Morning!

Ny dag, nya möjligheter! Är det inte såman säger? Ja ja, strunt i det nu. Snön bara faller och faller, verkar aldrig ta slut. Men jag tycker det är mysigt ändå! Så länge man inte behöver ut och köra, vilket vi nog måste idag ändå.. Men men, det får gå ändå! Måste köpa den där nedrans micron någon gång, har väntat på en micro i snart 1 år! :) Så är måttligt trött på att behöva använda ugnen eller spisen så fort man ska värma något! Blää.. Men T är lite seg och har lite svårt för att vara bestämd så det har tagit lite tid med den där micron.. Kanske kanske hinner man med en sväng på rean, men det känns lite avlägset, är egentligen inge sugen på att gå och trängas med folk, jag blir bara iriiterad! Har iallafall städat upp lite här på morgonkvisten så nu är det rent och snyggt i stugan igen.. Samt har jag hunnit äta frulle och lite annat gott. Nu skall jag snart traska in på toaletten och börja göra mig iordning.. Eller så tar jag mig ytterliggare en dag med mjukisar? Ähh, jag vet inte det.. Kanske borde rycka upp sig idag, har ju varit förslappad sen i onsdags så det kanske är på tiden? :)

Jösses vad nikotinsugen jag blev helt plötsligt!!!! Gaah, det är jobbigt när det blir så.. Men men, skitsamma, egentligen bara att ignorera!! Herre vad det snöar ute nu!!!! Kanske måste man ge sig av innan det är försent? Har iallafall valt ut lite bilder som jag ska fixa iordning och sedan framkalla! Det kanske man skulle fråga Anders om han kunde hjälpa mig med idag? Så kan jag framkalla och köpa ramar imorgon! :) Skojigt! Nu ska jag sluta skriva.. Ha de så trevligt   

Kommentarer
Postat av: Bligo

Vill du ha fler besökare till din blogg samtidigt som du kan vinna priser?



Besök www.bligo.se eller läs mer på http://bligo.se/om

2009-12-27 @ 11:07:10
URL: http://bligo.se
Postat av: ebba

Hej, hur mår du denna söndag? ;)

2009-12-27 @ 11:09:37
URL: http://ebbja.blogg.se/
Postat av: Adam

Trots att jag även tycker det är mysigt med all snö så blir det lite jobbigt ändå. Mitt mål är att hålla mig till cykeln året runt, oavsett tid och väder.

2009-12-27 @ 11:36:09
URL: http://adasahli.blogg.se/
Postat av: TripleSex - Sex som det ska vara!

Vill du läsa en sexblogg med kvalité, med plats för alla oavsett kön, civilstatus eller sexuella preferenser?

Titta då in hos TripleSex! :D



Och kom ihåg, oavsett hur du ser ut, vem du är eller vem du tycker om, så är du värdefull.

2009-12-27 @ 11:43:19
URL: http://triplesex.blogg.se/
Postat av: Anonym

vilka bra kommentarer du fått idag frida :)

2009-12-27 @ 12:05:54
URL: http://annaellaonora.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0