KÖTT JAG VILL HA KÖTT!!!!

Åh fy sjutton va jag längtar tills min mage har blivit stabil!!!! Idag mår jag inte så jätteilla, men magen är fortfarande ur balans.. Segt!! Längtar tills jag mår helt bra, då ska jag avnjuta en STOR KÖTTBIT SAMT POTATISGRATÄNG, SÅS OCH SPARRIS!!!! ÅHHH va gott de ska bli!!!! Haha, låter jag hungirg kanske? :) De är jag!! Lever ju på fil för tillfället.. Nån rostad macka med smör på slinker ner.. Men igår åt jag pommes utan att spy upp dom! Wihoo framsteg!!!! :) Så snart kanske jag kan börja äta riktig mat igen.. Hmm, ja min aptit är de ju egentligen inget större fel på! :) Haha..


De som jag tycker nog ska bli de jobbigaste idag, de är: KÖRA BÅTEN IFRÅN SJÖBODEN (Hovenäset) TILL MIN PAPPA (Munkeby) !! Jag kan ju meddela att jag INTE kommer sitta i den båten! :) Jag ställer nog upp som förare (i bilen) stället! :) Nää, havet lockar inte direkt min mage idag.. Ja ja.. Vad kan jag mer berätta??? Jag har även gått och tänkt på Morten´s lammburgare dom 2 senaste dagarna.. ÅH VA GO DEN ÄR! :) Jag är så hungrig alltså, men jag vågar inte äta för mycke, hatar verkligen att spy!!!! :( Men snart, då kan jag äta vad jag vill! Moahahaha..... :) Tur att jag ska börja träna! ;)


Nä, nu ska jag sluta med de här.. Orkar inte skriva mer.. Blir bara en massa ommat och spy ändå! Hahaha.. Ha en trevlig Lördagkväll! (och dag naturligtvis) För de ska jag försöka ha!! Kolla in 4:an nu, Sejad ska skrapa trisslott! Supertrissen!! Mycke spännande! Jag kommer nog gråta som vanligt, iom. att han har fått sparken ifrån sitt jobb och detta räddar deras familj! HAha, jag är för känslig! ;) Vi hörs

Illamående och feber...

Ja fy fan.. De är så mina dgar ser ut just nu.. Har ätit pommes precis.. Första fasta födan jag fått i mig på 3 dagar utan att spy upp! (Håller tummarna för att dom ska stanna där dom är nu) Haha.. För att spy är de värsta jag vet! USCH BLÄ SKIT ÄCKLIGT FRUKTANSVÄRT ÅNGEST JA FY ALLT! Så mycke hatar jag de.. 1 gång spydde jag i 14 timmar, de va nog något bland de värsta jag varit med om! Blev koffeinförgiftad.. Aldrig koffein tabletter igen! De lovar jag! :)

Tack för kommentarer från mitt förra inlägg. Så att vi nu reder ut de här, de jag skrev riktade sig inte mot någon specifik person. De va mina egna tankar kring vänskap och att jag öppnat ögonen och ser saker och ting på ett nytt sätt. Saker jag inte tidigare funderade så mycke på kanske? Men ju mer man är ensam desto mer funderar man, så är de bara. Och jag är nog lite utav en ensamvarg kanske? ;) Haha.. Så förguds skull, ta inte åt er om ni inte känner att ni bör göra de. De riktade sig ju som sagt inte på EN person. De va bara tankar! :) Usch, saker bara trasslar till sig när man skriver om sånt här! :)

Nu ska jag njuta av min Fredgaskväll.. Stänga av hjärna och hoppas på att jag inte spyr! Tänk på mig, tyck synd om mig, för jag hatar att spy! :)

Allvarligt?

Idag känner jag för att vara allvarlig.. Har nämligen funderat på en massa saker här nu. Vänner tex.? Vad är en vän? Alla verkar ju tycka ungefär samma om hur en vän skall vara. MEN.. Hur många kan egentligen betrakta sig som en riktig vän? Om du verkligen tänker till, är DU en bra vän? Eller har DU en uppfattning om hur en vän skall vara och glömmer själv bort att vara mot andra som du vill att andra ska vara mot dig? Jag tror faktiskt att dom flesta gör de. Jag kan helt ärligt säga, att jag försöker vara mot andra som jag vill att andra ska vara mot mig. Men jag är inte helt felfri, de ska jag inte sticka under stolen med. De är ingen. Men jag är samtidigt så sjukt trött på att höra alla beklaga sig över "sina vänner".. Den gör inte si den gör inte så, hon säger de, han säger så. Jag undrar hur många av dom "som beklagar sig" över sina vänner, faktiskt säger de TILL den/dom person -en - erna. Alla vill vi ju framstå som så sjukt bra, men ju mer jag öppnar ögonen och ju mer jag funderar så ser de bara mörkare och mörkare ut. (Tro nu inte att jag pratar om alla jag känner, men en del) Jag drar naturligtvis inte alla över en kam, jag bara spottar ut lite om mina egna erfarenheter om "vänner". Somliga har gått andra har stannat kvar. Bara en sån grej bevisar ju vilka som är riktiga och vilka som inte är de.. Kanske? Ja ja, finns en hel del mer att tillägga men de tar vi enh annan gång. Ja, känner du dig träffad är du väl antagligen än av dom jag skriver om! ;) 

