Sol

Va precis ute med shivaz. Drog ner till sjön och sprang på en stor gräsmatta och på isen. Härligt väder. Snart ska ja hämta flis. Ska bli mys. Älskar att hämta henne på dagis! Hon ska alltid visa massa grejer och så är hon sådär extra gosig för att hon saknat mig under dagen. Allt gos från henne passar jag på att ta. Inte alltid hon e sugen på de xD.. Ja ja, sen blir de la bara matlagning och små dona. Jobbar ikväll. Så segt när jag somnar för sent :/ kommer i säng runt 2-3.. Men men, bara att gå upp vid 8 ändå.. Ledig i helgen iaf. Ska bli gott. Fast gillar ändå att jobba, så sinnes lättförtjänta pengar liksom :) och bra arbetskollega har jag också. Gör ju saken 1000 ggr bättre! Näää, nu kickar jag vidare. Ha de


Blogga?

Funderar på om jag ska dra igång de här igen? För ett litet tag ;) brukar ju ca så. Tröttnar.. Men nu e ja sugen iaf!

Onsdag idag. Härligt. Vad sker i livet just nu då? Ska börja plugga nu i mars igen. Ska plugga till inredningskonsult! Ska bli hur kul som helst. Kommer vara en del arkitektur också. Så om jag tycker att det är roligt så pluggar jag antagligen vidare till inredningsarkitekt. Men det återstår att se! Inredning ligger mig varmt om hjärtat, så ett bättre val av utbildning finns ju inte!:) skolan ligger i Köpenhamn så ska plugga på distans. Är en "privat" utbildning, så jag betalar in en summa för den. Så jobbar extra nu iom att jag inte kan ta CSN. Men de funkar kanon. Så de är väl vad som sker för mig.

Flis växer så de knakar. Söt som socker och en intelligens utan dess like. ;) nä men allt är bra med henne. Nu ska vi pysa till daycare sen blir de träning för mig.

Vi hörs av här! Ciao


RSS 2.0