lite mat. Hon blev helt gaárn alltså! Haha. Hon älskar mat, inget snack om det iallafall! Hon visste tom. hur man skulle äta? Ett underbarn, jag vet. Men hon har ju fått bra gener, så det kan ju inte annat än bli bra. :)

Igår döptes hon, hon va en ängel i kyrkan. Fick alla besökare att börja skratta dessutom. Haha. Och en massa massa fina presenter fick hon! Min lilla älskling, hon är så fin och go så hälften hade varit nock. Nu står hon och smyger på en leksak hon fick igår. Hahahaha, hon har verkligen en riktigt lurig blick ibland. Så står hon och mumlar lite. Fan va rolig hon är. Nu ska hon snart äta och senare ikväll ska hon va smaka på lite gröt jag köpte till henne förut. Än sålänge har hon ätit päron puré, morot och potatis puré och idag morots puré. Ska nog vänta lite med frukt puréerna, hon blev liiite för glad av den söta smaken :) Och om hon äter det för mycket så kommer hon ju kanske tycka att det andra inte alls är lika gott. Ja ja, det blir nog bra det här.

Idag shoppade jag loss ute på Kära Barn. Ett UV tält, ett parasol till vagnen och ett par badbrallor. Dom har bra saker, men man får ju betala för det också.. :) Men men, UV tältet var ju bara ett måste, parasoll i all ära, men det strålar ju igenom. Så nu kan jag känna mig trygg på bryggan! Skulle ju va skit jobbigt om hon brände sig. Stackars liten. Ja ja, med det avrundar jag och säger adjöööö.

RSS 2.0