Parapapapapa

Självklart ska du sitta med i Juryn Anna! :) Tror den här tävlingen kommer att bli storslagen alltså! Ja, herregud, de kan ni ge er på! De finns ju såååå många som vill bli min nya BFF :) Hahahaha.. Har redan fått typ, 100 brev, på posten alltså, de är därför de inte syns i kommentarerna.. *Host*........ Bla. fick jag förfrågan va Demi Moore, Jennifer Aniston, Orlando Bloom (han ville dock något mer än att bli vän) och så Lindsay Lohan (hon är såå trött på Hollywood folk, enligt henne alltså) Så jag tror att de kommer bli riktigt svårt att välja.. Naturligtvis så kommer jag ju att gå igenom breven grundligt så jag verkligen väljer ut rätt person för mig! :) HAHAHAHAHAHAHAHA! Mjaou.. Jag är så cute.. Baah.. Nä men allvarligt nu, jag vill ju hitta rätt persona.. Nu ska jag kolla på film, lite sweet sådära.. Vill du bli min nya BFF också?



XOXO Frida, the one and only Barbie................ -host-

XOXO

Idag va de visst fint väder när jag vaknade.. Ovanligt!? Men men, de är ju alltid trevligt! Vad ska man skriva då? Har nada intressanta saker att skriva.. Trots att jag är en super intressant människa.. -eller inte- ... Haahaha.. Igår va jag trött.. Idag är jag trott.. Jag hatar att vara trött! På måndag börjar skolan! Nu ska jag bli smart.. För de är väl de man blir i skolan? Supersmart? Tänkte att vi skulle åka till Bali i slutet på februari nästa år, men de va tydligen regnsäsong då.. Så då sprack ju den iden.. Fast vi får väl se.. Kanske blir Mexico? De har jag varit sugen på i typ 2 år.. Har hittat hyfsat bra priser också.. Men men.. Vill ju åka tillbaka till Cabo Verde öarna också.. Fast nästa vinter, om 1 år då ja... Jag får se. Kanske bara blir en snabbvisit till Egypten eller nåt i Feb och så en längre resa nästa vinter.. De är ju inte de billigaste heller iom. att jag vill tillbaka till hotellet där vi bodde sist på Cabo Verde.. Ja ja.. Nu vet nimina framtidsplaner.. Hej Svejs va

Moahahaha!

Så vart min tillbaka här för ett litet inlägg.. Jag kan vara Sveriges dåligaste bloggare och funderar faktiskt starkt på att bara radera bort skiten!? Jag menar, jag skriver ju aldrig ändå.. men de är rätt kul att ha den också, ifall man skulle få tråkigt (som nu) och vilja skriva av sig lite.. Ja ja, trots mitt OTROLIGT dåliga uppdaterande så har jag folk som är inne här varje dag ändå.. Skoj!? :) Stackars er som aldrig får något nytt att läsa.. (förutom nu då) Jag är ju trots allt en sjukt intressant människa! Man skulle kunna jämföra mig med, ja, vem ska jag ta, hmm, jo såklart, KISSIE! Vi är otroooligt lika varandra! Jag menar, alla vet ju egentligen vem jag är? Och folk kan ju inte få nog av mig? Jag menar, de måste ju vara därför folk är inne och läser varje dag? Mjaou.. Jag funderar på att starta "Frida´s new BFF" också, jag menar de va ju jag som kom på idén ifrån början.. Men så knyckte Paris den av mig och sen såklart min Bloggkonkurent KISSIE.. Daah! Jag är ju "The one and only barbie" liksom... Mjaou.. :) MJAOU JAG ÄR EN KATT GRRRR... Äh, vad kan jag mer berätta? Jo just de, jag har bokat tid för en läppförstoring idag.. Kommer bli sååå snyggt! Mjaou. De va inte så dyrt heller, bara 4000 kronor! Men med mina 50 000 besökare varje dag så är ju de inte så konstigt att jag har pengar liksom.. Lite sweet sådär! Ja ja, men nu ska jag hoppa i min Hello Kitty pyjamas och sova, måste ju ha min skönhetssömn! Och nej, jag tänker inte berätta vart jag köpt min pyjamas!!!! Jag vill ju inte att alla fjortisar ska härma mig.. Mjaou!


XOXO

RSS 2.0