Ny tanad..

Jepp nu sitter jag här i soffan, ny tanad! Imorgon får vi se slutresultatet iom. att färgen tydligen ska växa sig mörkare.. Så ett slutresultat bör vara klart efter ca. 5-6 timmar.. Och då sover jag! :) Men det såg bra ut efter att jag smörjt in mig med lite body butter.. Det gjorde jag ca. 1 timma efter att jag sprayat mig.. Men va tusan, all färg är bättre än den jag hade innan, med andra ord, ingen ;) Så imorgon kanske jag känner mig lite fräshare än jag gjort dom senaste dagarna! Hoppas!

Idag gav jag mig på att raka benen när jag duschade, kan ju meddela att det inte är det lättaste! Haha.. Men än svårare var det när jag skulle raka bikinilinjen.. Herregud, det va ett riktigt projekt! Haha.. Försökte änna lyfta på magen, men sen kom jag på att jag kunde kika bredvid den! Och då vart det lite lättare. Kan inte förstå hur tjejer som rakar hela kalaset när dom är höggravida lyckas med det! Jösses, det kändes ju som att jag kört ett träningspass bara efter bikinilinjen! Hahaha! Man kanske inte kan tro det, men ni som inte varit gravida, vänta bara tills det blir er tur! Allt precis ALLT blir ett projekt i slutet på graviditeten! Att ta på sig skorna, sockarna, testa kläder, BÖJA sig, ja, you name it! Men det är väl så det ska va, så man riktigt längtar efter att få föda barn! :) Jag längtar även tills efteråt, då jag kan ligga på mage och göra saker uitan att bli svettig efter 30 sek.! haha :)

Idag har jag spenderat dagen med min mor, och som alla dagar jag spenderar med henne så spenderas även en hel del pengar också...... Haha :) Efter lite shopping gick vi till Skönhets specialisterna och bokade tid för ögonfransförlägning! Så på onsdag nästa vecka ska vi fixa fransarna så att vi är snygga dygnet runt! ;) Man behöver ju inte sminka sig eller nåt.. Eller ja, vill man ha skugga eller eyeliner så får man ju kleta på det, men man behöver inte göra ett dugg med fransarna, man ser alltid pigg och målad ut! Och det kan jag behöva nu! :) Så det ska bli riktigt roligt, ska fixa bild så får ni se! Men det blir ju inte förens nästa onsdag då.. Ja ja, nu ska jag snart sova för imorgon ska vi skriva under papper på att T är far till barnet kl. 09.15 och efter det ska vi till MVC. Men men, nu har ni fått er en liten uppdatering!! Ha de spade

Kommentarer
Postat av: Therese

Barnmorskorna är nog vana som tur är...

Visst är det hemskt att man inte kan raka sig ordentligt. Jag fick ha spegel på slutet...



Minns hur du har det... Snart är det över!

kram

2010-03-26 @ 09:42:44
URL: http://theresethorin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0