Hoooola

Igår kollade vi lägenhet på Trädgårdsgatan. Så nu håller vi tummarna på att vi kan få den! En mysig etagelägenhet som jag ska göra såååå fräsh! :) Me like! Ge mig ge mig ge miiiiig! Måste få inreda något nytt annars dör jag! Haha :)

Idag ska vi åka ut till min pappa och päsa på klipporna! Är väl lite bortskämd med alla fina ställen vid havet, men något ska väl alla få vara bortskämda med :) Jag har haft turen med närhet till havet. På ena stället är det 100 meter till havet, på det andra 1 meter. Nu blir det kanske 3 meter när våran nya brygga är klar. När den nu blir klar? .... Hmm .... Fick ett samtal i torsdags med rena korsförhöret, orka? Men vissa är ju helt enkelt liiiite knäppare än andra. inte mitt fel att inte han får jobbet gjort? Helt loco! Ja ja.. Hade en helt fantastisk lördag iallafall! Blev inte riktigt som planerat, men hade det så sjuuuukligt trevligt! Mådde desto sämre i Söndags, även fast jag bara drack mellanöl. Så jag ska hålla mig nykter i resten av mitt liv tror jag. Haha, fy fan! Då är det allt bättre med mysiga hemmakvällar! :)

Flisan är nog den bästa ungen i världen (säger nog alla föräldrar som är normala iallafall) haha, men jösses va duktig hon är! Jag är så kär i den ungen alltså, helt sjukt! Ja ja, jag måste nog äta, för jag börjar bli lite hungrig. Ha en go dag i solen er som kan! Hej hopp

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0